Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז כמו שרשמתי בכותרת חשבתי לקחת מחר את האוטו לטסט ואני לא מוצא את הטופס שהם שלחו לי. (היה לי אותו, אך לא מוצא אותו כרגע)

אם להוסיף עוד מימד של סיבוך לעניין, הרכב רשום על שם אבי, והוא תמיד מצהיר עליו שאני לוקח אותו לטסט ויחד עם צילום ת.ז שלו זה מספיק.

האם יש דרך כלשהי שאוכל לעשות מחר טסט בלי זה?

תודה.

פורסם

הטופס הזה זה רישיון הרכב.

יש אפשרות להוציא כפל רישיון במשרד הרישוי או בעמדות האוטומטיות בסניפי סופרפארם.

אפשרות שנייה היא למצוא את הרשיון שנשלח.

צריך לשלם את האגרה השנתית לפני הטסט, אפשר לשלם באינטרנט בכרטיס אשראי גם רגע לפני הטסט.

עוד צריך: ביטוח חובה בתוקף (את התעודה! כאן לרוב גם העתק יתקבל). בהצלחה!

פורסם

צריך להביא למכון הרישוי צילומים של תעודת ההזהות של הבעלים הרשום ושל תעודת ביטוח החובה. אחרת יהיה עליך להצטייד במטבעות של שקל ולצלם במקום במחיר של אשכנזים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה.

ביטוח כמובן שיש לי, וכנ"ל אצלם את ת.ז אבי. (גם אם זה לא נשמע ככה, אני לא עד כדי כך צעיר, זה הטסט החמישי שאני מעביר את האוטו)

אם אני מבין נכון, ההמלצה שלכם היא לשלם כרגע את האגרה דרך האינטרנט ולבקש בדלפק במכון הטסטים שידפיסו לי רישיון רכב חדש? כמה עולה התענוג? (הדפסת רישיון רכב)

פורסם

קיבלתי הודעה כזו באתר של חידוש הטסטים:

"[h=3]שים לב[/h]שים לב – רישיונך בתוקף עד לתאריך 14/02/2018 00:00:00 , ייתכן שהרישיון המשולם לא יגיע לכתובתך עד לתאריך זה

"

האם אין פה בעיה במידה ואשלם לא תהיה לי אסמכתא להראות את זה היום בטסט?

פורסם (נערך)

קודם כל מדגיש- אתה צריך להגיע לטסט עם רשיון רכב.

אם יש בידך רשיון (שהוצאת בסופר פארם או בדרך אחרת) והוא לא מופיע כמשולם, זה בסדר, התשלום מעודכן במחשבים של משרד הרישוי ולמכון יש גישה לשם.

מה שיקרה זה שבעוד כמה ימים/ שבועות תקבל הביתה את הרישיון המשולם ולאחר מכן את הרשיון התקף. עד אז סע עם הרשיון שניגשת איתו לטסט, גם אם לא מופיע עליו ששילמת.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם
תודה.

ביטוח כמובן שיש לי, וכנ"ל אצלם את ת.ז אבי. (גם אם זה לא נשמע ככה, אני לא עד כדי כך צעיר, זה הטסט החמישי שאני מעביר את האוטו)

אם אני מבין נכון, ההמלצה שלכם היא לשלם כרגע את האגרה דרך האינטרנט ולבקש בדלפק במכון הטסטים שידפיסו לי רישיון רכב חדש? כמה עולה התענוג? (הדפסת רישיון רכב)

מכון טסטים לא מדפיס רישיון רכב. אם תגיע ללא הרישיון (הנייר עצמו), לא יקבלו אותך לטסט.

אתה חייב להגיע עם רישיון, בסופרפארם תוכל לשלם ולהדפיס אותו רק אם יש לך את כרטיס האשראי של אביך.

פורסם

כרטיס אשראי של אבי? אתה בטוח? איך הם בודקים?

שיט, נהפך מעט לסיפור. אצטרך לבקש ממנו לקפוץ.

נ.ב, הרכב שלי גם חייב באישור בלמים לפני כל טסט, אין בעיה להצמיד את האישור לטסט המודפס, כן?

פורסם

מכונות בסופרפארם מוציאות רישיון רק אם שילמת באמצעות כרטיס שהוא על שם בעל הרכב.

בעל הרכב ובעל הכרטיס צריך להיות אותו בן אדם.

תנסה אולי בסניף דואר, אם יש לך את תעודת הזהות המקורית של אביך אולי שם יוציאו לך.

אישור בלמים תקף בצמוד לרישון רכב, לא משנה באיזה דרך הוצאת את הרישיון.

פורסם

שים לב רק שלא בכל סניף סופרפארם יש את המכונות "רישיומט" . בדוק באינטרנט איפה יש באיזור שלך.

פורסם
צריך להביא למכון הרישוי צילומים של תעודת ההזהות של הבעלים הרשום ושל תעודת ביטוח החובה. אחרת יהיה עליך להצטייד במטבעות של שקל ולצלם במקום במחיר של אשכנזים.

אני מנסה להבין את פשר הבדיחה האומללה הזאת אבל לא מצליח.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...