Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי לפני כחודשיים בערך פורד מונדאו, 2012 אקובוסט.

בבדיקה טרם קנייה הועלה נושא רעידות ופעולה לא חלקה של תיבת ההילוכים.

במעמד הקנייה קיבלתי חצי שנת אחריות או 5000 קמ למנוע ותיבת ההילוכים.

בנסיעה הורגשו רעידות בתחילת נסיעה, שיהוקים של הגיר, ובכלל חווית נסיעה לא חלקה כפי שמצופה מתיבה זו שמתיימרת לספק לנהג חוויה נהיגה.

יצרתי קשר עם טרייד מובייל בנושא כדי שיתקנו את התקלה.

אני רוצה לציין לטובה את הטיפול והעזרה של כל קשת העובדים, החלק מאריק בצפון, שדאג לרכב חליפי ולשנע את הרכב למכון הטיפולים, בתמיר אנגל מנהל התפעול הארצי על העזרה ונתינת תחושה של "אנחנו כאן כדי לעזור" ובשמרון פרץ משירות הלקוחות על העדכונים השוטפים וקידום התיקון.

הוחלפו מצמדים, שמן גיר, בעלות כוללת גבוהה מאוד.

הרגשתי שבאמת אינטרס החברה הוא לגרום ללקוח להרגיש בטחון, שזה הדבר החשוב ביותר.

אני ממליץ בחום לכל מי שמתלבט בין חברות המכירה ללכת לטרייד מובייל, אני לא עובד שם ואין לי שם מניות, אני בסך הכל לקוח מרוצה.

קיבלתי שירות טוב ועל שירות טוב מגיעה מילה טובה.

בברכה,

אלון.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

יפה מאוד - אני רואה בחתימה שהמונדאו שלך בסטנדארט גבוה ;-)

כמה קילומטר עשה הרכב? יש לך ספר טיפולים? עשו החלפות שמן גיר בזמן?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מאוד גבוה, רכב מפנק ואני מפנק אותו בחזרה.

הרכב על 96 אלף קמ, יש היסטוריה במחשבים במוסך מורשה, הוחלף בזמן השמן ועכשיו גם הוחלף

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

"בבדיקה טרם קנייה הועלה נושא רעידות ופעולה לא חלקה של תיבת ההילוכים."

קנית את הרכב עם רעידות ופעולה לא חלקה? או שזה משהו שלקחת בחשבון שצפוי לקרות? לא כ"כ הבנתי

האם התקנת את התוכנה אפילו עם הרעידות האלו?

עשית משהו עם התוכנה כשביקשת לממש אחריות? צרבת מקורית? או שלא נגעת ואף אחד לא אמר שום מילה על התוכנה?

שמח שאתה מרוצה.

פורסם

לפוקוס ולפיאסטה, שיש להם תיבה עם מצמדים יבשים.

למונדיאו יש רטובים והתיבה לא בעייתית כמו של הפוקוס והפיאסטה.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שאלה קשורה לנושא, קניתי רכב שהיד הקודמת קנה אותו מטרייד מוביל עם אחריות לשנתיים האם האחריות עוברת עם הרכב אלי או שהיא צמודה לבעלים שקנה מטרייד מוביל בלבד?

• תוכן חדש...