Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז איך מנענו פריצה לרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אז ככה,לפני שבוע -שבועיים הייתי בלוד,אזכרה של סבתי.

עברנו באחת השכונות שם,שכונה שיחסית שקטה,ולפתע ראינו שני אנשים עם מסכותעל הפנים, מנסים לפרוץ לרכב מסוג הונדה סיוויק. הרכב לא היה עםמשהו מיוחד,סטנדרטי לחלוטין.(לא ג'נטים ולא כלום).:?

אז הםשברו את החלון, ולפתע ראינו אותם, ושמענו את השבירה.צעקנו(אבא שלי ובני דודים ואני) להם: ''היי ,היי, מה אתם עושים?!''והם התחילו לברוח.:evil:

לא רדפנו אחריהם, מכייון שפתאום בעל הרכב יצא מהחלון שבבית שלו,ממש מעל הרכב,יצא מהבית,ואמר לנו תודה רבה על העזרה וכולי.

כל זה קרה באור יום מלא,בצהריים,כמעט שלא היה אף אחד באזור.

בשורה התחתונה:לבעל הרכב קרה נס שלא גנבו לו את הרכב. שימו לב תמיד איפה אתםחונים ולהשגיח, כי אפילו מתחת לאף יכולים להפתיע.

לפחות לא קרה לו מקרהיותר גרוע ,משבירת החלון,שלא גנבו לו משהו ולא גנבו לו את הרכב.

פשוט עצוב מה שהולך פה,שמתחת לאף יעשו לך כאלה דברים.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

קשה לי להאמין שמישהו ירצה לפרוץ להונדה סיוויק נעולה באמצע היום. סתם סיכון. כנראה היה משהו מעניין בתוך האוטו.

פורסם

שמע, יכול להיות אבל אני איישת לא ראיתי שהיה שם משהו שבשבילו היו פורצים.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

פורסם

עוד טיפ מרב-המכר "דברים שלא עושים לעולם": להשאיר את הרכב בלוד בזמן החופש הגדול ללא השגחה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

כל הכבוד על הערנות.

גם אם הם היו נתפסים על ידיכם לא היה נעשה עימם כמעט כלום.

מערכת הענישה בארץ אינה מרתיעה אותם מלחזור ולגנוב שוב רכוש ולבצע פשע.

סיכון מול רווח, הסיכון שלו שהוא נתפס הוא ישב חודשיים שלושה בכלא, שם הוא מקבל מיטה מקלחת אוכל ולא עושה כלום, וברגע שמשתחרר חוזר לשגרת היום יום שלו (לגנוב).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אם היינו רצים אחריהם לא היה עוזר כלום, מה נעשה איתם שנתפוס אותם?

היינו בסך הכל 3 בחורים והם 2 ולך תדע אם יצאו עלייך עוד איזה 5 כאלה שסייעו בגניבה?

בכל מקרה, תמיד איכשהו יוצא שצריך להשגיח על הרכב.

פורסם
כל הכבוד על הערנות.

גם אם הם היו נתפסים על ידיכם לא היה נעשה עימם כמעט כלום.

מערכת הענישה בארץ אינה מרתיעה אותם מלחזור ולגנוב שוב רכוש ולבצע פשע.

סיכון מול רווח, הסיכון שלו שהוא נתפס הוא ישב חודשיים שלושה בכלא, שם הוא מקבל מיטה מקלחת אוכל ולא עושה כלום, וברגע שמשתחרר חוזר לשגרת היום יום שלו (לגנוב).

ל'

בגלל זה אני טוען שצריך פשוט לירות בהם בדם קר! :evil:

אבל זה כנראה נוגד איזה חוק או שניים... :(

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

לא אחת תפסתי גנבי רכבים (סדיר מג"ב), כולם בלי יוצא מן הכלל שנבדקו במסוף עם עבר פלילי עשיר של גנבת רכוש.

המקרה ההזוי אך לא מפתיע קרה לעמית ליחידה כאשר תפס גנב רכב תושב השטחים, לאחר שבועיים תפס את אותו אדם באותה סביבה גונב רכב אחר.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ולכן לכאלו צריך לתת עונשים מרתיעים, גנב שכזה צריך לחתוך לו בכל פעם אצבע אחת כשהוא נתפס, ואז נראה אם הוא יעיז לחשוב על גנבות,

אין מה לעשות, החוקים פה יותר מידי מטופשים ולא מועילים, ולכן אנשים מרשים לעצמם לעשות מה בז*ן שלהם,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני חושב על רעיון יותר מקורי לגנב.

לחלט לו את הבית/חשבונות בנק/כסף עד שישלם את שווי הגניבה, אפילו אם זה נסיון.

שפוגעים להם בכיס ככה הם נרתעים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...