Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסכם את זה שבכל מוסך שמכבד את עצמו, מאבחן את הנזק ונותן הצעת מחיר משוערת לפני התיקון ,

אחרי הכל , מי שמשלם זה הלקוח , ואם ללקוח לא מתאים לשלם את זה? ואם הלקוח תקוע כלכלית החודש ? מוסך מכובד מבין את זה , מוסכים ששכחו מה זה לכבד לקוח , כבר לא מבינים את זה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

ומיהו המוסך המופלא הזה אשר הצליח לכשף אותך כך?

אם באמת הוא כזה מומחה, אז ארצה לבדוק אותו.

גם לי יש בימרית, ואני מחפש מוסך חילופי לזה המרכזי.

על מוסך בימר שמעתי, אבל לא יכול להיות שהוא היחיד שמבין בבמוו.

אגב, אף אחד אינו קדוש. גם רון בעבר חשב שהוא מריח אצלי כסף, והתחיל לגבות ממני מחירים לא אופייניים. לא הססתי להתעמת איתו על זה, וכשזה לא עזר, עזבתי אותו, וכך עשו גם 5 מחבריי שהבאתי אליו. כנראה שאפילו לא הבחין בכך בגלל שטף הלקוחות שמגיע אליו מהפורום הזה.

אז וייפר05, על איזה מוסך דיברת?

פורסם

אליאנס זה בדיוק מה שעבר לי בראש. גם אצלנו בבית יש עסק שלפעמים הלקוח יכול להשאיר משהוואז לקבל הצעת מחיר לאחר אבחון. אין מצב בחיים שצץ משהו ולא התקשרהו ללקוח( לא משנה מה היחסים שלנו איתו ולא משנה כה כסף

יש לו או אין לו) ולא עידכנו אותו לגבי המצב וכמובן לגבי העדכון הכספי. לא לומר כמה כסף הלקוח הולך לשלם לדעתי זאת

יריה עצמית ברגל כי אם במידה והלקוח מתאר לעצמו שישלם x ובסוף מקבל z , אז בסופו של דבר הוא יסיים את ההתקשרות עם בעל העסק ורק בעל העסק יפסיד.

ככה שההתנהלות הפעם ממש מוזרה בעיני. מה שיותר עצבן אותי זה כזה דבר, אמרתי לו שאבא שלי נוסע ללונדון( הצטרפתי ברגע האחרון). ואמרתי לו שיש לי תקלה קטנה ועדיף שאני אקנה שם ( ככל הנראה מחשב לאחר הערכה ממקום שאין לו מחשב של ב אמ וו) את החלק כי בארץ לאחר בדיקה הוא עולה פי 12!!! וביקשתי ממנו שיאבחן לי את התקלה( סך הכל בחיבור למחשב) ויעדכן אותי איפה הבעיה. כמובן שעדכון לגבי זה לא קיבלתי ואמרתי שאני גם לא אזכיר לו כי לא ב אלי לשחק בחתול ועכבר.

זה לא שבעל המוסך הצליח לכשף אותי, פשוט קשה בימינו למצוא אנשים אמינים שעושים עבודה טובה.

למשל אבא שלי הכניס אליו רכב עבודה שיש לנו בבית ואבא שלי חשב שהלך משהו רציני. הוא יכל לתפור את אבא שלי ולהמציא לו איזה משהו אבל לבסוף הוא יצא גבר שבגברים ואמר לו שזאת תקלה ממש מזערית ולקח לו סכום ממש הוגן.

כל מי שדיבר איתי ב3 שנים האחרונות הפניתי אותו אליו מכיוון שהוא באמת הצליח לגרום לי להאמין בו והתוצאות מדברות בעד עצמן( לפחות עד עכשיו). סינתיים אני מחכה לתוצאה לראות מה יהיה.

אני לא אוכל למסור את שמו של המוסך. חלק יכולים לקחת את

זה כהכפשה וחלק יכולים לקחת את זה דווקא לכיוון הטוב( של הדברים הטובים שכתבתי). אני גם לא אמסור את שמו בפרטי. סך הכל רציתי לראות אם אולי אני מגזים או שהדרישות שלי לגיטימיות לגמרי.

פורסם

Speedool, לצערי אין יותר מידי מוסכים שמבינים בבימרים

ולוקחים מחירים שפויים, כולל שימוש בחלפים oem, ולא רק

מקוריים.

יש את ת"א סנטר שמבינים ומכירים מצוין במוו, אבל

מתעקשים לעבוד רק עם חלפים מקוריים, ולאחרונה

לדעתי גם מחירי העבודה לא נמוכים שם.

אני מהמר שהמוסך עליו מדבר פותח השרשור ממוקם ביהוד,

אבל לא סגור על זה. אם זה המוסך המדובר אז הרבה חובבי

המותג טיפלו שם ועזבו כל אחד בזמנו אחרי מקרה כזה או

אחר.

פורסם

מוסך ציקי אורן ביהוד נותן שירות ברמה לא אחידה.

לעיתים מפגין מקצוענות טובה, ולעיתים מאכזב ברמה מפתיעה.

אני על האוטו שלי לא מהמר, ולכן מבחינתי נפסל, וזאת למרות שמיקומו דווקא מאד נוח לי.

להתרשמותי, המוסך המרכזי של במוו בפ"ת באמת מיקצועי מאד, אך מחיריו מופרכים לכל הדעות.

לידיעה, כעת יש להם הסדר של טיפול שלישי חינם.

טרם חקרתי את הפרטים לאשורם, אבל גלומה פה הנחה של 33% - לא רע בכלל.

פורסם

מצד אחד אתה לא רוצה להגיד במי מדובר ומצד שני התיאורים שלך את המקרה נורא סובייקטיבים , כלומר רק נקודת המבט שלך למקרה מתוארת שם. בשני משפטים אתה גורם לו להשמע נוכל ובמשפט הבא מספר שהוא יצא גבר עם אבא שלך ואז הוא מצטייר כצדיק. בקיצור אין שום אפשרות שמישהו פה יתן לך איזשהי עצה שתעזור לך כי לא יודעים מי הבן אדם.

מה שנשאר לך זה לחכות להצעת מחיר הסופית ולראות אם הוא זימבר אותך או שסתם חששת. תחזור לעדכן:>

פורסם

נקודת המבט שלי היא בדיוק איך שהכל מתנהל כרגע. מה שבעצם אני מנסה לומר זה כזה דבר. הבן אדם תותח, הרבה אנשים מגיעים אליו ויש עליו המלצות טובות. גם הבחור שקנה ממני את הרכב הקודם מאןד התרשם ממנו ואמר לי שאם הוא היה גר בסביבה שלנו הוא היה מטפל רק אצלו.

במקרה הנוכחי הוא פועל בצורה שונה מהרגיל וזאת הסיבה שפתחתי את השרשור, התנהגות שאינה אופיינית לו והבן אדם מאוד מסודר ככה שאני לא מבין את העניין הזה. אולי הוא בסופו של דבר יפתיע אותי עם איזשהו מחיר ממש טוב ובגלל זה הוא אומר לעצמו שיפסיק לדאוג לא מדובר בהחלפת מנוע. אך מצד שני... יש את הצד השני.

אחכה ליום ראשון/ שני על מנת לראות איך

מתפתחים העניינים ונראה מה הלאה. כמובן שאחזור לעדכן.

לתת את השם של המוסך אני לא אתן. אני לא מחפש לפגוע למישהו בשם הטוב ( גם עדיין לא קרה משהו ) שלו ואני לא אהרוס למישהו את הפרנסה.

בינתיים אני מחכה לראות מה יהיה.

פורסם

וייפר 05, אני תוהה מה מביא אדם לשפוך כל כך הרבה מלל מבלי לומר דבר, ומבלי לתרום לפורום כלום מלבד חיבוטי נפש אינסופיים ובלתי ממקדים.

אני כבר עיבדתי עניין אפילו בתמחור המיוחל של יום ראשון.

שיהיה לך רק בהצלחה.

פורסם

לא הבנתי בדיוק מה הביג-דיל עדיין.

שבעל הרכב לא קיבל הצעת מחיר מסודרת לפני הטיפול? שמעו, זה קודם כל קורה בהרבה מוסכים, בנוסף בעל הרכב אמר שהייתה בעיה שדרשה אבחון ולכן לא יכל לקבל הצעה מוסדרת.

אז הבן אדם מטפל שמה 3 שנים ופעם אחת הבן אדם לא נתן לו הצעת מחיר לפני הטיפול. אולי המחיר יהיה סביר והכל יהיה טוב.

הבחור ביקש להביא את הפלאגים מהבית - אמרו לו בסדר.

ביקש להביא מחשב מאנגליה - אמרו לו בסדר.

אז כל זה כי לא קיבל הצעת מחיר לפני?

פעם הבא אם הצעת מחיר מראש קריטי לך - אל תשאיר את הרכב לפני שתקבל אחת.

פורסם

יכול להיות הרבה אפשרויות למשל:

- נפל על משהו מסובך וחשב שייקח לו פחות זמן ובתכלס לא כך

- עומס במוסך ולכן "שכח"

- ניסה להשיג אותך ולא ממש הצליח, מכוון שאתה לקוח חוזר ו-ותיק אצלו החליט בכל זאת להמשיך כי הוא מכיר אותך.

לא חסר, במקרה כזה צריך להיות עם היד על הדופק ואפשר כל כמה שעות להתקשר לבחור ולבדוק סטטוס.

בכל מקרה תמיד אפשר ללבן את המצב, אל תשכח שאתה הבוס בעצם ולא הוא, אתה לקוח הרבה זמן שלו אני חושב שהיה סוג של "קצר בתקשורת" ואם המחיר לא נאה בעינך תראה לו זאת - בטוח שילך לקראתך. ואם לא אז אל תחזור והוא הפסיד לקוח נאמן שהביא הרבה פרנסה.

אגב מה שלא יהיה תחזור לעדכן לטוב ולרע.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...