Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלות מרובה על מספר כלי רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת, אם יש בעיה עם זה שאני בעל מספר רכבים.

אני מכיר כמה אנשים שיש להם בעלות על מספר כלי רכב ברשותם ומכיר כמה שרושמים את הכלי רכב על שם אמא/אבא/סבא/סבתא/דודה/בן בת זוג.

לא הצלחתי להבין מה יוצא מזה חוץ מנקודות וטסטים שנשלחים אליהם.

האם יש איזשהו עניין בתשלום מס גדול יותר על מספר כלי רכב?

האם אופנוע/קטנוע כולל בזה?

תודה. אשמח להעשיר את הידע שלי!

תת היגוי - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב.
היגוי יתר - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב.
כוחות סוס - באיזו מהירות פגעת בקיר.
מומנט - לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין שום בעיה עם זה מבחינת משרד הרישוי.

אנשים רושמים רכב על שם מישהו אחר במקרים מסויימים כדי לא להעיר את מס הכנסה למשל וכל מיני דברים עקיפים כאלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין שום בעיה עם זה מבחינת משרד הרישוי.

אנשים רושמים רכב על שם מישהו אחר במקרים מסויימים כדי לא להעיר את מס הכנסה למשל וכל מיני דברים עקיפים כאלה.

איזה סוג של דברים עקיפים?

לא הבנתי למה לעורר את מס הכנסה, מה הקשר שלהם לעניין?

תת היגוי - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב.
היגוי יתר - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב.
כוחות סוס - באיזו מהירות פגעת בקיר.
מומנט - לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

כשיש לך הרבה מכוניות על שמך זה אומר שאתה כנראה עשיר. אם אתה עשיר ולא משלם מס על כל ההכנסות אתה לא רוצה שמס הכנסה יידע על זה. אחת הדרכים של אותם אנשים להחביא את העושר שלהם ולא להעיר את מס הכנסה היא לפזר את הרכוש בין קרובי משפחה כדי שמס הכנסה לא ייגלה שיש להם מכוניות למשל , בשווי של מיליון וחצי שח או יותר. (סתם מספר שזרקתי)

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם מס הכנסה רואים שאתה מרוויח 5000 ש"ח בחודש אבל רשומים על שמך 3 מרצדסים חדשים, זה מעורר חשד אצלם שאתה לא מדווח על ההכנסות שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבעיה היחידה היא מול פקיד השומה, שמסתכל על שם הרכב, "מחיר המחירון", וחושב שמצא עבריין מס מוכח.

לפני שנים לא מעטות אבי עליו השלום רכש מונית לשעבר של מרצדס, עם 700 אלף ק"מ. זמן מה לאחר מכן נפטרה אמו, שאף על שמה היתה מונית לשעבר מתוצרת מרצדס, ובגלל היותו בכור היורשים נרשם שמו ברובריקה הראשונה במשרד הרישוי. פקיד השומה שמצא שהוא בעלים על שני רכבי מרצדס חשב שהוא מצא מיליונר עבריין מסים. הזימון לפקיד השומה לא היה נעים אבל לפחות הוא הבין תוך דקות את גודל הבדיחה.

פורסם

הבעיה היחידה שאני רואה היא החשיפה שלך לדוחות עם מישהו עושה עבירה עם רכב הרשום על שמך. אין "מס מכונית שלישית". כמו שציינו לפני אם שווי כלי הרכב שברשותך עומד בסתירה לגובה הכנסותיך - יכול להיות שיבלבלו לך את המוח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מס הכנסה מצליב מידע מול מחשבים רבים של משרדי הממשלה כדי לגלות עברייני מס

לפעמים הוא מטריד כמו הודעה של פלקון.

אלה שרוצים להתחמק מרשת מס הכנסה אכן רושמים על שמות כל מיני אנשי קש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הבעיה היחידה היא מול פקיד השומה, שמסתכל על שם הרכב, "מחיר המחירון", וחושב שמצא עבריין מס מוכח.

מה שאני חייב רשום בפקודת מיסים, מה שאסור לי רשום בפקודת העונשין. כל היתר ביני לבין היושב במרומים. לפקיד שומה אפשר לתת הסברים.

הבעיה היחידה שאני נתקלתי היא חברת הביטוח. מנסיוני חברות ביטוח לא בנויות לבטח יותר משתי מכוניות על אותו שם. יש להם בעיה אידאולוגית לבטח שלושה ויותר רכבים על אותו שם כי חושבים שאתה מבטח עבור איזה עבריין עם עבר ביטוחי בעייתי.

פורסם

הבעיה היחידה שאני נתקלתי היא חברת הביטוח. מנסיוני חברות ביטוח לא בנויות לבטח יותר משתי מכוניות על אותו שם. יש להם בעיה אידאולוגית לבטח שלושה ויותר רכבים על אותו שם כי חושבים שאתה מבטח עבור איזה עבריין עם עבר ביטוחי בעייתי.

לא הייתה לי כל בעיה לבטח 4 רכבים הרשומים על שמי

באותה חברת הביטוח.

פורסם

אני מבטח 3 מכוניות באותה סוכנות (אם כי בשתי חברות יטוח שונות), לשתיים מהן הביטוח מתחדש באותו תאריך. אין שום בעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפוך גוטה הפוך. שלושה מתוך חמשת הרכבים שלי מבוטחים באותה סוכנות. הבן שלי שיהיה בריא ויאריך ימים עשה טוטול לוס עם אחד הרכבים. קניתי אחד אחרי שבוע, ובקשתי לבטח אותו. פקידת התביעות שטיפלה בתיק העבירה אותי לפקידה שמטפלת בחידושים/פוליסות חדשות ההיא שואלת אם יש לי העדר תביעות... בתשובה אני שואל אותה אם היא צוחקת עליי כי הרי פקידת התביעות היא שהפנתה אותי אליה. בתשובת היא עונה לי שאני אהנה מהעדר תביעות מלא בגלל שיש לי כלי רכב אחרים שמבוטחים אצלם שלא היו תביעות בגנם, וזה המידע שיוצג לחברת הביטוח...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שמים לב, אבל זה לא משנה. אני נודד בין החברות לפי המחירים המתקבלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...