Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצאתי רישיון נהיגה לפני השירות הצבאי למרות שלא היה לנו רכב בבית. מאז עברו 4 שנים ולא יצא לי לנהוג. אני מעוניין לרכוש רכב בקרוב ורציתי לדעת אם כדאי באמת לעלות על הכביש במצב כזה? אשמח לייעוץ מאנשים שעברו מקרה דומה.

פורסם

לך אין מה לדאוג, לנו יש....

ועכשיו ברצינות, אני ממליץ לך אם אתה מעלה את הנושא, זה אומר שאתה לא בטוח בעצמך ב100%.

לא בושה לנסוע קצת עם נהג מלווה, לשאול קצת שאלות, חוקים. לקבל קצת עצות וגם להוריד אבק מהיכולות המוטוריות.

תעשה טיול או כמה, גם אם זה סתם נסיעה, קצת חניות, קצת עקיפות.

בסופו של דבר זה הביטחון שלך וחס וחלילה של אנשים אחרים.

וכל הכבוד לך על היותך אחראי ואכפתי.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

שיעור שניים ריענון אצל מורה נהיגה אמור להספיק, רצוי על האוטו שלך.

אחרי זה אתה צריך ליווי ״אמיתי״: מישהו שייסע איתך ויעיר לך כשאתה עושה משהו לא בסדר.

פורסם
כך כמה שיעורים אצל מורה נהיגה כדי להתרענן.

מחזק את ההמלצה לקחת כמה שיעורי נהיגה, או לחלופין לרענן עם נהג אחר.

יצא לי לעשות כמה רענונים וזה היה מאוד אפקטיבי. כמה שיותר יותר טוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני הוצאתי רישיון בצבא (לא דרך הצבא) ונהגתי גם כן אחרי תקופה דומה של כמה שנים כשיכולתי להרשות לעצמי רכב. קניתי כמובן רכב ידני ובדרך הביתה לאחר העברת בעלות, כבה המנוע פעם-פעמיים בגלל הקלאץ'. בכל מקרה מה שעשיתי זה נהגתי מאוד בזהירות בנתיב הימני על מהירות נמוכה ובמשך כמה ימים לאחר מכן לא נסעתי עם האוטו ישר אל תוך הפקקים ובדרכים העירוניות הארוכות לעבודה ובחזרה, אלא לקחתי אותו בלילה למקום שבו אוכל לתרגל גם את הנהיגה, גם את הקלאץ' וגם להכיר את הרכב היטב. אני חושב שעשיתי את זה פעמיים-שלוש. אבל את הנהיגה עצמה ממש איך שנכנסתי לאוטו, לא הייתה בעיה מלבד התרגשות ראשונית ממשהו חדש.

בכל אופן זה אינדיבידואלי לגמרי, אבל כך הייתה החוויה שלי.

• תוכן חדש...