רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,572 נושאים בפורום הזה
-
שלום לכולם בפורום ! רכשתי לא מזמן סוזוקי אלטו ידנית חדשה. הנתונים היבשים אומרים 26.3 ק"מ לליטר בנסיעה בין עירונית, ו 18.2 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית. כבר מילאתי 2 מיכלי דלק מלאים וסיימתי את ההרצה (מעל 1000 ק"מ). במדידה, הרכב בקושי מגיע ל 19 ק"מ לליטר (575 ק"מ ואז מילוי דלק בכמות של 30 ליטר) - במיכל ראשון, בשני 18 בקושי. לגבי המדידה: 1. אני יודע היטב כיצד למדוד צריכת דלק. מה גם, שמדדתי שני מיכלים - כך שיש לנו שתי תוצאות למצע את הטעות. 2. בשני מיכלי הדלק לפחות 300 ק"מ הם בנסיעה בין עירונית כאשר ההילוך החמישי משולב כל הזמן, ואני מכניץ קלאץ' בירידות (זה עוזר לצריכה). 3. המדידה בוצעה בנסיעה במהירות סבירה, אף פעם לא מעל 100 קמ"ש פרט לרגעים מעטים, …
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
- 4 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום חברים, אתמול קיבלתי את הדו"ח הראשון שלי - חניה באדום לבן בתל אביב, 250 ש"ח. אני אספר את המקרה: הגעתי למקום (בשעת לילה) ובו ראיתי טור של מכוניות חונות במדרכה אפורה. ובכן, חניתי כך שקצת יותר מחצי הרכב נמצא באפור והחלק הנותר באדום לבן (לא היה מספיק מקום). אינני יודע מה התקנות לגבי העמדת חלק מהרכב בשל חוסר מקום באדום לבן, אך זה לא העניין. כשחזרתי וראיתי את הדו"ח, התחלתי לסרוק את הסביבה. פתאום שמתי לב, שהמדרכה האפורה היא בעצם אדום לבן נורא דהוי ומתקלף, כך שבלילה בלי להסתכל ממש טוב באור חזק לא ניתן לגלות זאת. מכאן נובע, שכל הרכבים האחרים שחנו בטור (וכאמור, חנו שם עוד לפניי) היו צריכים לקבל דו"ח על חניה באדום לבן מלא! ובכלל, בצד השני של הכביש היו רכבים שחנו בתחנת…
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
אתמול אני וחברים שלי הינו במפגש של אודיו במרכז ובדרך חזרה לחיפה ביציאה מגלילות יש תחנת דלק סונול כשהגענו לתחנה ביקשתי מהמתדלק שיתדלק לי 100 שקל באשראי ו50 מזומן דלק 95 התדלוק התחיל וחבר שלי עם הרכב שלו ניצמד אליי מהצד ימין והתחלנו לדבר דרך החלונות, פתאום הסתובבתי למשאבה עם הראש ואני רואה שהמחיר הוא 257 שקל, צעתקתי למתדלק והוא עצר את המשאבה יצאתי מהאוטו ואמרתי שאני חייל ולא מוכן לשלם יותר מ100שקל מיד קראנו לאחראי משמרת שאמר "אתה כבר תידלקתה אין מה לעשות או שתחכה שעתיים למשאבה שתשאב ממך את הדלק חזרה. אני אמרתי לו שאין לי זמן לחכות לדברים כאלה וביקשתי את המספר של מנהל התחנה ועל זה נענה לי תשובה של אין לו פלאפון עם אתה רוצה תגיע מיום א עד ה בין השעות 08:00 - 14…
הודעה אחרונה מאת Efraim87, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
וכמה? הסוכנת ביטוח אמרה לי כשאני מעביר ביטוח חובה בלבד זה סה"כ יעלה לי 140 ש"ח(100 על העברת החובה ועוד 40 לסוכנות ביטוח) האם זה נכון וככה זה עולה?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
אני את המיטו שלי קניתי ב146K עם חיישני רוורס ודיבורית, את הרכב קיבלתי לאחר שבועיים ממועד ההזמנה. למיטו שלי החלפתי ג'נטים lenso type m 17, צמיגים TOYO R1R 215\45\17 וגם מערכת. אחרי כ5 וחצי חודשים החלטתי לרשום קצת על הרכב שיש עליו מס' סימני שאלה ודברים לא ברורים. איכות הרכבה- כאשר אתה נכנס למיטו במראה ראשוני נראה לי איכות ממש גבוה, הכל נראה במקום, הכל נראה חומר איכותי, כמובן שהגימור דמוי קרבון מוסיף המון "שיק", אך כאשר אתה נוסע עם הרכב מס' חודשים אתה מבין שהוא יותר נראה איכותי מאשר איכותי באמת, תה הכפפות אינו סגור כמו שצריך עד הסוף והידיות בדלקות חורקות. למעט שני הדברים האלה, אין עוד בעיות הרכבה. המערכת במיטו לדעתי לא מספקת, אומנם אתה מקבל HU שמשמיע MP3, איך א…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אתמול קיבלנו לכמה ימים איביזה חדשה (חדשה מאוד אפילו, 17 ק"מ) מנוע 1600 DSG בתור רכב חלופי, ושמתי לב שבהתנעה של הרכב יש צליל ממש מגעיל, בדיוק כמו של מנוע דיזל. בנוסף אני זוכר צליל זהה בהתנעה (או הנעה? לא סגור על זה) של לאון FR שנת 2007. האם זו תופעה מוכרת ברכבי סיאט? נשמע לי קצת מוזר כי סה"כ המנועים האלה הם אותם מנועים שמורכבים בכל רכבי VAG.
הודעה אחרונה מאת Aviry, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כמה ימים קראתי כתבה (מצורפת) מידיעות אחרונות שאומרת שמוסיפים מצלמות מהירות דיגיטליות שקולטות גם כאשר עוברים בקמ"ש אחד מעל המותר. מישהו מכיר את הנושא? אתם חושבים שיש ממה לדאוג לנוהגי ה-110 קמ"A בכביש 1? לינק: http://img130.imageshack.us/img130/7947/speedcameras.jpg התמונה כבדה, עדיף שהיא תיהיה כקישור חיצוני
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היום, שעות צהרים ברחוב דנמרק בפתח-תקווה (ליד ביה"ח בילינסון). איזה שרץ החליט שבמקום לרכוש לעצמו כיסוי לרכב עדיף לגנוב. - מילא זה היה כיסוי ישן ומחורר, זה כיסוי שרכשתי רק לפני חודש ב-250 ש"ח חשבתי שכיסויים לרכב הם לא פריט פופלארי כי לא הרבה מכסים כלי רכב בימנו (תופעת הליסינג + עצם העובדה שרכב בימינו הוא רכוש שמתייחסים אליו כמעט כמובן מאליו). אני מכסה את הרכב באופן קבוע כבר מעל 8 שנים ופעם ראשונה שזה קורה לי. מקווה שזה מקרה לא מייצג, הרי אין איך להתגונן מפני זה.
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
היום בשעות הבוקר בדרכי לעבודה באחד הסיבובים של היציאה מירושלים האוטו החליק. הוא פגע מעט במעקה בטיחות השמאלי. ואז איכשהו הוא הסתובב 180 מעלות ונכנס במעקה הבטיחות הימני, יש לציין שאני נוהג זהיר. ובמשך שנתיים לא נקלעתי כלל למצב של תאונה. בכל מקרה גררו את האוטו למוסך מורשה. שם אומר הבחור שאין מה לעשות עם האוטו (טוטאל-לוס), יש לציין שיצאו שני כריות האוויר הקדמיות, לי נראה שהאבחנה שלו לא מדוייקת. כיוון שמה שנפגע זה הרדיאטור ועוד כמה רכיבים. המנוע ושאר המכלולים נראים שלמים לחלוטין, מה דעתכם בנידון?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 682 צפיות
חיפשתי ולא מצאתי תשובות קונקרטיות חוץ מכמה ידיעות משנת 2007 מה הם הקריטריונים שהרכב צריך לעמוד בהם בשביל שהמדינה תקנה אותו בשביל גריסה? איפה נמצאים המוקדים בהם מוסרים את הרכבים וכמה כסף מקבלים עליהם?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
שלום, ברשותי רכב בעלת תיבת הילוכים רובוטית, (הילוכים ידניים עם + ו-). בנסיעה אני מבצע הליך רגיל של האטה עם המנוע: כאשר אני נוסע 80 קמש הילוך 4, ומעביר ל3, ובו זמנית עוזב את דוושת הגז, הטורים של המנוע קופצים, האוטו מאט, מוריד ל2, האוטו מאט עוד יותר, כל זאת בלי לחיצה על דוושת הגז, כאמור המטרה הינה בלימה. באשר לשאלה, האם בהליך ההאטה עם המנוע, המנוע צורך יותר דלק? (בזמן הבלימה), המנוע נראה לכאורה מתאמץ, אך האם צריכת הדלק גדלה. אני יודע שאם מורידים הילוך, ונותנים גז, אז המנוע צורך יותר, האם כך גם בבלימה? בתודה,
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. אני בן 17 ויש לי סובארו לגאסי. לאחר כמה ימים של התלבטויות אם להתחיל פרוייקט בקשר לסובארו לגאסי הישנה של ההורים שלי (כיום היא שלי(: ) אז כן. חלטתי להתחיל פרוייקט פנימי בקשר אליה ואחרי שאני מסיים עם הפנימי אז חיצוני (: אז ככה... 1. אני מחליף לה את כל השטחים לשחור 2. את כל הפלסטיקה הפנימית צובע בשחור 3. ריפוד שחור קיצור הכל הכל בשחור. אז הנה שתיי תמונות של ההתחלה של הפירוק (מהיום) http://www.siz.co.il/my.php?i=tnmenyhmngzj.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=dk20jzcndydn.jpg
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
היי. הטסט לרכב ניגמר לי ב3.8.10 אני בתחילת יולי טס לחו"ל לתקופה ממושכת של כחודשיים. אי לכך,ברצוני לגשת למשרד הרישוי בכדי להנפיק רישיון רכב חדש בכדי שאוכל לגשת לטסט לפני מועד הטיסה ובכך לאפשר רישיון רכב תקף כדין. השאלה הנישאלת היא כמה זמן נניח לפני המועד המקורי [דיינו 3.8] אוכל לגשת למשרד הרישוי להנפיק רישיון רכב ? התיכנון היבש הוא לגשת כבר שבוע הבא להסדיר את הפרוצדורה הזו ולבצע טסט לרכב! תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, בשעה טובה אחרי שקניתי את הרכב הראשון שלי, ובעקבות דרישות ביטוח המקיף, אשמח לשמוע קצת על אמצעי המיגון הקיימים היום לרכב בפני גנבים, והאם בכלל יש משהו שיכול לעצור את אותם החולרות.. מהידע הדל שלי, אני מבין שניתן לחלק את האמצעים הנ"ל ל-2, מיגון פאסיבי ואקטיבי. את המיגון הפאסיבי מאז ומעולם שנאתי, אבל למיטב ידיעתי זהו הכלי האפקטיבי ביותר, ממנעולי הגה ועד למנעולי הילוכים מאסיביים ומסורבלים. בנוגע למיגון האקטיבי, המגוון יותר רחב אבל הופך להיות פחות ופחות יעיל בימים אלו: מערכות אזעקה פשוטות (שהבנתי שיוצאות מחוץ לחוק בעקבות הרעש), משבתי מנוע (ברכבי בנזין בעלי הזרקת דלק נקרא משבת מנוע מפוצל, למה?) מבוססי קודנים ואימובילייזרים, מפתחות חכמים, עלוקות, ומוקדי איתור …
הודעה אחרונה מאת vitek15, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש למישהו מושג איך מוצאים מה ההבדל מבחינת בולמי הזעזועים של מאזדה 5 ביחס ליונדאי אקסנט ? ברור לי שבמזדה הבולמים הרבה יותר טובים, אבל אני צריך את זה עם הוכחה (מספרים וכו').
הודעה אחרונה מאת asis217, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לכבוד יום ההולדת השלישי של ה500, הציגה פיאט את סדרת המנועים החדשה – מנועי 2 צילנדרים קטנים, חסכוניים וגם די חזקים. בפיאט עשו לעצמם מסורת יפה וייחודית. בכל שנה, בדיוק ביום בו הוצג הדור השני והנוכחי של ה500, מציגה פיאט חידוש נוסף ל500 הקטנה. ב2008 הציגו את האברת', ב2009 את גרסת הקבריולה 500C והשנה – סדרת מנועים חדשה. המנועים החדשים, בנפח 900 סמ"ק ובעלי 2 צילינדרים בלבד, יוצעו במגוון הספקים – מ65 ועד 105 כ"ס. בשלב זה תשווק גרסה אחת, בהספק של 85 כ"ס. כמות הטכנולוגיה שמהנדסי פיאט הכניסו למנוע הקטן מרשימה למדי. בין היתר תוכלו למצוא במנוע הקטן מערכת ניהול מנוע חכמה המאפשרת 8 מחזורי הזרקת דלק בכל מחזור פעולה של המנוע, מגדש טורבו קטן וחכם, מערכת Start&…
-
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=anzViSehEXM&feature=related דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. מה אתם אומרים באמת 5000 כוחות סוס או סתם אומרים
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, יש לי רכב למכירה, אבל הוא כרגע בלי טסט. האם ניתן לעשות העברת בעלות בלי טסט או שהרכב חייב בטסט ובלעדיו הדואר לא יעשה העברה? תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רכב הפנאי של ניסאן מקבל מתיחת פנים קלילה ושדרוגים קלים לתא הנוסעים. ניסאן-יפן הציגה היום את מתיחת הפנים הקלה שביצעה לאקסטרייל, רכב הפנאי-שטח הבינוני שלה. החידוש העיקרי הוא מנוע דיזל חדש בשם 20GT, שמתיימר להיות חסכוני וידידותי במיוחד לסביבה בזכות מערכת הזרקת דלק משוכללת ולוכד חלקיקים חדש ויעיל במיוחד. כדי לשפר עוד יותר צריכת הדלק, שידכו מהנדסי ניסאן למנוע הדיזל החדש תיבת הילוכים אוטומטית חדשה בעלת 6 יחסי העברה. חוץ מהמנוע חדש, שהרלוונטיות שלו לשוק הישראלי מוטלת בספק, יש גם כמה עדכונים קלים למראה החיצוני. חזית הרכב עוצבה מחדש וקיבלה פנסי חזית, פגוש קדמי ופנסי ערפל חדשים. מאחור שודרגו יחידות התאורה וכעת הם כוללות נורות לד אופנתיות, לטובת ראות משו…
הודעה אחרונה מאת פבל, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הM5 של BMW יורדת מפס הייצור. הB5- וה-M1 דווקא מתקרבות לייצור סדרתי. נתחיל מהחדשות הרעות. הM5-E60 יורדת מפס הייצור. למרות שהדור החדש, F10, הושק כבר לפני כמה חודשים הייצור של ה-M5 מהדור הקודם המשיך עד כה לאור צבר הזמנות מרשים שאספה BMW. שלשום התבשרנו כי כעת הסתיים הייצור וה-M5 ה-20,548 במספר התגלגלה מפס הייצור. ה-M5 זכתה לטונות של שבחים מצד עיתונאי הרכב מאז החל שיווקה בשנת 2005 ונחשבת לאחת המכוניות המוצלחות ביותר בקטגוריה. אם חשקה נפשכם באחת משומשת, נספר כי השוק העיקרי של הM5 היה ארה"ב. כ8,800 M5 מסתובבות על כבישי ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות. לשם השוואה, "רק" 1900 נרכשו בגרמניה ו-1350 ביפאן. הM5 הנוכחית, עוזבת אותנו (תמונת יצרן). מי שמ…
הודעה אחרונה מאת פבל, -
שלום חבר'ה רציתי לדעת אילו בעיות (מכל הבחינות) יכולות לצוץ (אם בכלל) כאשר רוכשים רכב בצבע שחור ? נצא מכלל הנחה שהרכב חדש או מה-5 שנים האחרונות ומעלה. אבא שלי כל הזמן טחן לנו את הראש שהצבע הזה דוהה מהר משאר הצבעים והרכב מתחמם מהר יותר מרכב בצבע אחר. אולי זה תפס לשנים עברו השאלה היא אם זה תופס גם לגבי היום ? תודה אנשים
הודעה אחרונה מאת א פ, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום. אז ככה,לפני שבוע -שבועיים הייתי בלוד,אזכרה של סבתי. עברנו באחת השכונות שם,שכונה שיחסית שקטה,ולפתע ראינו שני אנשים עם מסכותעל הפנים, מנסים לפרוץ לרכב מסוג הונדה סיוויק. הרכב לא היה עםמשהו מיוחד,סטנדרטי לחלוטין.(לא ג'נטים ולא כלום). אז הםשברו את החלון, ולפתע ראינו אותם, ושמענו את השבירה.צעקנו(אבא שלי ובני דודים ואני) להם: ''היי ,היי, מה אתם עושים?!''והם התחילו לברוח. לא רדפנו אחריהם, מכייון שפתאום בעל הרכב יצא מהחלון שבבית שלו,ממש מעל הרכב,יצא מהבית,ואמר לנו תודה רבה על העזרה וכולי. כל זה קרה באור יום מלא,בצהריים,כמעט שלא היה אף אחד באזור. בשורה התחתונה:לבעל הרכב קרה נס שלא גנבו לו את הרכב. שימו לב תמיד איפה אתםחונים ולהשגיח, כי אפילו מתחת לאף יכולי…
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 21 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
שלום רב קצת רקע: אבי נכה כבר 18 שנה, וקיבל אישור להיותו נכה וקבלת גמלת ניידות ב 1998. המקרה הוא כזה: לפני שנתיים ( 15.5.2008 ) אבי חנה את הרכב הקודם שהיה שייך לו בחניית נכים ללא תו נכה על החלון ( שכח - קורה ) , וקיבל דו"ח מפקח של המועצה שעבר בסביבה. לאחר כ 3-4 חודשים הדו"ח הגיע אלינו בדואר, אך הרכב נמכר כחודש לפני הגעת הדו"ח ולפני מכירתו התבקשנו לשלוח את תו הנכה בחזרה למשרד הרישוי על מנת שנוכל לקבל תו נכה לרכב החדש שקיים בבעלותנו היום ( מפני שאבי רשאי להחליף רכב כל 3 וחצי שנים ) ולכן לא היה באפשרותנו להוכיח למועצה שלרכב הקודם שלנו אכן היה תו נכה אך אבי שכח לשים אותו על החלון של הרכב. בקיצור: קיבלנו זימון למשפט שייערך מחר. ואני שואל אתכם: האם ואיך יש לי דרך …
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
ביום שהמשיח יגיע
מאת שמר- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נניח שבאופן מטורף כלשהו יש עתיד לנושא המוטורי בארץ, כלומר - מינו שר תחבורה מקצועי או משהו דומה, ואתם מתבקשים לתת מייד שלושה סלוגנים שיסכמו את הדברים הכי דחופים וחשובים לטיפול. מה היו שלושת הנושאים הראשונים והאפקטיביים ביותר אליהם הייתם מתפנים ראשונים כדי לשפר את המצב הנוכחי? שימו לב ,יש לקחת בחשבון את המגבלות והתנגשויות בין רצונות שונים. לצורך העניין שתיים-שלוש דוגמאות: 1. העלאת סף המהירות המותרת בכבישים - מה עם הכבישים הבלתי ראויים כרגע? מה יהיה עד סלילתם? והנהגים שגם 80 זה יותר מדי עבורם? נק' ההנחה היא שאנו לא רוצים עלייה בגרף התאונות מייד עם העלאת המהירות כי זה ישמש טיעון כנגד העלאת המהירות בעוד X זמן. 2. שינוי כל שיטת מתן הרשיונות ולימוד הנהיגה? - הצעה יפה לגב…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
גזר דין 20 שנות מאסר ו 150 אלף ש"ח פיצוי לאלמנה לאדם שהרג על רקע סכסוך על תפיסת מקום חניה. אכן סדום ועמורה http://www.lawdata.co.il/UpLoad/PsakDin/674943.rtf
הודעה אחרונה מאת OfirGS, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
בנסיבות מסויימות ובתנאים מסויימים מותר לדו"ג לנסוע בשוליים ימניים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3915545,00.html .
הודעה אחרונה מאת srack, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חסרונות ההילוכים האוטומטיים: "מחקרים מראים שמוח האדם מתאים יותר להפעלה מאשר להשגחה, מה שגורם לנהגים רבים בכלי רכב אוטומטיים לנהוג בחוסר ריכוז ובחוסר התחשבות בתנועה שמסביבם. מסיבות אלו, נהגים מיומנים רבים מעדיפים לדבוק בתיבה הידנית." מקור אני מסכים מה מה שרשום. כשאני נוהג על ידני אני מרגיש הרבה יותר מרוכז מאשר על תיבת הילוכים אוטומטית. הייתי שמח לשמוע מה דעתכם לגבי הנ"ל.
הודעה אחרונה מאת yoavbd123, -
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
שלום יש לי דייהו לאנוס SE 1500 סמ"ק יש לי בעיה שלפעמים בנסיעה נופל לי מחוג הספידומטר לאפס ונדלקת המנורה של המנוע (הצהובה) והטורים או עולים לי בערך 1500-2000 במקום 1000 שזה נורמלי או שלפעמים הם צונחים לאפס והאוטו מתכבה לי . מה יכולה להיות הבעיה
הודעה אחרונה מאת as1441, -
או מאמא! Ynet Autoblog אפשר להתווכח על הנתונים, אפשר כמובן לומר שהיא בחיים לא תצא לפועל, הכי קל להיטפל לדלתות האסימטריות - אבל איזה יופי! אני מרגיש כמו ילד שראה בפעם הראשונה תמונה של קונטאש.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
בעקבות כל הדיונים בפורום על הריקולים של טויוטה, מסתבר שהיא לא לבד. בסוף השבוע צפוי להתפרסם ריקול למזדה 3 וגם ריקול לרכב אירופאי - ב.מ.וו Z4. מתוך וואלה: ה-NHTSA פתח בחקירה רשמית לבדיקת כשלים במערכות ההיגוי של מאזדה 3 וב.מ.וו Z4. מסתמן ריקול ל-342 אלף מכוניות כבר השבוע לכתבה
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 245 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NEW10
- 318i
- אביתר א.
- itaysamurai
- MRobot
- natco
- topop
- MIHAEL
- stx
- עמרי לייט
- עדי-אל
- jpex