Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בהמשך לשרשור הזה 

האם זה חוקי להחסיר אבזור מהמפרט שהוסכם עליו ברכישה?

במידה והייתי קונה את האוטו בלי לבדוק את הדברים האלו היה לי מה לעשות לגבי זה או שזאת כבר הייתה בעיה שלי?

האם יש קייס לעוגמת נפש?

פורסם

לא עונה על השאלה אבל לדעתי צריך לקנות משהו שאחרי העסקה יישאר לך טעם טוב ולא תרגיש שדפקו אותך . ואם יש קייס , תלך לתביעות קטנות ? יש לך זמן פנוי ? אם אקנה רכב חדש אעדיף לשלם עוד כמה אלפים בודדים ליבואן ולא להתעסק בקטנות . אין לי סבלנות לזה וזה ממש מרגיז אותי .

• אהבתי 1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

יש מחסור משמעותי ביאריס אצל היבואן "הרשמי".

טוב שביטלת את ההזמנה. היית רק מצטער על כך בעתיד. גם נשמע שלא הורידו במחיר ובכל מקרה למה להתפשר בבטיחות

כמה נזק כספי באמת נגרם לך והאם כל מה ששילמת להם קיבלת חזרה ?

אם הרכב היה כבר על שמך אז איך הכל בוטל ככה "בקלות".

רגע, זה אומר שנפטרת מהפיאסטה המועדת לתקלות?! 🤣

ציטוט

הוזמן רכב מסוג טויוטה יאריס היברידית 2022 מהרמת אבזור הכי גבוה שכוללת בערך כל מה שהרכב יכול להציע.

אני מבטיח לך שזה רק מיעוט מהאבזור שהרכב יכול להציע.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

צריך להבין שכשרוכשים רכב ביבוא מקביל, לא תמיד היבואן יודע בדיוק איזה מפרט מדויק יהיה ברכב.

היבואנים המקבילים לרוב רוכשים מכוניות מדילרים בכל מיני מדינות, והמכוניות מותאמות לאותן מדינות, גם אם הדגם נושא את אותו ה'שם'.  

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

הרכבים יצאו מהמפעל לפי הבחור שדיברתי איתו.

שמזמינים רכב ממפעל מזמינים לפי מפרט, הייתה שליטה באיך יבוא הרכב.

אם היה ספק לגבי המפרט שיבואן לא יתחייב למפרט ושיגיד לי שאין לו שליטה בזה.

אגב חלק מהכסף חזר ההמשך אני מקווה שיחזור בשבוע הבא.

עריכה אחרונה על ידי Shab00
פורסם

שמע, זה מצחיק.

אתה דיברת עם היבואן המקומי, שהוא דיבר עם הדילר בחו"ל, שלכאורה דיבר עם מישהו שדאג להביא לו את הרכב מהמפעל במפרט מסויים.

לכולם כאן יש אינטרס לשקר כדי לקבל את הכסף שלך. 

שים לב שאפילו בברושורים של היבואנים הרשמיים בארץ רושמים דיסקליימר לפניו המפרט יכול להשתנות ללא הודעה מוקדמת וללא שום טענה מצד הלקוח. וזה אצל היבואן הרשמי כאן בארץ.  

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

שאתה משלם מעל 120 אלף שקל אתה מצפה לקבל מה שהבטיחו כי אם לא אין טעם לרמות גימור זה סתם הגרלה מה שיוצא אני מרוצה.

אם לא היה חימום מושבים שזה דבר שולי לא הייתי מתרגש אבל המפתחות והבקרת אקלים מפוצלת ואני גם לא יודע אם שאר הדברים היו נכונים כי היה לי בערך 2 דקות להסתכל לפני שבן אדם חטף לי את המפתח מהיד אז זה לא בדיוק קורץ לי לעשות עסקה עם יחס כזה.

• אהבתי 1
פורסם

ברור לי שאתה צודק, אין בכלל ספק. 

אם הוא היה בנאדם, היה נותן לך זמן לשבת ברכב, להסתכל עליו, לבחון מה אתה אוהב ומה לא, ואז לתת לך זמן לגבש את עמדתך בשקט. 

רק על ההתנהגות שלו לבד - זה שווה ניתוק מגע. 

• רעיון טוב! 1

לשעבר:

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, discoTD5 כתב:

שים לב שאפילו בברושורים של היבואנים הרשמיים בארץ רושמים דיסקליימר לפניו המפרט יכול להשתנות ללא הודעה מוקדמת וללא שום טענה מצד הלקוח. וזה אצל היבואן הרשמי כאן בארץ.  

וזה שזה כתוב זה "מחזיק מים" בבית משפט?

נכון שגם בית משפט עלול להגיד שמגיע בסך הכל פיצוי, במקרה של שינוי במפרט, אבל במקרה הזה - פחות כרית אוויר זה בפני עצמו לדעתי היה מספיק בבית משפט לבטל עסקה. גם מערכת כניסה בלי מפתח זה פרט מהותי.

בכל מקרה, פות"ש לא כתב שהייתה הצעה כלשהי לפיצוי.

לפני 32 דקות, Shab00 כתב:

אגב חלק מהכסף חזר ההמשך אני מקווה שיחזור בשבוע הבא.

אז לא הכל נגמר בטוב....

עריכה אחרונה על ידי student

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם (נערך)

לא רק שלא הייתה הצעה ואפילו סירוג להורדה במחיר אפילו שאמרנו לפחות תזרוק משהו שקל לך לבצע כמו קודנית וגם בזה הוא לא היה מעוניין וזה מחווה שעולה לו פחות מ200 שקל בעסקה של מעל 120 אלף...

הבן אדם ממש אמר לי במילים שלא ממש אכפת לו אם אני אקנה את האוטו כי הוא נפתר ממנו בשנייה אז למה שיוריד מחיר.

כביכול המקדמה עדיין אצלו והוא אמר שהוא יעביר בתחילת שבוע הבא, אני מאוד מקווה שזה יקרה שלא נצטרך להגיע למקומות משפטיים...

עריכה אחרונה על ידי Shab00
פורסם

מצויין, אחלה מימון ואובליגו חינם.

במצב הזה אם הייתי לוקח הלוואה לטובת הרכב הייתי שוקל לתבוע את עלות הקמת ההלוואה + החזרתה לפני הזמן.

פורסם
לפני 12 שעות, Shab00 כתב:

כביכול המקדמה עדיין אצלו והוא אמר שהוא יעביר בתחילת שבוע הבא, אני מאוד מקווה שזה יקרה שלא נצטרך להגיע למקומות משפטיים...

על כמה מדובר?

האם ככה פשוט אפשר לבטל רישיון שהוצא או שבעצם עכשיו הרכב עבור הקונה הבא יד שנייה ?

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם
לפני 17 שעות, Shab00 כתב:

האם זה חוקי להחסיר אבזור מהמפרט שהוסכם עליו ברכישה?

במידה והייתי קונה את האוטו בלי לבדוק את הדברים האלו היה לי מה לעשות לגבי זה או שזאת כבר הייתה בעיה שלי?

האם יש קייס לעוגמת נפש?

לא חוקי.

היה יכול להיות בעייתי אם היית לוקח את הרכב ללא בדיקה, מכיוון שהאחריות עליך היא לבדוק את הרכב לפני שאתה מקבל אותו.

בהחלט יש כאן קייס לעוגמת נפש. יכול להיות גם מחירונים שונים של המאזדה.

• תוכן חדש...