Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בV40

banji man
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת שיש הבדל במתלים.

ה T4 R הרבה יותר קשיחה.

נסעתי על שתיהן, ה T3 הייתה לי מאוד קפיצית ולא נעימה- מאוד איכזבה בקטע הזה.

רק בשביל שאצא עם חיוך נתנו לי סיבוב על ה T4 R דיזיין, רכב שונה לחלוטין בנסיעה.

כמעט התפתתי לקנות אותה אבל אין כסף :?

צודקת ב 100%,בוולבו רמת גימור R בכל הדגמים מגיע עם מתלים עם כיול קשיח יותר.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף למשבחים-

אחרי שאח שלי הרס (טוטאל לוס), את ה-V40 הראשונה שלנו (תאונת חזית- אחור במהירות איטית, בפקק) כחודשיים אחרי ההודעה ההיא, חזרנו לסוכנות ברעננה והזמנו ללא היסוס את הדגם מתוח הפנים (T3). המנוע טוב מאוד והשילוב עם תיבת ההילוכים הפלנטרית פשוט מעולה- נדמה שאף פעם לא נגמר לו האוויר. הקלות והשקט שבה המכונית מגיעה למהירויות לא חוקיות מדהימה אותי כל פעם מחדש (אני נוהג בו לעיתים רחוקות).

השירות ב"מאיר" טוב (כבר ביצענו טיפול אחד במוסך הרענני) וכך גם המענה הטלפוני (אחי ניסה למצוא פיתרון לשיחות שמתנתקות מהבלוטות' של הפיקסל שלו; המולטימדיה לא תומכת במכשיר).

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

תלמדו צ'מפיון, תלמדו...

הכיף הכי גדול באולם המכירות שלהם: איך שהם מתחילים את המשפט המפורסם "מה אתה משווה פולקוסווגן להונדה..." (או כל יפנית / קוריאנית אחרת מאיכות נחותה לכאורה), לקטוע אותם עם "זרמתי, לא משווה. אבל לוולוו - כן!" :wink:

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם

לזיכרוני ה-150 באה מאובזרת?

בכל מקרה, נדמה שהבעיה הנוספת עם צ’מפיון היא שרות לפי הפוסטים בפורום

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...