Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יצא לי לבקר היום בשורק בשביל טיפול לרכב, סיטרואן קקטוס (פירוט בשרשור מקביל).

בזמן שהיה לי עשיתי סיבוב בין הסוכניות. אגיד רק שבכל הסוכניות שם נתקלתי באנשים מאוד נחמדים, למרות שמיד אמרתי שאני רק מסתכל.

ביליתי קצת זמן בסוכנות של סיטרואן, הצצתי בC3, נציג המכירות שם היה מאוד נחמד, נתן אינפורמציה כשביקשתי והראה נכונות לעזור. הC3 עצמה חמודה ומאוד מרשימה, מקווה שנראה עוד ממנה על הכביש.

לאחר מכן עברתי לאולם של Indian. אני יודע שמדובר בפורום רכב, אבל הפוסט הזה בעיקר נוגע לאינדיאן.

קודם כל מדובר באולם מרשים מאוד, יש שם המון כלים פזורים מכל מני דגמים ובכל מני צבעים ושילובים של אבזור.

האדם שמנהל שם את הסוכנות הוא סופר נחמד, ורואים שהוא ממש גאה במותג ובכלים.

ביקשתי ממנו עם קצת חוצפה אם אפשר לשמוע את אחד הכלים מונע, ומיד עם חיוך יצאנו אחוצה להקשיב לבהמה גדולה ולבנה... פשוט נהדר.

היה שם גם זוג שהתעניין והוא אמר להם שכדאי שהם יחזרו ויקחו שני כלים, לא אחד, לנסיעת מבחן, ואם אני אנסה לצטט את המילים המדויקות שלו "קחו שני אופנועים ולא לסיבוב סביב הבלוק, קחו אותם לחצי יום תטיילו תרכבו ותהנו".

מגיע כל הכבוד לגישה כזו.

יצאתי משם שמח ומאושר ועם תחושה חזקה, אני חייב לעשות רשיון לאופנוע ולחזור לשם לקחת את הScout בצבע ירוק יגואר/ירוק מירוצים, לא יודע בדיוק איך הגדיר אותו היצרן.

אז כל הכבוד לבחור עם הקוקו הלבן באולם של אינדיאן. אני מקווה שהמותג ישאר בארץ עוד שנים רבות ויעלה עוד המון כלים. ממש תחושה של אמריקה כולל האווירה והשירות, ואם המיסים בארץ היו נמוכים יותר אז טיולים כאלה היו יכולים בקלות להפוך לרכישות, כמו לקנות טלויזיה.

אז אם אתם באזור בהחלט שווה לקפוץ להסתכל ולהתרשם.

קצת תמונות (שלא ממחישות עד כמה הכלים האלו יפים ומרשימים) כולל של הפייבוריט שלי.

24ys136.jpgr0qh42.jpg29y2x4.jpg2d7fxfl.jpg2hgxsvm.jpg2cdfl3q.jpg

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
אז כל הכבוד לבחור עם הקוקו הלבן באולם של אינדיאן.

זיו אופנהיים - אחד מהאנשים היותר ותיקים ומוכשרים בתחום האופנועים, ובמקביל גם אחד הנחמדים, אם לא הנחמד שבהם - אדם שאופנועים זורמים לו בדם.

פורסם

לא שאלתי את שמו אז תודה לך כי אוכל לתת ברכות באופן אישי.

בהחלט כל הכבוד לזיו אופנהים והמון הצלחה במיזם של החדרת המותג לארץ. באמת שהביקור שם היה חוויה נהדרת שעושה תחושה של חו"ל.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...