רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
יבואנית לקסוס השיקה את הרכב ההיברידי בעיצוב מעודכן ובתוספת מערכות בטיחות מתקדמות. מחיר הרכב ברמת הבסיסית החדשה הוא: 149,900 ש"ח. האחריות לרכב היא ל- 3 שנים מלאות ואחריות של 5 שנים ניתנת למערכת ההיברידית.
הודעה אחרונה מאת erezarmo, -
-
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
בנסיעות שלי בכביש 6 לא אחת, נתקלתי בשיירות איטיות של כלי רכב צבאיים , בעיקר בשעות הערב, הנוסעות לאיטן בצד ימין. מה שתמיד הפריע לי הוא שהכלים השונים אבל בעיקר המרים ורכבים קלים יחסית אחרים אינם נראים למרחק כמו רכב רגיל. אלומות האור שלהם והפנסים האחוריים ממש חלשים ומאד מפתיע להבחין בהם כשאני במהירות הנהוגה בכביש 6 והם כפי הנראה במחצית מהמהירות של שאר התנועה. לדעתי צריך רכב ליווי מואר שיסע במאסף על מנת ליצור נראות טובה למרחק , לכלי הרכב המגיעים במהירויות גבוהות יותר. בכלל כלי רכב הבנויים לנהיגת שטח הם די עגלות בכביש מהיר, לכן אולי כדאי בכלל להשתמש באמצאי תאורה נוספים על מנת לייצר ניראות טובה יותר, למשל light bar צהוב על הגגון , בדומה לכלים של מע"צ . אולי לו היו כאלו …
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
דלקן אוניברסלי
מאת sh88- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב, צריך להזמין דלקן חדש לרכב חברה, בעבר היו לנו דלקנים של סונול, מה התחדש בנושא בעקבות הדלקן האוניברסלי? מיהו מכיר את החברות "דלקל" ו"דלקנים"? תודה
הודעה אחרונה מאת sh88, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום למומחים, אני רוצה. למכור את הרכב לפירוק, השאלה מה צריך. לעשות קודם ואיזה אישורים. אני מבין שאני צריך ללכת למשרד הרישוי ולמלא טופס מתאים. השאלה האם אני יכול לעשות את זה אחרי שמכרתי את האוטו לסוחר רכבים או שאני חייב קודם ללכת. למשרד הרישוי. שאלה נוספת, איזה אישורים אני אמור לקבל מסוחר הרכב ועל מה. להחתים אותו? האם אני צריך להוריד את המספר לפני המכירה או שהסוחר יכול לעשות. את זה אודה על תשובה מהירה Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לפני כחמש שנים קניתי את הסובארו AWD שבינתיים הלכה והתיישנה, אך בהחלט לא הזדקנה. לאורך השנה האחרונה החשק להתחדש החל להכות בי, סתם חשק, המכונית מצוינת, ללא רבב כלל, כמו ביום הראשון כשקניתי אותה, אך בכל זאת חיים רק פעם אחת. כשהתבוננתי הלוך וחזור בהיצע השוק לא ראיתי מה יכול להחליף את הרכב מבחינת עניין, הרגשתי שלא אהיה שלם עם כמעט כל הבחירות שכיסי יכול להרשות. בשנה שעברה במקרה ראיתי בתוכנית טלויזיה GMC Terrain ונגנבתי על הלוק של הרכב הזה, אבל כמו מכונית מהטלויזיה, היא תשאר שם. ביום שני שעבר, חבר שולח לי קישור למודעה של הרכב הזה מיבוא אישי 2011 ושואל מה דעתי, מכיוון שהוא לא התכוון ללכת לקנות אותה, אחרי שעתיים לא הצלחתי להתאפק והלכתי לראות את הרכב, אמרתי "לפחות נראה". …
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
מכפיל חנייה
מאת FiniFini- 5 תגובות
- 10 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת דירה מפרויקט תמ"א38 שיכלול חניה במפלס העליון של מכפיל חניה (המכפיל הוא של חברה גרמנית בשם Wohr). אשמח לשמוע מאנשים בעלי נסיון עם חניה במכפיל מה החסרונות של מכפיל ועלויות משוערות. החששות שלנו הם מכך שהמכפיל יתקלקל בתדירות גבוה, עלויות התחזוקה יהיו גבוהות ושהחניה בו תהיה צפופה גם לכניסה עם הרכב וגם ליציאה ממנו. אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי ניסיון. תודה, אוהד
הודעה אחרונה מאת JLoist, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
או שזה נמכר רק לתחנות דלק? והאם יש מגב כזה, שבלחיצה עליו יצא מים כשמראש ממלאים קצת חומר בידית או משהו בכדי לא לסבך ולדאוג לאיזה כלי קיבול כמו שיש בתחנות דלק. המגב הזה מנקה ממש טוב, וחשבתי אם אפשר לקנות אותו. לא משאיר סימנים בכלל. לא מצאתי תמונה באינטרנט אלא רק דברים דומים. יש מצב שזה נמכר רק לתחנות דלק פשוט? כי אם תקנה, אין לך הרי כמו בתחנה כלי עם נוזל שתמיד בהישג יד. לרדת מזה?
הודעה אחרונה מאת guybauer, -
-
אשתי ואנוכי סובלים מכאבי גב תחתון בנהיגה. במשך שנים השתמשנו באביזר מסורבל למדי בשם CG-lock לאחרונה חיפשתי לרכוש זוג נוסף ולהפתעתי מצאתי שהיצרן נעלם מהשוק. המשווק הבריטי ציין בפני שקיים כיום אביזר יעיל ממנו וגם זול יותר. המדובר ב SHOFT (דמיינו את שון קונרי אומר soft ). הממציא הוא דר׳ לפיזיולוגיה גראהם קוקס, בריטי. הוא רשם פטנט בינלאומי ואף מייצר את האביזר בבריטניה. האביזר חובק את לשונית חגורת הבטיחות ועליו בלם מגומי שמונע במידה מסויימת מחגורת המותניים להשתחרר. התוצאה היא שהגב התחתון צמוד רוב הזמן לגב הכסא ונמנע כאב הגב המוכר בנסיעות ארוכות. גם לגבי נשים בהריון האביזר יעיל כי הוא מונע מחגורת המותניים לטפס מעלה אל הבטן ההריונית. קיים יתרון גם בהתקנתו על חגור…
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 604 צפיות
שלום רב, היום בבוקר ביציאה מהחניה אני וגברת נחמדה עשינו רוורס במקביל( בכיוונים מנוגדים), ופגענו אחד בשני, לי יש רכב דנדש, לא שזה משנה יותר מידי. האשמה מתחלקת חצי - חצי כי שנינו היינו ברוורס. מבחינת ביטוחית אני לא רוצה להפעיל כי הנזק לא משמעותי. יש סיכוי שהיא תחליט להפעיל ביטוח כי הנזק אצלה יותר משמעותי מחפש בכל מקרה פחח מוצלח בחיפה שיוכל לסדר בצורה נאותה. אם יש המלצה אשמח לשמוע בברכה, דניאל
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בשעה טובה הקליאו שלי הגיעה ואני רגע מלקחת אותה מהסוכנות! כמישהו שזה הרכב הראשון שלו ושלעולם לא התעסק עם כל הפן הטכני של אחזקת רכב (נתתי להורים לשבור את הראש ) אני אשמח לדעת את כל הפרטים החשובים שיעזרו לי לשמור על הרכב לאורך זמן ובמצב מעולה כמו שאקבל אותו היום. אז על איך מתחילים נסיעה ומסיימים אותה דנו בפורום בצורה מעמיקה, ומה לגבי שאר הדברים שחשובים לדעת? יש איזה מדריך מסודר מ א׳ עד ת’ לעניין? למשל: • הרגלי נהיגה נכונים על רכב ידני (ובכלל), האם יש בעיה אם היד נחה על הגיר במשך הנסיעה? חלק אומרים לי ששטויות ואחרים אומרים שמאוד חשוב להקפיד שלא תהיה שם. ומה לגבי הרגל שנחה קצת על הקלאצ׳? • שמן מנוע - האם כדאי לקנות שמן משלי כשאני מגיע לטיפולים? אם כ…
הודעה אחרונה מאת טירון רכבים, -
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
יום שישי, בחניה של הסופר המקומי, נשמה טובה דפק לי את האוטו וברח כמו שפן, בלי להשאיר פרטים כמובן. למזלי היום, במצלמות האבטחה של המקום, הצלחתי לראות אותו נכנס לחניה, משפשף את הרכב שלי, יוצא מהאוטו, מסתכל, נכנס חזרה ובורח כמו שפן קטן. מהמצלמה הזו לא רואים את המספר, אבל מצלמה אחרת, רואים אותו כמה שניות אח"כ יוצא מהמתחם של החנייה, ושם רואים את המספר שלו. 1. אך אני משיג הפרטים של האיש? לדעתי, מספיק שאני אדבר איתי ואסביר לי שרואים הכל, הוא כבר יודה באשמה. במשטרה רוצים שאבוא עם התמונה, אבל בגלל שזה משתי מצלמות שונות, אני בספק אם משהו ישתין לכיוון שלי. 2. מבחינת בית משפט, אם נגיע לשם, יש לי קייס ? תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
טריקולור דטרויט
מאת roee-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 907 צפיות
בערך פעם בחודש בשנה האחרונה אני על קו תל אביב-מיאמי, ואני מנסה לפצות על האסון המוטורי שהיא פלורידה (הכל שטוח, ישר, רמזורים, כולם פסיכים) עם השכרת מכוניות מעניינות. בארבע הפעמים האחרונות יצאה לי סרייה של קאמארו SS (מנוע LS1 של קורבט, 6.2 V8 עם 455 כ"ס בריאים). מכונית פנטסטית ומהנה לחלוטין בלי שום תירוצים. למעשה זו הפכה להיות המכונית השניה שלי... כמה נוח. אני לוקח איתי את המצלמה לנסיעות האלו ומשתדל לתעד. עכשיו חזרתי והשלמתי את הצבעים - היו לי אדומה (פעמיים), צהובה ועכשיו שחורה (עם לוחית של לואיזיאנה, ככה שזה היה לגמרי במקרה). את הצהובה צילמתי בחניה של המשרד. שלוש בבוקר ביום שבת, אין נפש חיה בסביבה ויש תאורה מהממת. את האדומה צילמתי בדרך לשדה התעופה. היה לי…
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ירדתי מפתח תקווה ל-471 ועברתי לנתיב האמצעי, בערך ב-3 לפנות בוקר. בנתיב הימני עקפה אותה מרצדס S כהה, 120-130 בערך. כאשר הגיע המחלף לבחירה בין 4 צפון-דרום, ברגע האחרון הוא בחר את צד דרום. כאשר היה צריך לבחור אם להמשיך לאלוף שדה או לעלות על 4, לא ראיתי את זה, אבל נראה שהוא עבר על אי התנועה בשנייה האחרונה לכיוון 4, כי זה הרגיש לי שהתחת שלו קצת נזרק, היה בזווית משונה. הוא עלה על כביש 4 לכיוון דרום ונסע בנתיב הימני כאשר באמצעי היה רכב שהגיע מצפון. בערך מתחת למחלף אלוף שדה, איפה שמתחיל הסיבוב, ראיתי שהוא והסוזוקי די צמודים אחד לשני ואז ראיתי שמרצדס עברה לנתיב השמאלי הקיצוני. בו בזמן נהג הסוזוקי איבד שליטה על הרכב והחל להסתחרר ונכנס חזיתית בקיר ההפרדה בשול השמאל…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
שלום לכולם, מדובר בסיפור ארוך שנמשך על פני מספר חודשים. הכל בעצם התחיל באפריל 2017 , כבר אז חיידק השדרוג התחיל לעבוד אצלי חזק. כמעט והחלפתי את האיביזה בלאון. לאור העצות בפורום ובעיקר לפי עצתה של אשתי החלטתי לחכות ל2018. https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?628307-%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%AA%D7%99-%D7%98%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A0%D7%9B%D7%A0%D7%A1%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98 בהמשך קיבלתי עצות מצוינות בפורום שהובילו אותי לסגירה על ה V40 T4 Rdesign https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?643619-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%95%D7%91-%D7%A1%…
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי, עם השילוב להילוך אחורי, חיישני רוורס מזהים שהמרחק הוא 0, למרות שאין אף אחד מאחוריי. האוטו לא קיבל מכה למיטב ידיעתי. יש מה לבדוק לבד ? יש מתקין / בודק מומלץ לא יקר? אזור בקעת אונו. קיה ריאו מודל 2011, לא יודע אם הם מקוריים. תודה לכל רעיון.
הודעה אחרונה מאת Tamir FR, -
- 1 תגובות
- 920 צפיות
שלום חברים רציתי לשאול יש לי יונדאי אקסנט 2000 שהיא במצב טוב ללא טסט כמעט 3 חודשים. עכשיו אני קצת חנוק תקציבית לעשות ביטוח וטסט... אמרו לי שאפשר להקפיא רישיון רכב זה נכון ?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 25 תגובות
- 13 אלף צפיות
זה התחיל מבדיחה בין חברים והמשיך לסוויפט צ'אלנג' עצבני - רק שהפעם במקום הרינג הגענו למסלול "טיפה" קצר יותר בפצאל והצטיידנו במכונת מסלול אימתנית - סוזוקי סוויפט עם מנוע ליטר ובמבה המפיק 94 סוסי פוני מלחמתיים, נתון האצה ל-100 קמ״ש שיכול להימדד בעזרת לוח שנה, צמיגים במידת אופניים במשלוח מיוחד מסין ומטרה אחת - לרדת מ- 50 שניות להקפה על המסלול. מה אתם אומרים? הסוויפט עמדה במשימה? מה שבטוח, היה מאתגר, כיף והזכיר לנו עד כמה הרכב ממש לא משנה לנו - אפשר להנות מנהיגה על מסלול עם כל רכב, למתוח את הגבולות (במקום שמיועד לכך) ולהשתפר מהקפה להקפה. עדכונים בקרוב
הודעה אחרונה מאת AvielT, -
-
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום! בתור אחד שנוסע נסיעות רבות וקצרות בתוך העיר, תהיתי איך אין אף מערכת לנעילה אוטומטית של חגורת הבטיחות על הנהג. משהו כמו מנוע שזוחל על הנהג וגורר אחריו את החגורה עד לנעילה. אני מניח שהיו אבות טיפוס כאלו. מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
המון שמועות רצות באינטרנט לגבי סדרה 3 הבאה (G20), וכנראה שניאלץ לחכות בסבלנות עד אוקטובר לפחות, אז תוצג בתערוכת פריז, כאשר פנקס ההזמנות יפתח במרץ שנה הבא. אבל בימים האחרונים מסתובבות שמועות שטוענים שהן מבוססות למדי לגבי המנועים שיוצעו. אתייחס לגרסאות הבנזין כי לצערי גרסאות הדיזל המעולות לא נמכרות פה באופן סדיר. בראש ובראשונה ברוב המנועים ההספק יעלה, וזה כולל את ה318i הבסיסית שם יעלה ההספק ל150 כ״ס במקום 136 כיום, כאשר ה320i תזכה ל204 כ״ס, שזו תוספת מכובדת של 20 סוסונים בהשוואה לדגם הנוכחי. ההספק ב330i יעלה ל265 במקום 252 היום, ולפחות עד שתגיע M3 החדשה ב2020, תמלא את המשבצת החמה ה340 החדשה, שתקבל חותמת M רשמית ויקרא שמה (ולא רק בישראל...) M340i. ההספק ככל הנראה י…
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
אנחנו בדרך כלל לא עושים את זה, אבל מאזדה ישראל פשוט הצליחו לקלוע בול הפעם. המלחמה של מאזדה 3 בג'יפונים הזולים. אנחנו לא יודעים מי חושב על הפרסומות האלה, אבל הוא צריך לקבל העלאה! [video=youtube_share;Vgi0GnwrIjc] [video=youtube_share;fZZ6mn11ufA] [video=youtube_share;PAG1elCDA-M]
הודעה אחרונה מאת ArikB, -
- 6 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
היום הלכתי לעשות טסט במכון טסטים בנתניה. הוכשלתי על לוחית רישוי שאכן הייתה דהויה. הפקידה אמרה לי שאני יכול לעשות את זה שם(במכון הטסטים) במחלקת "אביזרים" או בכל מקום אחר תוך 48 שעות. הדגשתי את נושא האחריות והיא אמרה שהוא יבדוק במקום אם מגיע לי בחינם או לא. אמרתי לה שאני מעוניין לעשות במקום, והיא מסרה לי לוחית רישוי ריקה... נגשתי לשם, אמרו לי בהתחלה שהרכב משנת 2012 ולא מגיע... אמרתי לבחור שיסתכל על הלוחית, הראיתי לו צמד אותיות 14 על הלוחית ואישר לי החלפה ללא תשלום. בזמן ההחלפה הוא שלח אותי אל הפקידה לסגירת הטסט. הפקידה שלחה אותי בחזרה לבוחן שיחתום לי על ההחלפה במחשב. חזרתי אל הבוחן הוא "חתם"במחשב. לאחר מכן חזרתי שוב לפקידה לקבל את רישיון הרכב+מדבקה לשמשה. …
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הגיר הוא רובוטי עם שני מצמדים. אנשים מרוצים ממנו? מאוכזבים? עושה בעיות?
הודעה אחרונה מאת danezeq, -
-
בדיוק מה שרשום בכותרת. יש למישהו מושג?? לא יצא לי להיתקל באחת אפילו בלוח יד2 מאז שנמכרה פה... חג סוכות שמח!
הודעה אחרונה מאת Menro, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3731614,00.html?ref=ynet מישהו התעניין בזה? מעניין איזה הנחה ממחיר היבואן אפשר לקבל...
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
רציתי לדעת, אם יש בעיה עם זה שאני בעל מספר רכבים. אני מכיר כמה אנשים שיש להם בעלות על מספר כלי רכב ברשותם ומכיר כמה שרושמים את הכלי רכב על שם אמא/אבא/סבא/סבתא/דודה/בן בת זוג. לא הצלחתי להבין מה יוצא מזה חוץ מנקודות וטסטים שנשלחים אליהם. האם יש איזשהו עניין בתשלום מס גדול יותר על מספר כלי רכב? האם אופנוע/קטנוע כולל בזה? תודה. אשמח להעשיר את הידע שלי!
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפי ישראל היום היה בינואר זינוק של 181% ביבוא המוכניות בגלל הורדת מיסים..
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום נכשלתי במבחן השנתי על בעיה פחחות שאלתי היא... הקדמתי בחודש !!€ התאריך המקורי של הטופס הוא 25/3 היות שנכשלתי בטסט יש לי עד 21/2 לתקן את הליקוי איזה תאריך תופס מהכשלה של הטסט או תאריך השני . מקווה שהסברתי טוב. תודה
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
נחתנו בארה"ב לפני שלושה שבועות, והאנלוגיה המתבקשת היא של ילד בחנות ממתקים - יש כ"כ הרבה ומותר לבחור רק אחד, מה עושים? הרכב הקודם שלי היה הוטהאצ', ולמרות שנהניתי ממנה (מאוד) החלטתי שהפעם אני רוצה כיוון אחר - הצידה. הנעה אחורית. החלטתי להגביל את עצמי בתקציב של 20-40K$, למה? כובע... (אנאערף) - זה נשמע לי כמו סכום סביר או משהו (אני לא מכיר מספיק את השוק האמריקאי עדיין, בשביל להבין עלויות אחזקה אמיתיות), באמת שאין לי משהו חכם לומר. צריך אולי להוסיף כי מבחינתי אין משמעות אמיתית למחיר הרכישה ("בגבול הטעם הטוב"), אלא בעיקר למחיר האחזקה, שבד"כ הולך ביחס ישר למחיר הרכישה - אבל זה כבר נושא אחר. בכל מקרה, ברוב ההתייעצויות ו/או השוואות, אנשים קודם כל בוחרי…
הודעה אחרונה מאת Avia, -
במוו X4 החדש נחשף
מאת פבל-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האח המכוע... אה... ז'תומרת הספורטיבי, של במוו X3, נחשף בדור שני. ורק 4 שנים אחרי שהוצג הראשון. כל הפרטים בידיעה המלאה.
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים יקרים שלום רב, אשמח לקבל קישור כיצד אוכל לפתוח את מערכת המולטמדיה ברכב יונדאי איוניק. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Arthur85,