רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,615 נושאים בפורום הזה
-
- 16 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
ספוילר ספוילר ברחוב יש מצוקת חניה ומצאו דרך יעילה לחנות לתקופה של כמה ימים ללא דוחות. פניה למשטרה ,אומרים פנו לעירייה פניה לעירייה,אומרים אין להם דרך לתת דוח אלא רק אם הרכב חונה מעל חודש. בינתיים הפקח לא יכול לעשות דבר. אז מי שרוצה רק להסיר את לוחית הזיהוי,לחנות. והכל בסדר.לפחות לכמה ימים.
הודעה אחרונה מאת eladts, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני קניתי את הרכב יד שנייה מאזדה 3 2011, ויש מן רמקולים קטנים שאני לא מצליח לזהות ואני מעוניין להסיר אותם, לא יודע עד כמה הם נחוצים ולא הצלחתי להבין למה הם משמשים חוץ מלהרוס את האסטתיקה.
הודעה אחרונה מאת Ryan OReily, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 24 תגובות
- 5 אלף צפיות
היי, בהמשך לשרשור הזה האם זה חוקי להחסיר אבזור מהמפרט שהוסכם עליו ברכישה? במידה והייתי קונה את האוטו בלי לבדוק את הדברים האלו היה לי מה לעשות לגבי זה או שזאת כבר הייתה בעיה שלי? האם יש קייס לעוגמת נפש?
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ישנו ארגון שנקרא 'לב חבד' שעושה עבודת קודש לטובת המאושפזים בבתי החולים נחשפתי לפעילות שלהם באופן אישי לפני שנה שאבא שלי היה מאושפז, עם קפטירייה על גלגלים,ומציעים לך לשתות ולאכול,ללא עלות! חסד של ממש. הם יצאו עם סטארט-אפ מדהים! מי שתורם להם 180 שקל חד פעמי נכנס להגרלה על טסלה או 190,000 לפי בחירה ( לאלו שלא ממש מחבבים את המותג 😀). הנה הלינק לתמיכה בארגון ולהשתתפות בהגרלה https://levzoche.com/SMHY
הודעה אחרונה מאת מיני - וואן, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 838 צפיות
מבקש הכוונה ממישהו שכבר התקין סים דאטה ברכב , אפילו הכוונה למוסך אמין בנושא , תודה מראש, אמי.
הודעה אחרונה מאת Emi, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
?
הודעה אחרונה מאת WE988244, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 23 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
מנסה לעזור לגיסי בבעלותו דאצ'יה לוגאן MCV מנוע 900 גיר רובוטי עליה לכביש 05/2019, סביב ה40,000 ק"מ כבר 5 או 6 פעמים שנאלץ להגיע למוסך עקב רעידות לא סבירות, הידרדרות לאחור בעת זינוק בעליה, ובאופן כללי פעולת גיר לא טובה. במוסך ביצעו איפוס / עדכון תוכנה, והדבר עזה לכמה שבועות או חודשים עד לפעם הבאה. ראיתי שהוגשה תביעה ייצוגית נגד קרסו, איני יודע מה תוצאותיה. למיטב הבנתי [מקריאה ברשת בלבד] מדובר בתקלה בלתי פתירה, וגם החלפת גיר לא תעזור כי התכנון והייצור שם לקוי. מה הדרך הנבונה להתנהל מול היבואן? התכנון המקורי היה להחזיק ברכב 5-6 שנים לפחות כדי לאזן את ירידת הערך אבל הם לא מתכוונים להמשיך במצב הזה מצד שני…
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 854 צפיות
i30 שנת 2009: המהבהבים בשני הצדדים מתחילים להבהב ביחד מיד כשפותחים את נעילת הדלתות ע"י מפתח, כי השלט מקולקל. לחצן איתות חירום לא משפיע על כך והאיתות מפסיק אחרי 2-3 דקות. מהי הסיבה?
הודעה אחרונה מאת ALX, -
-
- אחראי פורום
- 17 עוקבים
- 28 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
אני אתחיל בזה שבכלל לא היתה לי כוונה לפזול לצרפתייה אחרת. היה לי ממש טוב עם ה 206XS. במשך שש שנים ו 78 אלף ק"מ שירתה אותי נאמנה. חיפשתי רכב עם הדרישות הבאות: ידני,ספורטיבי,לא בצבע אדום ושמתקן האופניים יתאים. זהו! לא היו יותר מידי התלבטויות, המליצו לי על כל מיני סיאטים FRים, לא עפתי בכלל,ואני גם לא עף על וואג.. ישר ידעתי 208GTI זה השדרוג הנכון עבורי. החיפוש אחר אקזמפלר ראוי (לא מדבר על מושלם) היו קשים, בשוק המצב לא וואו. וכמעט לאחר ייאוש, מצאתי אותה שנת 2017 וק"מ נמוך מאוד. ידני, ספורטיבי בצבע שחור ומתקן האופניים מתאים יאללה קניתי! מהמעט שחוויתי עד כה איכות נסיעה טובה מאוד, נוח,זריז, בידוד רעשים מעולה,הגה קטן וקל, מערכת קאר פליי (שגילית…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הפרארי פורוסנגווה או "דם טהור" באיטלקית, דלף לאינטרנט. בפוסט שפורסם באינסטגרם, ניתן לראות את הקרוסאובר במה שנראה בתמונה שלו בתוך מפעל של פרארי, ליד פס ייצור פעיל. הפרונט שואב השראה מזה של הSF90, בעיקר באזור הפנסים שנראים כמו גרסה מצומצמת של אלו במכונית העל. האחוריים קרובים יותר לאלו של הרומא, והצורה הכללית מזכירה את דגמי השוטינג ברייק האחרונים של המותג, ה-FF וה-GTC4 לוסו. הקרוסאובר משתמש באותה פלטפורמה שעליה הרומא מבוססת, וצפוי לחלוק איתה יחידות הינע שונות וגרסאות סמי חשמליות. קרדיט ל-cochespias באינסגטרם וכן לקאר טרוטל
הודעה אחרונה מאת nev, -
אם אינני טועה , לקסוס , ב מ וו ומרצדס מייצרים רכבים פרטיים בעלי הנעה אחורית. מה היתרון בכך ? הכוונה לנהיגה נורמלית ולא תחרויות ... האם בכביש ישר מורגשת יותר יציבות ? בסיבובים ? לא ברור לי מדוע חברות היוקרה ממשיכות בהנעה אחורית ? תודה
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום חברים בדקתי ביד 2 על רכב היברדי פלאג אין של MG אם גי וראיתי שהחשמלי המלא הרבה יותר זול מהיברידי איך זה יכול להיות? וחוץ מזה מה הסיבה שאנשים מוכרים ככ מהר את הMG החשמלי שלהם ?
הודעה אחרונה מאת ProCC, -
-
- 16 עוקבים
- 34 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
ללא הרבה פרטים טכניים כרגע, הדור השני של הנירו נחשף. כמו קודמו, הנירו יוצא בתצורות חשמליות וסמי חשמליות עם היברידית רגילה, פלאג אין וחשמלית מלאה. העיצוב החיצוני שואף השראה מקונספט בשם האבאנרו שהוצג בשנת 2019 ומציג אבולוציה עתידנית של הדור היוצא, עם צללית יותר גבוהה וקרוסאוברית ופחות סטיישן מוגבהת קלות. שינויים בולטים במיוחד הם העיצוב החדש של הפרונט, וכן קורות C עבות מאחורה, שסביר להניח שלא יתרמו לטווח הראייה לאחור. הפנים גם הוא עבר אבולוציה משמעותית. בדומה לספורטאז' החדש מסך המולטימדיה ולוח השעונים משולבים בפנל אחד ארוך מול הנהג. את ידית ההילוכים המסורתית החליפה חוגה קומפקטית. למרות המעבר למסך מגע גדול יותר קיה הותירה את פקדי המיזוג ואפשרויות א…
הודעה אחרונה מאת Hagaix, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי קצר ברכב, סוזוקי sx4 שנת 2009, היה במוסך מורשה כמה פעמים ולא פתרו את הבעיה, ביטלו חיישני רוורס, ניטרלו כיוון אורות, ועדיין ממשיך.. הקצר שורף פיוז שמבטל את הKEYLESS, נועל ידית הילוכים, ומבטל לגמרי את המיזוג, אפילו הצג של המיזוג נכבה.. החשמלאי אמר שישנה אפשרות שזה מתג בורר הילוכים, מקורי במוסך עולה 1500 שח.. מישהו נתקל במקרה דומה? איך ניתן להוזיל?
הודעה אחרונה מאת itay12345, -
- 9 עוקבים
- 21 תגובות
- 4 אלף צפיות
https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001402836
הודעה אחרונה מאת galbh, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לפני מספר חודשים הייתי צריך להחליף את זוג הצמיגים הקדמיים שלי, חיפשתי צמיג טוב במחיר טוב והמועדף היה כמובן הפאלקן חביב הפורום. אבל אחרי לא מעט בירורים וחפירות הוברר לי שאין פאלקן במידה שלי לא בפנצריות הרבות שהתקשרתי אליהם ואף לא במלאי היבואן. לא היה צפי להגעה לארץ בתקופה ההיא. במקומו הציעו לי את הווטסו שמיוצר גם הוא ע"י פאלקן והוא אכן נקנה על ידי ואני די מרוצה ממנו. זה היה לפני כמה חודשים. היום הלך לי צמיג אחד וכשהתחלתי לברר על ווטסו הוצע לי פאלקן. כרגע אני בהתלבטות אם לקחת ווטסו שיהיה זהה לצמיג השני או פאלקן שכנראה יהיה טוב יותר.כיון שלצערי אני לא יכול להרשות לעצמי כרגע החלפת זוג דעתי נוטה שעדיף צמיג זהה. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת tza, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 816 צפיות
כותרת
הודעה אחרונה מאת חייםיפת, -
הבוקר ראיתי (אם לא דמיינתי)בכביש גהה לדרום בגשר מעל צומת מסובין שוטרת תנועה עם מצלמה של צלמים איכותית מצלמת למטה בצומת יכול להיות שצילמה נוף אבל מאוד יכול להיות שגם צילמה נהגים שעוברים אפע'ס באדום ....... מישהו ראה את זה
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- אחראי פורום
- 20 עוקבים
- 58 תגובות
- 13.3 אלף צפיות
לאחר שנותרה מאחור בעדכונים הקודמים לסופרמיני של הקונצרן, הפאביה קופצת קדימה לפני כולן עם דור חדש לגמרי. הפאביה נוטשת את הפלטפורמה הותיקה לטובת ה-MQB-A0 שעליה מבוססות האיביזה הפולו וה-A1 ומאפשרת לה להנות ממרווח פנים גדול יותר, מגוון מנועים רחב יותר והטכנולוגיות העדכניות ביותר של היצרן. המעבר לפלטפורמה אפשר לפאביה לצמוח הרבה. בסיס הגלגלים התארך ב-9.4 ס"מ ל-256.4 ס"מ בסך הכל והאורך הכללי גדל ל-410.8 ס"מ (11.1 ס"מ יותר ביחס לעבר). הרוחב גדל ל-178 ס"מ ותא המטען צמח גם הוא ל-380 ליטר. סקודה טוענת שמקדם הגרר של הפאביה החדשה עומד על 0.28 והוא הטוב בקטגוריה. הפאביה מתחדשת גם היא בפנסי לד עם אופציה ללד מלא, הגריל העדכני של המותג וגם …
הודעה אחרונה מאת nepet, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 946 צפיות
יש לי גולף אם פנסים של gti לא של הרכב עצמו (פנס אם עדשה ) עכשיו בלילה אני כמעט ולא רואה כלום בדרך, האם מישהו נתקל בבעיה כמו שלי ? האם זה בעיה בנורות ששמתי ? אם כן מישהו יכול להמליץ לי על טורבו לד איכותי וחזק שבאמת יאיר לי בלילה ? מזכיר זה פנס אם עדשה
הודעה אחרונה מאת מאיר עסיס, -
לאחרונה מציפים לי את הפייסבוק והפורום קמפיינים של מבצעים בחברות הליסינג על רכבים יד שניה. למישהו יצא ללכת ולקבל מחירים? כי בטלפון הם לא מוכנים למסור שום מידע. אני כן מחפש רכב,תוהה אם שווה לי לפנות בשביל זה בוקר שישי ולהסתובב או שהפרסומים נועדו למשוך לקוחות למגרשים ותו לא.
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 12.7 אלף צפיות
אני מקווה שזה קשור לפורום הנ"ל, יש אפשרות להשיג את התוכנה לחלקי חילוף שמשתמשים בחנויות חלקי חילוף ? התוכנה מוצאת את החלקים לפי מספר רכב. תודה .
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום האם אפשר לקבל המלצות למוסך מתמחה ב- VAG באזור חיפה והצפון שאפשר לסמוך עליו, ברמת המלצות על מוסך רון באזור המרכז? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Master Basil, -
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום יש ברשותי פג'ו 308 2015 אני מעוניין לההחליף את כל הצמיגים עקב בלאי ... רציתי המלצה לצמיגים איכותיים שיספיקו לנסיעה יומיומית גודל הצמיג 255/45/R16 תודה לעוזרים
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 33 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
נוסע מכיוון תל אביב לקריות. יצאתי מכיוון לוינסקי בתל אביב בשעה 15:00 הייתי אמור לעלות על רכבת של 15:40 , הרכבת בפועל הגיעה ב 16:05 כשהיא מפוצצת ודחוסה הייתה החלפה איומה בהרצליה (כשאני אומר איומה אני מתכוון לזה כי ראיתי שמישהי קרסה מכל הדחיפות של האנשים) , עכשיו השעה 17:13 וכעת בבנימינה מתחרט שלא נסעתי עם הרכב הפרטי שלי. לא חשבתי שיהיה כך
-
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חיבור CarPlay עם כבל מטעין את האייפון. יש דרך להפסיק את הטעינה בזמן החיבור, כדי לא להגיע ל-100% ולהרוס את הבטריה?
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 950 צפיות
יש לי מספר שילדה , מבקש לדעת תאריך ייצור הרכב האם יש אתר חינמי לדעת ? תודה נב הפיענוח של האותיות לא מתאים כי כל חברה רושמת אחרת. מבקש למלא מספר שילדה ובאתר יופיע לי תודה מראש
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הספק: 231 כ"ס (לעומת 408) 0-100: 7.4 שניות (4.9) הנעה: קדמית (כפולה) גודל סוללה: 70kWh טווח: WLTP: כ-414 ק"מ (דומה לגירסה היקרה) מערכות הבטיחות זהות לגירסה הבכירה. מחיר משוער: 264900 ש"ח ההבדל העיקרי בינו לבין הדגם הבכיר היא העובדה שבבכיר יש שני מנועים, ובמזול יש מנוע אחד המניע את הגלגלים הקדמיים. אין צורךבתמונות...
הודעה אחרונה מאת PriceDevil, -
-
- 13 עוקבים
- 25 תגובות
- 4 אלף צפיות
בינתיים בתפוח הגדול. מתי אצלנו ? "If you live in New York and drive a loud car, you could receive a notice from the city's Department of Environmental Protection telling you your car is too loud. Not because a police officer caught your noisy car, but because a computer did."
הודעה אחרונה מאת Boltik, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
https://www.rehovot.muni.il/930/ יש נוכחות של רחובותיים בפורום, ומצאתי לנכון לפרסם את זה כאן כדי שזה יקבל קצת יותר חשיפה. הסקר יסגר ב-10.03.22. אני מקווה (באמת משתדל) שעיריית רחובות והל"ר יתייחסו לסקר ברצינות. *הנהלה, אם אתם חושבים שמקום הפוסט באוף-טופיק אז תעבירו... גילוי נאות: גר ברחובות, אין לי רכב חשמלי, לא עובד בחברה שמתקינה עמדות טעינה/מוכרת רכבים חשמליים/בעיריית רחובות/בהל"ר, ואין לי קרובים או מקורבים שם.
הודעה אחרונה מאת Gopher,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 877 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- locus
- itzik123
- NAPOLEON
- Matanb1998
- meny5
- discoTD5
- o.r
- yor2
- גולדן191
- meir_gi
- מה רע בשביט?
- SlowRide