Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קללות וצפירות מסלימות תוך 5 שניות למכות ודקירות.

מעדיף להיות יפה נפש חי, מאשר גיבור תהילה מת.

אולי זה עניין של גיל, ואולי החינוך של דניס האנובר שעדיין טבוע בגנים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צפירות עוד מילא, אם זה באזור מגורים ובאמת לא מחייב, אפשר בעקומה ככה להתייחס לזה כבריונות אם רוצים להיות ממש צדיקים. אבל קללות!? אסור לבן אדם להוציא קצת קיטור עם עצמו בדרך מהירה ולא מזיקה? 80 אחוז מהקללות שאני אומר במהלך חיי זה בנהיגה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הייתי רוצה לדעת את הסיפור המלא מאחורי הארוע.

קשה לי לקשר את התגובה של התוקף לכמה שניות לפני שראינו.

היה יותר קל לקבל את זה אם למשל חצי קילומטר קודם הקורבן עשה מהלך שהיה יכול לגרום לתאונה קטלנית אצל התוקף, לפחות הייתי מבין את העצבים :shock:

לפני שקופצים לסקול אותי- אני לא אומר שזאת תגובה בוגרת/נורמטיבית/הגיונית/תקינה/צודקת, רק להבין מה באמת היה המניע

פורסם

התוקף אומר שהוא סימן לו לזוז מהשמאל כמה פעמים, ו-10 ק''מ הוא לא זז, ודפק לו ברקסים בפרצוף כמה פעמים, עד שהם הגיעו לרמזור הוא יצא לחנך אותו.

פורסם
התוקף אומר שהוא סימן לו לזוז מהשמאל כמה פעמים, ו-10 ק''מ הוא לא זז, ודפק לו ברקסים בפרצוף כמה פעמים, עד שהם הגיעו לרמזור הוא יצא לחנך אותו.

הסיבה שהוא התעצבן ברורה,

השאלה האם עבודות שירות ופיצויים שוות את פירוק הזעם הרגעי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לומדים מהמקרה הזה יפה מאד למה לא מומלץ לחפש צרות בכביש גם אם אתה בטוח ב100% שאתה הצודק.

שני אנשים שעשו תחרות למי יש יותר גדול. אחד קיבל מכות והשני קיבל עבודות שירות ופיצויים. אחלה הישגים.

פורסם
אני חושב שהכוונה הייתה לפתוח חלון ולקלל חזיתית, לא לסנן איזה שייסה עסיסי לעצמך.

בהחלט. קללות בתוך הרכב הסגור זו דרך לגיטימית לפרוק עצבים. המילים שאני מפזר בחלל הרכב ככל הנראה היו מה שגרם לDVR הקודם שלי להתאבד :-P

הבעיה היא עם מה שאתה אומר ברמזור מבעד לחלון הפתח, שגורם לבבון השני לצאת מהרכב שלו, ואז אתה יוצא מרכבך, ואם שניכם כבר בחוץ אז מורמות הידיים, ואח"כ נשלפת האלה ומולה הסכין, או במקרה הגרוע יותר נשק חם, ואז אחד גומר במיון והשני במעצר.

פורסם

דוברות המשטרה (שרון);

המשטרה עצרה חשוד בגין אלימות על רקע שימוש בדרך והבוקר יוגשו נגדו כתב אישום ובקשה למעצרו עד לתום ההליכים המשפטיים כנגדו.

ביום שני האחרון התקבל לידי חוקרי המשטרה סרטון שהתפרסם ברשת, ממנו עולה כי נהג רכב אחד תקף נהג רכב אחר, בזמן שעמדו ברמזור בכביש 4 סמוך לצומת ויתקין.

על אף שלא הוגשה תלונה ולא התקבל אירוע למוקד המשטרתי, החוקרים פתחו בחקירה לבדיקת נסיבות האירוע.

כבר למחרת היום, החשוד התוקף אותר והובא לתחנת המשטרה לגביית גרסתו לאירוע. בשל העובדה כי לא התקבלה תלונה בעניינו, הוא שוחרר לביתו בתנאים מגבילים ובהם גם מעצר בית.

החוקרים הפעילו אמצעים טכנולוגיים והצליחו להתחקות אחר זהותו של המתלונן (בן 64). האחרון אישר בפניהם כי אכן הוא זה שהותקף ומסר אתמול (יום ד') את תלונתו בפני חוקרי המשטרה.

עוד באותו היום החשוד נעצר ( בשנית!) והבוקר הוא יובא לדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום בפ"ת, אז יוגשו נגדו כאמור כתב אישום ובקשה למעצרו עד לתום ההליכים המשפטיים כנגדו.

פורסם

החוקרים הפעילו אמצעים טכנולוגיים והצליחו להתחקות אחר זהותו של המתלונן (בן 64).

אמצעים טכנולוגים... :lol::lol::lol:

"שלום בחייאת, תעשה pause לסרטון שרואים את מספרי הרכבים"... איזה בדיחה

פורסם

מישהו חשב שאולי זה שחטף את המכות באמת אשם?

ובגלל זה לא התלונן?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

כמו שכתבתי קודם, יש להניח שהיה לו חלק בהסלמת הסכסוך. לטנגו צריך שניים.

אני מניח שהוא היה יכול למנוע את העימות.

בכל מקרה, זה שנהג באלימות פיזית יחטוף מרשויות החוק חזק יותר מזה ש"רק" קילל/עשה תנועה מגונה/"עשה דווקא" בנהיגה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעולם מושלם, הזקן היה נוהג לפי החוק, הערס היה עוקף אותו ושלום על ישראל. אמנם אנחנו עוד לא שם, אבל לפחות שניהם נענשו על הבריונות שלהם.

• תוכן חדש...