Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצגה ה-A-Class החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרשים. מתי תגיע לארץ?

ברבעון השלישי של 2018

סטנדרט זה לא. גם לא ב-E קלאס. בדגמי הבסיס מקבלים לוח שעונים רגיל ומסך מרכזי קטן יותר.

אכן אבל ב E350e זה כן הסטנדרט.

ברשת יש שמועות על גרסת A35 שתתברג מתחת לA45, ותתחרה בהוט האצ'ים כדוגמת גולף GTI וחברים.

לפי הרבה מקורות שקראתי היא תהיה בעלת 300~ כ"ס ותתחרה ב S3

אני מאוד אוהב את הבפנים. הרבה יותר קרוב ל E והרבה יותר רחוק מה A הקודמת שהיתה (יחסית למרצדס כמובן) דיי עלובה מבפנים.

הבחוץ לא שונה בהרבה אז אין לי דעה עליו לכאן או לכאן.

אני מאוד סקרן לדעת מתי יחשפו את ה A45 (ז'נבה?) ואיזה מן חיה היא תהיה.

פורסם

מתוך הכתבה:

בקיץ תצטרף גרסת A250 שתשדך את אותה התיבה למנוע 2.0 ליטר עם 224 כ"ס ו-36 קג"מ, ותקבל גם מערך מתלים משודרג עם מתלים עצמאיים מאחור ואופציה להנעה כפולה.

מה זה אומר? שהגרסאות מתחת לA250 יצוייודו בקורת מתח פשוטה?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
מה זה אומר? שהגרסאות מתחת לA250 יצוייודו בקורת מתח פשוטה?

נכון.

הנה לינק לכל חבילות המידע על הרכב, למי שמעוניין.

פבל.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

יענו אימצו את הגישה הנלוזה של VAG לצייד את המכוניות ה"חלשות יותר" במתלים פשוטים יותר ופחות נוחים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...