Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לגבי ההצעה להפעיל גז מדמיע או לנסוע לאחור - חייב לומר שגם התגובה הראשונה שלי היתה כי מדובר בתגובה המתבקשת, אבת זה גול עצמי כפול - הפעלת גז מדמיע בתוך הרכב תגרום למפעיל להפגע, נסיעה לאחור תהרוס לו את הדלת, וכמובן שהמשטרה תרחם על הבבון אבל תעצור אותו.

התרסיסים האיכותיים מאד מדוייקים וגם יש לחומר צבע שעוזר לכוון. קשה להאמין שיעצרו אותו במידה והיה מרסס את התוקף. במיוחד כשיש סרטון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמנם יש יוותים של המצלמה רחבת הזוית, אבל, בכל זאת, לי נראה שנהג המיצובישי פתח מרחק סביר לפני סטיה לימין (אילו היה סוטה יותר מוקדם היה מפריע למצלמת). הבבון נדחף במרווח צר בצורה אגרסיבית מאד.

חייב לומר שאני חש לא פעם כמו אותו נהג מבוגר, רוצה לחזור לימין וקולט את העוקף האגרסיבי.

לגבי ההצעה להפעיל גז מדמיע או לנסוע לאחור - חייב לומר שגם התגובה הראשונה שלי היתה כי מדובר בתגובה המתבקשת, אבת זה גול עצמי כפול - הפעלת גז מדמיע בתוך הרכב תגרום למפעיל להפגע, נסיעה לאחור תהרוס לו את הדלת, וכמובן שהמשטרה תרחם על הבבון אבל תעצור אותו.

סליחה על הדאבל, אנא קרא את הודעה מספר #13 שלי, נסיעה איטית בשמאל היא לא מסקנה מהסרטון אלא כתובה בעדות המצלמת.

ברור לי שיהיה נזק לדלת, אני חושב שבמקרה הזה הנזק מוצדק, מה גם שקיים חשש אמיתי לחייו, הוא לא ידע לאן העימות יתפתח.

שוב, זאת לא עצה מעשית, יותר משאלת לב של חלק אחורי שלי במוח, שרצה לראות סוף צודק יותר.

אני חושב שאם הייתה עדות מצולמת, ולנהג לא הייתה אפשרות להימלט בנסיעה לפנים, אז נסיעה לאחור לא הייתה בגדר תקיפה אלא בגדר התגוננות. וכמובן שייחקר. אני באמת מצפה שהמשטרה תחקור לעומק את המקרה הזה, ותגיש אישום.

לגבי הנהג אוטובוס ש"היכה" נהג "מבוגר" כל הכבוד לו!, היה טוב יותר אם היה מביא לו אגרוף לפרצוף!

אזרח ישראלי חוצפן חזיר שבחו"ל היה סותם את הפה שלו כמו ילד טוב, מרשה לעצמו להתגרות ככה בבן אדם בגלל המוצא של הנהג בגלל שהאזרח הישראלי הזה מתכחש לזה שהוא במקור למעשה מאותו מוצא, אם היה מדובר בנהג ישראלי ספק אם היה קופץ שם כמו שמשון הגיבור.

בפירוש אפשר להבין מהסרטון שהוא סתם מתגרה בו ומספר סיפורי סבתא על זה שהנהג "פגע וברח" , ומה שעוד יותר מחריד זה הבחורה שמצלמת ואומרת להזמין אמבולנס בגלל בן אדם שחטף סטירה ומתנהג כאילו קיבל ירייה,

ככה נראים האזרחים במדינה הזאת, פחדנים שרק מתגרים באנשים אחרים ואם חוטפים כי מגיע להם מתלוננים כמו ילדים בגן במקום להתמודד כמו שצריך.

מאוד מצחיק לשמוע את הבחורה שצילמה, עובדת בעגלות בארה"ב לשעבר שפחדה לנשום כשיצאה מהקומפלקס בדרך לעבודה הלא חוקית בקניון כשעקצה מאות אנשים ולליצן התייר ה"מתורבת" בחו"ל שמפחד לעשות ציוץ מיותר בשביל לא לקבל אגרוף לפנים.

פשוט מצחיק לראות את זה, עד שהם שנתפלים אליי ברחוב ואני עונה להם ברוסית והם סותמים את הפה, אפסים פחדנים.

לא התעמקתי ולא הייתי ממהר להסיק מסקנות מהסרטון. נהג האוטובוס ערבי והרשת מלאה טוקבקים מטונפים בעניין מוצאו. אני בשום אופן לא חושב שהיה צריך להכות ככה את הנהג השני, מבוגר או לא.

פורסם
יואב, זה ידוע ומוכר בתאונות דרכים שאם הדלת נעולה והיא נפגעה המנגון של נעילת הדלתות נפגע גם הוא ולכן היא נשארת נעולה והרבה יותר קשר לחלץ את הנפגעים מהרכב.

.

שאלתי פעם כבאי את הסוגיה הזאת כיוון שלהורים שלי גם יש את האמונה שאסור לנעול דלתות.

הוא בכלל לא הבין למה אני שואל ואמר שזה ממש לא משנה להם, ולפעמים בתאונה הדלת/המנגנון פשוט נדפק כך שהדלת לא יכולה להפתח בכל מקרה.

פורסם (נערך)

ראיתי את דבריה של המצלמת ואני חושב שהיא טועה, אולי מנסה לאזן במשהו את התמונה (חוששת מהבבון?). המיצובישי עוקף אותה, ואז מאט בגלל הרכב שלפניו, אם כי אני מפרש את נהיגתו כרצון לעקוף גם את הרכב הבא שבנתיב הימני. אין לו שום הזדמנות לעבור לימין בגלל התפרעותו של נהג הפולקסואגן שנדחף בין המכוניות ואז עוקף מימין, תוך אבדן שליטה (אני מתלבט אם מדובר בשימוש בטלפון או סתם תנוחת נהיגה ערסית עם יד אחת על ההגה).

לגבי הפלפל בחלל סגור - לא הייתי מסתמך על כך שלא יתפזר בתוך הרכב וישתק את המפעיל. בשום אופן איין להפעיל חומר כזה בחלל סגור. במאמר מוסגר אספר על מקרה שהיה לאשתי ביום הראשון בו ניהלה בית ספר - בקצרה, אחד התלמידים הוציא מיכל הגנה עצמית מאחת התלמידות (איני יודע אם מדובר בתרסיס פלפל או בגז מדמיע) ופתח אותו (בלי להתיז). זה נגמ בארוע חמ"ס עם משטרה, כבאים, איכות הסביבה וכתה שלמה בחדר המיון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אם אותו נהג מבוגר, "נרדם" בשמאל (למרות שכמה שניות לפני כן ראו שהוא נהג אחרי מכונית אחרת), אין שום סיבה בעולם שנהג אחר יתעצבן ויכה. להתעצבן מותר, ולהכות קצת פחות.

וגם אותו צעיר נהג על רכב גבוה. לא יכל לראות שהנהג המבוגר נהג אחרי מישהו?

פורסם

אין מה לחפש היגיון או לצפות למשהו מבבון שהוציא עצבים על אדם מבוגר, ללא שום סיבה.

נהיה מסוכן בכבישים וצריך לנעול את הרכב מבפנים , להתקין מצלמות ולהחזיק כלי הגנה ברכב.

עצוב מאוד...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הנהג המכה לא ערס ולא ישראלי אלא ערבי, מה שמסביר הרבה מההתנהגות, נלקח לתחנת משטרה וכבר שוחרר אחרי שנחקרו

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

ץלא ישראלי אלא ערבי׳

ערבי עם דרכון של מדינת ערב?

תייר ממדינת ערב?

לא ידעתי שלחברות ההשכרה יש טוארגים.

בקיצור הערה שמעל לא של גזעני אלא של גזען.

האיש המכה הינו עבריין וצריך למצות איתו את הדין במלוא החומרה.

פורסם
הנהג המכה לא ערס ולא ישראלי אלא ערבי, מה שמסביר הרבה מההתנהגות, נלקח לתחנת משטרה וכבר שוחרר אחרי שנחקרו

זה מידע מבוסס?

פורסם
ץלא ישראלי אלא ערבי׳

ערבי עם דרכון של מדינת ערב?

תייר ממדינת ערב?

לא ידעתי שלחברות ההשכרה יש טוארגים.

בקיצור הערה שמעל לא של גזעני אלא של גזען.

האיש המכה הינו עבריין וצריך למצות איתו את הדין במלוא החומרה.

מה לעשות שזה אחד המאפיינים שלהם וברגע שמדובר בערבי פחות מתפלאים איזה מן בן אדם מסוגל לעשות כזה דבר, תקרא לי גזען אבל זאת המציאות, אני לא מכליל אבל פחות מתפלא

פורסם (נערך)

מה זאת אומרת אחד המאפיינים שלהם? אתה מכוון להתנהגות בשל גורמים סוציו-אקונומיים או בשל טיב החומר?

בקצרה, אחד התלמידים הוציא מיכל הגנה עצמית מאחת התלמידות (איני יודע אם מדובר בתרסיס פלפל או בגז מדמיע).

למיטב ידיעתי אין גז מדמיע לשימוש אישי, ובכלל תרסיס הפלפל הולך ומחליף אותו בכל צורות השימוש. לידיעה כללית, גז מדמיע מבוסס על החומר הפעיל בחזרת (אם אינני טועה) ותרסיס פלפל - על זה שבפלפל חריף.

בכל אופן ממש לא כדאי להפעיל זאת בחלל סגור!

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

Rowytab אתה יודע שגם יש אנשים שחושבים שאחד המאפיינים של יהודים זה שהם גונבים כסף מכל שאר האנשים.

לאנשים האלה גם לא אכפת אם תקרא להם גזענים.

דעות כאלו כמו שלהם, וגם כמו שלך יש לקרוא עליהן תיגר, ולהוקיע. הן גורמות לפילוג, שנאה ורוע, להשטחה ולחיסול היכולת לפתור בעיות במרחב הפוליטי.

עבריינים מקומם בבית סוהר,

וזה לא משנה עם מדובר באולמטרט, או בפסולת שהכה את הנהג המבוגר ללא הבדל דת, גזע, מין, לפי לשון מגילת העצמאות של מדינת ישראל

פורסם

למיטב ידיעתי אין גז מדמיע לשימוש אישי, ובכלל תרסיס הפלפל הולך ומחליף אותו בכל צורות השימוש. לידיעה כללית, גז מדמיע מבוסס על החומר הפעיל בחזרת (אם אינני טועה) ותרסיס פלפל - על זה שבפלפל חריף.

בכל אופן ממש לא כדאי להפעיל זאת בחלל סגור!

הסיפור ההוא היה ב-2003, וחוץ ממשהו מנבכי הזכרון שהיה מדובר בנוזל כתום איני יודע מה מצאו החוקרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...