רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
- 3 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
שלום לכולם. רכשתי רכב חדש עם קודן ואיתוראן פעיל ללא עלוקה. משום מה בזמן נסיעה הקודן מצפצף מידיי פעם ומאיר את הסיפרה 1(שיש עליה תמונה של מצלמה או משהו כזה) שבקודן. מישהו יודע מה הסיבה לזה? זה ממש מציק בנסיעות ארוכות....
הודעה אחרונה מאת carsReviewer, -
- 15 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
האם לא נצטרך לטוס לאירופה כדי לשכור רכב ספורטיבי? עוד חזון למועד אבל צריך להתחיל ממשהו. נכון לכרגע הם מתכננים להוסיף לצי שברולט קמארו ובעתיד גם מזראטי. לא ברור עדיין על אילו דגמים מדובר אבל אני מני מניח שעל דגמי הבסיס. בכתבה מציינים רכבים של עוד יצרנים אבל לא ברור האם מדובר בגדמי הספורט שלהם או סתם בדגמי יוקרה (שחלקם אפשר לשכור גם היום). לכתבה: https://www.auto.co.il/article/129704-local-news?utm_source=101&utm_medium=post&utm_campaign=facebook_eyal
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי, ברשותי סוזוקי איגניס 2006, ובזמן האחרון יש לי רעש חזק מהמנוע בזמן נסיעה ישרה או בעיקול שמאלה, ברגע שאני מתעקל ימינה הרעש מפסיק. זה לא קורה במהירות מסויימת או בסל"ד מסויים, אבל זה בעיקר בין 2-3 סל"ד. הרעש נשמע כמו נהימה חזקה כזאת או נסיעה בטרקטור. תודה לכל העונים מאור
הודעה אחרונה מאת lander0404, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום הבנתי שיש אפשרות למצוא לפי המס שילדה את החלקים המתאימים לרכב שלי. כיצד אני עושה זאת? יש לי יונדאי אקסנט שנת 2011 תוצרת טורקיה
הודעה אחרונה מאת בנתיים אוטובוס, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי, אז כמו שרשמתי בכותרת חשבתי לקחת מחר את האוטו לטסט ואני לא מוצא את הטופס שהם שלחו לי. (היה לי אותו, אך לא מוצא אותו כרגע) אם להוסיף עוד מימד של סיבוך לעניין, הרכב רשום על שם אבי, והוא תמיד מצהיר עליו שאני לוקח אותו לטסט ויחד עם צילום ת.ז שלו זה מספיק. האם יש דרך כלשהי שאוכל לעשות מחר טסט בלי זה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני לא מתכוון להוציא רישיון על טרקטור סתם משתעשע עם הרעיון, לכן זה מתוך סקרנות. קיצר מה הפרצדורה לאדם שיש לו כבר רישיון על פרטי? ומה בודקים בטסט\תאוריה שיודעים לתפעל את הכף? לגרור עגלה? קיצר אשמח לשמוע מבעלי ניסיון, ואני מצטער אם השאלה מעצבנת מישהו כי התרומה שלה היא אפסית. (וחיפשתי בפורום הבנתי שניתן מגיל 15.5 ללמוד ו 16 תאוריה לא רלוונטי עבורי).
הודעה אחרונה מאת YNV, -
-
- 1 תגובות
- 859 צפיות
שלום רב, איך קוראים לחלק המורכב בפגוש הקדמי למטה בצד שמאל (חלק קטן), נפל לי החלק הזה...
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3731413,00.html?dcRef=ynetCube אין מילים...
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מסתבר שכבר כתבו ע"ז אבל לא מצאתי מה עדיף מובילאיי או איווקס?[h=3][/h]
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
במוו X2 בישראל 1 2
מאת פבל-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
חודש לפני תחילת השיווק בשאר העולם, במוו ישראל משיקה את ה-X2 החדש. החל מ-260,000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, אשמח לקבל כל מידע לגבי המערכת או החברה שמייצרת את המערכת של הסאונד הסנטטי בפגו 308 gti. לחילופין גם מידע לגבי רכבים אחרים שיש להם "העשרת" רעש מנוע סנטטי, כמו למשל בלוקסוס is או בבמוו i8 תעזור לי מאד. המטרה להגיע ליצרן המערכת ( בתקווה שזה לא יצרן הרכב עצמו) רב תודות
הודעה אחרונה מאת b_elad, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
בוקר טוב לצופי הפורום. ברשותי (עד לשעות אילו) פיג'ו 308SW 2012 1.6 דיזל, אשר משמשת אותי בצורה מעולה (150 אלף ק"מ). הצורך ברכב דיזל התמעט בעקבות קבלת עבודה חדשה ממש על יד הבית (כ2 ק"מ), והטיפול הבא כבר מתקרב ובו צריך להחליף ברקסים קומפלט מקדימה פלוס מאחורה, נוזל בלמים רצועת מנוע וגם צמיגים, גרם לי לחשוב אם כבר להוציא כסף וגם ככה אני לא מתכוון להוזיז את הרכב יותר מדי, אז למה פשוט לא להחליף אותו? ספרתי לאישתי, וקבלתי אישור לתהליך, הקצבתי לי עד 10 אלף פרנק (כ40 אלף שח) פלוס הרכב שלי שיעבור בטרייד אין. פותח את לוחות הרכב (Autoscout24.ch), רושם את הפרמטרים שחשובים לי (חייב להיות בנזין עד 2 ליטר, ידני ועד 75 אלף ק"מ), התוצאה היתה 3000 רכבים, ואז חשבתי לעצמי רגע,…
הודעה אחרונה מאת nepet, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הי אני רוצה לשכור רכב יוקרה / רכב אספנות. מישהו מכיר גוף שמשכיר רכבי יוקרה ללא נהג למספר שעות / ליום? אשמח שתפנו אותי!! אני מתעניינת ברכבי ספורט קבריולטים למיניהם או ברכבי אספנות איכותיים.
הודעה אחרונה מאת Eily, -
מקרה שקרה היום: מה דעתכם על נהיגה עם דלתות נעולות? מצד אחד, מתבקש. מצד שני - לא הכי בטיחותי שיש. אם חס וחלילה יקרה משהו, יהיה צורך בפתיחה מהירה של הדלת מכל סיבה - הכמה שניות האלה זה די בעייתי. אני יודע שיש רכבים שאוטומטית זה מתבצע אחרי כמה מטרים ובמהירות מסוימת. מה דעתכם - עם / בלי נעילת דלתות ?
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
הוצגה ה-A-Class החדשה 1 2
מאת GOLF-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
לטעמי - היא נראית מדהים. מה בתפריט? עיצוב חדש שהתחיל ב-CLS וכנראה גם יגיע עם הזמן לשאר הדגמים, תצוגת 2 מסכים המוכרת של מרצדס, בסיס גלגלים גדול ב-3 ס"מ לעומת הדגם היוצא, מערכת מולטימדיה חדשה של מרצדס - MBUX שתציג לראשונה סוג של אינטליגנציה מלאכותית, ושלל מערכות בטיחות. בגזרת המנועים יש מנוע 1.4 ל' טורבו עם 160 כ"ס (A200) ו-2 ל' טורבו עם 224 כ"ס (A250), וגם מספר דיזלים. ה-AMG שתוצג בעתיד תציע ככל הנראה למעלה מ-400 כ"ס, וכנראה שתצטרף להיצע גם גרסת בסיס עם מנוע 1.3 ל' טורבו חדש.
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 947 צפיות
היי לקסוס CT200H רכב חדש עולה>167000 ש"ח מודל 2016 >כ-13000 ש"ח האם סכום אגרת הרישוי משתנה? האם פוליסת הביטוח זולה יותר? תודה
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 34 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
סרטון שצולם בהולנד - אופנועני המשטרה מלווים אמבולנס בדרך לבית החולים ומפנים לו את הדרך. שימו לב למקצוענות המושלמת של האופנוענים ולהתנהגות משתמשי הדרך.
הודעה אחרונה מאת dor_xd, -
-
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
סובארו יצאו בפרסום רחב בכל אמצעי המדיה על שיווק דגם חדש של פורסטר במהדורה מוגבלת ושמו אוסאקה! על שם עיר יפנית אז חיפשתי באתר העולמי של סובארו ולא מצאתי שום זכר לדגם הזה יש לי יותר מחשד סביר שמדובר במהלך גאוני של סובארו- הרי בקרוב מאוד יוצא הפורסטר החדש (או מתיחת פנים לא סגור על זה) ומה הדרך הכי טובה להיפטר ממלאי? לתת לו אבזור בינוני, לתת לו שם מפוצץ ולתמחר אותו ב 15K מעל הדגם הרגיל מה דעתכם? אני צודק?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
נתקלתי באינטרנט אם זה מעניין חברים כאן https://www.gov.il/he/Departments/publications/drushim/0518_chief_controller תיאור התפקיד: מטרת מיזם "שומרי הדרך" הינה לשנות את תרבות הנהיגה בישראל ולקדם נהיגה על פי החוק באמצעות תיעוד עבירות תנועה מסכנות חיים. התיעוד מתבצע ע"י אזרחים מתנדבים תוך שימוש באמצעים טכנולוגיים. הדיווחים מועברים למרכז בקרה של הרשות, המבצע סינון של עבירות חמורות ומעבירן להמשך טיפול משטרת ישראל. תפקיד הבקר/ית הראשי/ת הינה אחריות על עבודת הבקרים אחריות ואיכות הדיווחים של מיזם "שומרי הדרך". סמכות מקצועית בכירה בתחום התעבורה, שתהווה מקור ידע לצוות הבקרים המתנדבים. מעבר על הדיווחים שעוברים למשטרת ישראל טרם המעבר. בקרה מקצועית …
הודעה אחרונה מאת TomerLL, -
- 2 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום האם כשיש ילדים רק במושב האחורי עדיין צריך לבטל את כריות האוויר? הסידור של הילדים הוא כזה: ימין - כיסא בטיחות נגד כיוון התנועה (תינוק) אמצע - כיסא בטיחות עם כיוון התנועה (ילד בן 3) שמאל - סלקל נגד כיוון התנועה (תינוק) רכב: יונדאי I30 CW תודה מראש לעונים יום טוב
הודעה אחרונה מאת beresford, -
- 0 תגובות
- 670 צפיות
שלום לכולם, אודה על עזרה מהירה. לאחר הטיפול המפורט מטה המזגן הפסיק לקרר, אשמח אם מישהו יוכל לעזו לי להבין האם קשור ( כדי שלא אראה מגוחך במוסך) הטיפולים שבוצעו : 1. החלפת מוטות מייצב (קידמי/אחורי) 2. החלפת מסרק הגה (בחלקים מופיע תיבת הגה) ושיפוץ מגבר הגה. במידה ויכול להיות קשור מה לדעתכם עשו שיכל לגרום לבעיה. תודה מראש על העזרה.
הודעה אחרונה מאת GAL.SAV, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בהרבה דיונים טענו שתוספי דלק לא מועילים בסרטון הזה מתקבלת תמונה אחרת.
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אחרי שחשפה את הנקסו, שיהיה רכב המימן השני שלה, יונדאי משלימה בהצלחה ניסוי במסגרתו הנקסו נסע לגמרי לבד על כבישים ציבוריים, ואפילו נכנס בנתיב ה"מנוי" בכבישי אגרה.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי מה קורה אם עוברים 14 ימי עסקים שכתובים בחוזה והרכב עוד לא נמסר? איך אני צריכה לפעול? הרכב נמצא במלאי בארץ, יש מספר רישוי ועדיין לא שמעתי כלום לגבי תאריך מסירה. מחר זה היום האחרון מתוך ה14 ימי עסקים.
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כבכל שנה, גם הפעם רצו שתי חבורות בריונים, הלכו מכות, וניסו להעביר ביצת עור מגודלת מעבר לקו. לפחות באמצע היו פרסומות מגניבות.
הודעה אחרונה מאת snad, -
איתמר יצא לבחון את ה-ASX החדש-ישן של מיצובישי והביא גם את האח הגדול-צעיר שלו. של ה-ASX, לא של איתמר. זה מה שהיה לו להגיד. לאיתמר, לא ל-ASX.
הודעה אחרונה מאת shlomub, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 22.1 אלף צפיות
היי. רציתי לשאול, בעוד כחודש מסתיים הרישיון לרכב שלי. בדרך כלל הייתי מקבל כבר כחודשיים מראש את הרישיון החדש בדואר והולך לשלם אותו וכו׳.. רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שיצא לו להוציא רישיון רכב בדואר, איך זה עובד ? מה המחיר של ההוצאה הזו ? מקבלים את הרישיון במקום ? האם אתם ממליצים לי לחכות עוד שבוע/שבועיים לדואר שאולי הרישיון יגיע משם... נ.ב יש לי בעיות עם משרד הרישוי כבר הרבה זמן.. גם הרישיון נהיגה לא הגיע אליי בדואר.. הייתי צריך ליצור איתם בזמנו קשר והתבקשתי לתת כתובת נוספת.. :/
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5090647,00.html מי שהוציא כסף על תיקון יש מצב שכעת יקבל בחזרה ללא ויכוחים
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הוצאתי רישיון נהיגה לפני השירות הצבאי למרות שלא היה לנו רכב בבית. מאז עברו 4 שנים ולא יצא לי לנהוג. אני מעוניין לרכוש רכב בקרוב ורציתי לדעת אם כדאי באמת לעלות על הכביש במצב כזה? אשמח לייעוץ מאנשים שעברו מקרה דומה.
הודעה אחרונה מאת Dark Muse,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 357 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- AmitGo
- גולדן191
- פריג'י
- yohai71
- Pavlik
- מי
- Camaro 92
- asix
- yoni162
- Chmimo
- MMi
- yahaga