רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פגשתי בשיטוטי ביוטיוב סרטונים על הרכב המעניין הזה מדובר ברכב קונספט של ניסאן שיוצרו כמה יחידות ממנו ודי מעניין עד כמה הוא דומה לרכבים המודרניים שיש לנו כיום בכמה נקודות: מנוע טורבו קטן בנפח 1.3 ליטר עם הספק של 130 כוח סוס (0-100 ב7.7 שניות) מערכת מולטימדיה צבעונית שכוללת GPS עם מסך מגע. כפתורי שליטה מההגה. מערכת שיוט אקטיבי עם מכ"ם. חיישני גשם. סרטון על הרכב המעניין שהקדים את זמנו:
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
באחד מהרכבים החונים בקירבת מקום מגוריי מותקנת אזעקת רכב, ולא סתם אזעקה, אלה כזו שמחוברת לצופר, מידי כמה ימים הוא כניראה "שוכח זאת" ופותח את הרכב והאזעקה מתחילה לצרוח. ידוע לי כי קיים חוק האוסר ואף נאמר בו בפירוש כי רכב שעדיין מותקנת בו אזעקה נידרש לנתקה לאלתר. הבעיה שזה קורה בשעות הכי לא שיגרתיות ובהחלט מהווה מטרד. למי ניתן לפנות בעיניין זה? עירייה או משטרה?
הודעה אחרונה מאת אלעד 2020, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בבית המשפט נחשפו מסמכים המוכיחים שבמשטרה ובמשרד לביטחון פנים ידעו שתו התקן שניתן ע"י מכון התקנים ניתן בהונאה. כתבתו המרתקת של של עיתונאי הרכב גיל מלמד באתר: thecar - http://www.thecar.co.il/%D7%97%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%A0%D7%A6%D7%99%D7%92%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%98%D7%A8%D7%94-%D7%A9%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%AA%D7%A7%D7%9F-%D7%95%D7%90%D7%9E%D7%99/
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום לכולם. רכשתי לפני כחודשיים בערך פורד מונדאו, 2012 אקובוסט. בבדיקה טרם קנייה הועלה נושא רעידות ופעולה לא חלקה של תיבת ההילוכים. במעמד הקנייה קיבלתי חצי שנת אחריות או 5000 קמ למנוע ותיבת ההילוכים. בנסיעה הורגשו רעידות בתחילת נסיעה, שיהוקים של הגיר, ובכלל חווית נסיעה לא חלקה כפי שמצופה מתיבה זו שמתיימרת לספק לנהג חוויה נהיגה. יצרתי קשר עם טרייד מובייל בנושא כדי שיתקנו את התקלה. אני רוצה לציין לטובה את הטיפול והעזרה של כל קשת העובדים, החלק מאריק בצפון, שדאג לרכב חליפי ולשנע את הרכב למכון הטיפולים, בתמיר אנגל מנהל התפעול הארצי על העזרה ונתינת תחושה של "אנחנו כאן כדי לעזור" ובשמרון פרץ משירות הלקוחות על העדכונים השוטפים וקידום התיקון. הוחלפו מצמדים, שמן גיר, …
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
יצא לי לבקר היום בשורק בשביל טיפול לרכב, סיטרואן קקטוס (פירוט בשרשור מקביל). בזמן שהיה לי עשיתי סיבוב בין הסוכניות. אגיד רק שבכל הסוכניות שם נתקלתי באנשים מאוד נחמדים, למרות שמיד אמרתי שאני רק מסתכל. ביליתי קצת זמן בסוכנות של סיטרואן, הצצתי בC3, נציג המכירות שם היה מאוד נחמד, נתן אינפורמציה כשביקשתי והראה נכונות לעזור. הC3 עצמה חמודה ומאוד מרשימה, מקווה שנראה עוד ממנה על הכביש. לאחר מכן עברתי לאולם של Indian. אני יודע שמדובר בפורום רכב, אבל הפוסט הזה בעיקר נוגע לאינדיאן. קודם כל מדובר באולם מרשים מאוד, יש שם המון כלים פזורים מכל מני דגמים ובכל מני צבעים ושילובים של אבזור. האדם שמנהל שם את הסוכנות הוא סופר נחמד, ורואים שהוא ממש גאה במותג ובכלים. ביקשתי מ…
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
ג'יפונים של היצרן הסיני MG מהדגמים: ZS ו- RX5 יובאו ע"י היבואן חברת לובניסקי לישראל לניסוי. שני דגמי ג'יפונים MG הנמצאים בארץ הם במספר גרסאות רב הכוללות גרסה עם מנוע היברידי פלאג-אין וגם גרסה חשמלית נטו.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 1 תגובות
- 704 צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לקנות קיה סורנטו שנת 2015. ביד 2 מפורסמים רכבים מליסינג, המחיר המבוקש הוא 130k, ובחישוב מחיר המחירון ביד 2 עם תוספת הליסינג והקילומטרז', יוצא 101k. מה נסגר?!?!?
הודעה אחרונה מאת viperoey17, -
- 2 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם, דוד שלי חזר לארץ לאחר הרבה זמן בארצות הברית והוא נחשב כתושב חוזר שנותן לו שהוא יכול לייבא רכב עד 4 שנים אחורה. אני לא מין בנושא דיברתי עם אחת החברות שעוזרות בייבוא רכב אמרו שלא משתלם, אשמח לעזרתכם. חשבתי על לייבא רכב כמו לקסוס Ct200h היברדי שנת 2015-16 שדיברתי עם החרבה אמרו שזה לא משתלם ויצא יותר יקר. נציג החברה אמר שרכב של פחות מ200 אלף לא משתלם. האם יש רכב בתקציב של עד 100 אלף שכן ישתלם ואפשרי להביא? תודה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
השכרת רכב באמסטרדם 1 2
מאת Yair4-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום חברים, אני ובת זוגתי עתידים להשתחרר מהצבא בקרוב ואנחנו מתכננים טיול של 9 ימים לאמסטרדם. כחלק מהטיול אנחנו זקוקים לרכב לחמישה ימים (בפועל ארבעה , אך הבנתי שבגלל שהטיסה חזור שלנו היא אחרי 12 בצהריים אני נדרש להשכיר את הרכב ליום נוסף בכדי להגיע בסמוך לטיסה ולא שעות לפני). כמה שאלות אליכם: 1. ככה"נ נשכיר מחברת EuropeCar כי הם החברה היחידה שמשכירה במחירים סבירים לבחור בן 21 (כמובן שמדובר על classs עד משפחתיות קטנות)אז רציתי לשאול האם יש איזשהם ריג'קטים הידועים לכם על החברה הנ"ל? והאם יש עוד חברות הידועות לכן שמשכירות ל'קטינים' במחיר סביר (שאר החברות דורשות לפחות 15 יורו ליום בנוסף למחיר המקור לנהג מתחת לגיל 24). 2. ההפרש בין לקחת את הרכב לכל התקופה (משדה התעופה ל9 י…
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
-
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם אני מעוניין לוותר על דרגת ה C1 שיש לי ושישאר לי רק רישיון B. הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה חד משמעית אלא רק תשובות של "תשאיר ואל תנהג" אבל כשמחדשים את רישיון הנהיגה צריך לחדש את שתי הדרגות. אז האם ניתן לפנות למשרד הרישוי בבקשה לביטול דרגת הC1 ? מה התהליך? טופס מיוחד שצריך לשלוח או שצריך לגשת פיזית למשרד הרישוי? לא מעוניין להשאיר אותו ולא מעוניין שתהיה לי האופציה, רוצה להשאר רק עם B. תודה רבה ושיהיה יום מקסים
הודעה אחרונה מאת ZiggyMan, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
אחרי 4 שנים לא רעות בכלל נמכרה הסובארו עם 200,000 ק"מ ואפשר לתת עליה כמה מילים, הרכב, סובארו B4 שעלה לכביש ב12/10. נרכשה בסוף 2013 מהטרייד אין של סובארו. עיצוב/אבזור וכו': העיצוב החיצוני של הרכב,דיי שנוי במחלוקת. אני חושב שהיא מכוערת,אבא בדיוק ההפך,הבדלים של הגיל כנראה מבפנים הרכב מאוד מרווח, גם מאחור וגם מקדימה(אני כמעט 190 ויושב מאחור בנוחות),מושבים נוחים מאוד מקדימה-נסיעה מהקריות לירושלים הייתה משהו שעשיתי בלי להרגיש בכלל. האבזור נכון ל2011 כלל בקרת אקלים מפוצלת,שליטה מההגה,דיבורית מובנית,קרוז קונטרול וקיפול מראות. האמברקס חשמלי ובמקום ידית מגושמת שתקועה באמצע היה כפתור קטן משמאל להגה-לא מצאתי בו חסרונות ואני באמת לא מבין למה כולם לא עושים את זה.…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן, לאחר בדיקת הרבה מתמודדות, ננעלתי על הBMW M240i רכב מדהים, אמנם יקר בטירוף בארצנו הקדושה... [בארה"ב הייתי קונה TESLA MODEL S מאובזרת באופן יחסי לשם השוואה] לאחר מיקוחים ונסיעת מבחן שמתי מקדמה על הרכב, פניתי לסוכן הביטוח המשפחתי שאמר לי במילים אחרות שחברות הביטוח לא מעוניינות לבטח נהג צעיר [בן 22] על רכב יקר וכו', קיבלתי הצעה של 25,000 ממנו והרבה שאלות מחברת הביטוח. [מאיפה הכסף? וכאלה, לא מבין מה הקשר אליהם?] אשמח לקבל המלצות לחברות / סוכני ביטוח שמתמחים בתחום זה של רכבי היוקרה / ספורטיבים, אולי אקבל תוצאה טובה יותר.
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
-
V8 לג'יפ רנגלר
מאת פבל-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
גם בפעם האלף התשובה "למה לא" נשמעת די הגיונית כששואלים למה עוד סדנה אמריקאית החליטה לדחוף V8 לאן שהטבע לא תכנן שהוא יכנס.
הודעה אחרונה מאת liron01, -
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
שלום לכולם איך אפשר להפחית את הרעש בתוך הרכב זה מרגיש בזמן נסיעה שהכביש בתוך הרכב שומעים טשששששש זה גומר את האוזניים לא קשור לתושבות מנוע הרכב עבר טיפול פיקס אולי אטימות של השמשה הקדמית האחורית חלונות בצדדים ?! תודה מראש חג שמח בריאות
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 4 תגובות
- 849 צפיות
אהלן אתם מכירים חנויות זולות לחלפים לרכב (כגון מגיני שמש, צמיגים, קפיצים לבגז' וכו') באיזור השפלה? אם זה עוזר אז יש לי יונדאי i20 2009. תודה רבה וחג פורים שמח.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 29 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
YNV מסכם שלוש שנים של זוגיות עם חבר שלו, ראם. הוא נשבע, אגב, שהוא אוהב בנות.
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יונדאי חשפה קונה (kona) חשמלית עם 2 דגמים. מעניין האם היבואן המקומי יביא אותה לארץ, כי מדובר לדעתי סוף סוף ברכב חשמלי עם טווח דומה לרכבי בנזין ובמחיר יחסית עממי ושמשווק באירופה ע"י יצרן שפעיל בישראל. ישנה גרסה "קצרת טווח" עם סוללה של 39.2kWh וטווח של כ 300 ק"מ ומנוע של (99kw (132hp וגרסה ארוכת טווח עם סוללה של 64kWh ומנוע חזק יותר של (150kw (201hp וטווח מאוד מרשים של 470 ק"מ! כאשר הטווח הוא לפי המבחן החדש WLTP שאמור להיות יותר מחמיר מהמבחנים הנוכחיים והערכות מחיר הן החל מכ 30 ומשהו אלף דולר והיא אמורה להיות זמינה באירופה בהמשך השנה הזאת. מקור: https://electrek.co/2018/02/27/hyundai-kona-electric-compact-suv/#more-62729
הודעה אחרונה מאת bobi, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
כשבוע לפני פתיחת תערוכת ג׳נבה חושפת אאודי את הA6 החדשה. אין כאן הרבה הפתעות, והשפה העיצובית ה״אאודיאית״ ניכרת מכל זווית ממנה תבחרו להתבונן בה. אך מצד שני, ולמרות הדימיון (ובעיני גם בשונה ממרצדס), אפשר בהחלט גם במבט זריז להבדיל בינה לבין אחותה הגדולה הA8 (שלא לדבר על האחות הקטנה הA4) שזה אחלה בעיני. שני מנועים מההשקה (כשאני מניח שיהיו עוד בהמשך, כמו גם גרסת פלאג אין בשלב כלשהו?) בנזין 3.0TFSI V6 ו340 כ״ס שמאיצים את הבהמה ל100 ב5.1 שניות, ודיזל 3.0TDI ו286 סוסים בעלת ביצועים דומים לבנזין. שניהן מצויינות בהנעה כפולה (קוואטרו) כסטנדרט. Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
היי עמדתי ראשון בצומת באור אדום בטור השמאלי כאשר אמבולנס הגיע מאחורה עם סירנה ואורות מהבהבים. בגלל זה הייתי צריך להיכנס קצת לצומת כאשר האור אדום ברמזור ולזוז טיפה שמאלה כדי לתת לאמבולנס לעבור. האם בגלל זה אני אקבל דו״ח על מעבר באור אדום?
הודעה אחרונה מאת ארציאל, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
שלום יש לי בקודיאק או אמור להיות מערכת בלימה אוטונומית , איך אוכל לבדוק שהיא באמת עובדת , ???
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
מבחן - במוו סדרה 2 1 2
מאת פבל-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 27 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
סדרה 2 עברה לאחרונה מתיחת פנים וזו הייתה הזדמנות טובה לצאת לפגוש אותה. באופן מפתיע, בפעם הראשונה.
הודעה אחרונה מאת אלי55, -
-
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לטויוטה יש בקנה גיר רציף חדש Direct Shift -CVT - ומנוע 2 ליטר ללא טורבו. מעניין אם ומתי הם יגיעו לקורולה. [video=youtube;m-MLyKjYqSw] https://newsroom.toyota.co.jp/en/powertrain2018/cvt/ https://newsroom.toyota.co.jp/en/powertrain2018/engine/
הודעה אחרונה מאת Legend, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
היי, אני די מתוסכלת,_כבר שיעור חמישי ולא שולטת בהגה לגמרי. המורה תמיד מזיזה תהגה [את ההגה] איתי. רק עכשיו, בקטנה, מנסה לתת לי לבד לפעמים. זה נורמלי?_באיזה שיעור שולטים בזה?_תמיד היא אומרת לי שכדי להחשאר [להישאר] בנתיב צריך להסתכל הכי רחוק. משום מה לא הבנתי את ההגיון. מילא עשר מטר מרחק, אבל הכי רחוק? אשמח לעזרה. תודה.
הודעה אחרונה מאת mrraz, -
-
- 2 עוקבים
- 46 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
כמו עוד מליון אנשים נתקעתי בפקקים.. עכשיומה שמשגע זה שבדרך שעשיתי כל הפקקים היו כתוצאה מהשתלבות של שני מסלולים לאחד. מה שיותר משגע זה שבאותם הכבישיםכבר עובדים למעלה משנה על הרחבת הכביש! תשתיות, סבבה, כביש, בסדר...אבל עם הכל --כמה זמן זה צריך לקחת?! תעבדו24/6 ותגמרו עם הכבישים האלו! שוק הרכב על כל חלקיו ( רכב חדש, דלק וכו,) הוא שוק של מליארדים- שהממשלה תתפוס את עצמה ותתחיל לסלול כמו שצריך~! אנחנו עם אותם כבישים כמו לפני 30 ואפילו 40 שנה! בסין הקימו לאולמפיאדה עיר שלמה תוך 5 חודשים, אז כביש אי אפשר לסלול כביש???
הודעה אחרונה מאת בנתיים אוטובוס, -
- 0 תגובות
- 612 צפיות
אני מעוניין לקנות דרך איביי זוג מושבים חדשים. המושבים לא כוללים כריות אוויר או חגורות בטיחות. ראיתי שמושבים לרכב נכללים ברשימת המוצרים לשחרור מהיר. מחיר המושבים כ 600 ש"ח. מחיר משלוח כ 1000 ש"ח. 1. האם מישהו פה התנסה ביבוא מושבים לרכב ונתקל בבעיות שחרור במכס? 2. כמה מיסים אני צפוי לשלם?
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 17 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם אבי רכש לפני כחצי שנה יונדאי איי30 סטיישן שנת 2010. על פניו הכל היה נראה תקין לחלוטין ואבא שלי בדק את הרכב ובאמת שהוא לא עשה בעיות ולא עושה בעיות והכל תקין. אבי נחגש השבוע לטסט ובטסט אמרו לו שזה לא המנוע המקורי של הרכב והמסדר הסידורי לא תואם. במגרש שהרכב נרכש ממנו טענו שהכל מקורי והאמנו להם. השאלה היא מה אנחנו צריכים לעשות מכאן, הרי אין לנו שטר מכר של המנוע החדש. איך אנחנו מתקנים את המצב? יש פעולות שאנחנו יכולים לנקוט נגד המגרש שמכר לנו את הרכב? יש לנו חודש לטפל בזה. תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת mrPinky, -
בלאי בהנעת רכב
מאת ts1-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 802 צפיות
שלום לכולם , אודה לדעת באילו חלקים נגרם בלאי בעת הנעת הרכב. לא חלקי המנוע עצמם שהבלאי נגרם מעצם כך שהמנוע עובד על שמן קר - זה בלאי שנגמר עקב הנסיעה עצמה, הכוונה נטו מההנעה. בהנחה שלוקחים רכב מניעים ומכבים כל היום האם כל המכלולים יעבדו עד שהסטרטר יחדל? כמובן להוציא את המכלולים שלא קשורים להנעה אלא לידי שמיים בלבד. תודה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אהלן חברים רציתי לשתף אתכם במקרה שקרה לי לפני שבוע ולקבל את דעתכם ועצותכם בנושא. ביום שני 19/2 הגעתי לרחובות לראות רכב הונדה ג'אז 2008 4 כריות אויר. בצעתי בדיקה במכון בדיקה ולאחריה נאמר לי שנורת כרית אויר נדלקה ברכב ויש צורך לבדוק את העניין. המוכר אמר שזה קרה לו לפני שבוע כשעפה למישהו טסה בכביש והנורה נדלקה וזה היה שומדבר, שבדקו והחיישנים תקינים, הרכב בטיחותי והכל בסדר. בכל זאת ניגשנו אני והמוכר למוסך מורשה של הונדה בו הרכב היה מטופל בכל תקופת האחזקה של הרכב על ידי המוכר כדי לבדוק את הנורה. באתי עם הטופס בדיקה למוסך והראיתי לחשמלאי את התקלות, החשמלאי בלי לשאול שאלות חיבר מחשב וניטרל את הנורת כרית אויר. שאלתי את החשמלאי לגבי הנורה אם לא עומד משהו מאחורי זה…
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- 0 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
המערכת שיש לי ברכב היא התקנה מקומית של כלמוביל (ע"י גיל קאר). המערכת מצויינת וקצרה תשבחות רבות, אבל אחרי הכל היא לא מקורית. הפחידו אותי פה בפורום עם דיבורים שהמערכת הסינית היא זבל ותעשה הרבה בעיות, לשמחתי זה התברר כלא נכון, ואני איתה כבר שנתיים בלי בעיות בכלל. היו פעמים בודדות שהיא נתקעה, אבל היא מאתחלת את עצמה מחדש לאחר שניות בודדות. עד אתמול. אתמול היא נתקעה "על באמת", ולא היה איתחול אוטומטי. היתה הודעה מעצבנת על איזה משהו שלא עובד. לוח המגע לא עבד בכלל. הכפתורים הפיזיים עבדו, אבל זה לא ממש עזר. כיביתי את הרכב, הדלקתי, לא עבד. נכנסתי ללחץ, אני רגיל בתחילת כל נסיעה להדליק וויז ולהנות מהאפליקציה של רדיוס (זוכרים שהם הבטיחו עדכון לפני כמה חודשים...) ואין לי עצבים לנסו…
הודעה אחרונה מאת outlander, -
בפרק ששודר אתמול הפנ'צר מאכר הראשון המליץ להחליף צמיגים מ2014 , אין לי מושג מתי צלמו את התוכנית אבל מה שבטוח צמיגי בני 4 שנים בהחלט מומלץ להחליף. בנוסף הציגו את אחד הצמגאים כנוכל כשהציע צמיג ממותג לרכב עם צמיגים סינים עובדתית צמיגים סינים נחותים מצמיגים ממותגים. הנה סרטון שממחיש עד כמה , הטיעון שמשרד התחבורה מאשר צמיגים כאלה לא משנה את העובדה שיצרני הרכבים לא היו משחררים ללקוח רכב עם צמיגי faroad ודומיהם.
הודעה אחרונה מאת system_x,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 910 אורחים (הצג רשימה מלאה)