Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

אבי רכש לפני כחצי שנה יונדאי איי30 סטיישן שנת 2010.

על פניו הכל היה נראה תקין לחלוטין ואבא שלי בדק את הרכב ובאמת שהוא לא עשה בעיות ולא עושה בעיות והכל תקין. אבי נחגש השבוע לטסט ובטסט אמרו לו שזה לא המנוע המקורי של הרכב והמסדר הסידורי לא תואם. במגרש שהרכב נרכש ממנו טענו שהכל מקורי והאמנו להם.

השאלה היא מה אנחנו צריכים לעשות מכאן, הרי אין לנו שטר מכר של המנוע החדש. איך אנחנו מתקנים את המצב? יש פעולות שאנחנו יכולים לנקוט נגד המגרש שמכר לנו את הרכב? יש לנו חודש לטפל בזה.

תודה רבה לעונים.

פורסם

קיבלת גילוי נאות? כתוב שם משהו לגבי המנוע?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)
יש לכם טופס זיכרון דברים?

אין.

כתבו לך את המס' מנוע שכן מוטבע?

אולי ניתן להגיע למשרד הרישוי ואיכשהו לקבל מידע על מקור המנוע.

כן יש את המספר המוטבע. אתה חושב שאם נלך לעמדה 1 יוכלו לתת לנו פרטים אודות המנוע?

זה שקנית ממגרש יכול להיות יתרון.

תתקשר למגרש - תסביר להם את הבעיה.

המגרש מחרטט אותנו, טוענים שהם לא ידעו שהמנוע מוחלף ואיפה השטר מכר. כל יום אומרים "תבוא מחר" כבר שבוע וכל יום אומרים פתרון אחר, לפני יומיים אמרו שיביאו כסף למנוע חדש, אתמול אמרו שנשאיר את האוטו וניקח איזה רכב שאנחנו רוצים עד 100 אלף שח טרייד אין והיום אמרו שאם עד יום ראשון לא יגיע השטר מכר יביאו לנו רכב חליפי מהמגרש עד שיגיע השטר מכר.

קיבלת גילוי נאות? כתוב שם משהו לגבי המנוע?

אלעד

לא קיבלנו כלום וסמכנו על המילה של הסוחר שהכל מקורי.

איך בטסט יודעים שזה לא מנוע מקורי? מדהים אותי העניין הזה.

הכוונה לא שהמנוע הוא אינו מקורי, הכוונה שלא עם המנוע הזה הרכב יצא מהחברה ויודעים זאת כי המספר שעל המנוע לא תואם את המספר שרשום ברישיון הרכב.

הלכנו לסניף של ליס4יו כי הרכב היה רכב השכרה שלהם וקיווינו למצוא פיסת מידע לפי מספר הרכב לגבי היסטוריית הטיפולים שלו ולפי המחשב שלהם לא רשום שהוחלף לא מנוע והמידע האחרון שרשום להם הוא שלפני חצי שנה הובילו את הרכב למוסך. הנציג הפנה אותי לאדם ממחלקת "aftersale" והוא אמר שיבדוק את העניין לעומק ויחזור אליי ביום ראשון. מקווה שימצא באיזה מוסך החליפו את המנוע של הרכב כדי שנוכל לשחזר את השטר מכר.

בכל מקרה, יש פה קייס לתביעה נגד המגרש?אולם לא בוצעה בדיקה לפני הקנייה. אבל יש לי הקלטות שלו אומר שאני צודק ב100 אחוז. והם הסתירו מידע שהם טוענים שכביכול לא ידעו אבל הם קיבלו את הרכב מחברה גדולה ואני מאמין שליס4יו לא היו מסתירים את זה מהם. ובגדול בחיים לא היינו קונים את הרכב הזה אם היינו יודעים שהוחלף לו המנוע.

עריכה אחרונה על ידי MrCola
פורסם

בהחלט יש קייס, והם כנראה יעדיפו להחזיר לך את הכסף מאשר להסתבך (היה פה כבר מקרה כזה)

ההצעה שלי היא לדחוף להחזר הרכב ואיתו הכסף שלך , רכב שבא ממגרש ליסינג לסוחר זה רכב שהוא בדר"כ כ"כ שחוט שאפילו מגרשי ליסינג מתביישים למכור אותו, אז הם מעבירים אותו לסוחר, מתנצל על המילים הקשות.

Miata ND2

פורסם

והנה הגיע יום ראשון... ההבטחות של המגרש לגבי שטר מכר ורכב חלופי כמובן לא התממשו. ואפילו הנציג של ליס4יו לא טרח לחזור אליי.

כנראה שאין מנוס מבית משפט.

פורסם

מתנצל שאני מנצל את השרשור כדי להעביר מסר, אבל לא קונים רכב בלי בדיקה! זה שאנשים ב- 2017 עדיין קונים רכבים בלי בדיקה הזה הזוי. משקיעים ברכב עשרות אלפי שקלים, מזה עוד 450-500 ש''ח? עדיין לא הבנתם באיזו מדינה אנחנו חיים?

אל תצפה כמובן שאף אחד יעזור לך. קנית את הרכב ממגרש של ליס4יו? אם כן אולי המצב חצי יותר טוב. אם מגרש פרטי בכלל אין למה לצפות.

מסר לצופי השרשור, לא מבינים ברכב כ''כ? אל תחשבו על מגרש פרטי ולא משנה מה תמיד ב-ד-י-ק-ה!!!

פורסם

lease4u הלוואי והיה לי משהו טוב לומר עליהם.

החויה שלי איתם כתובה פה בהרחבה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=606415

לי לא נאמר שהוחלף מנוע ובטעות גיליתי את זה כי היה רשיון רכב ישן ואליו מצורף טופס שינוי פרטים.

הייתי מתחיל מניסוח מכתב מעורך דין למשרדי החברה.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
מתנצל שאני מנצל את השרשור כדי להעביר מסר, אבל לא קונים רכב בלי בדיקה! זה שאנשים ב- 2017 עדיין קונים רכבים בלי בדיקה הזה הזוי. משקיעים ברכב עשרות אלפי שקלים, מזה עוד 450-500 ש''ח? עדיין לא הבנתם באיזו מדינה אנחנו חיים?

אל תצפה כמובן שאף אחד יעזור לך. קנית את הרכב ממגרש של ליס4יו? אם כן אולי המצב חצי יותר טוב. אם מגרש פרטי בכלל אין למה לצפות.

מסר לצופי השרשור, לא מבינים ברכב כ''כ? אל תחשבו על מגרש פרטי ולא משנה מה תמיד ב-ד-י-ק-ה!!!

לאו דווקא,

ניתן לבדוק מספר שלדה ומספר מנוע לפני העברת בעלות. לא מסובך.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...