Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שיכלת לקרוא קניתי את הרכב ב146K, שירוקו עולה 176K+-, שזה עוד 30 אלף שאני לא הייתי מוכן להשקיע.

2 נושאים נוספים הם היחס המגעיל שקיבלתי במוסכים של צ'מפיון, היה לי פאסאט ויש לנו גם לאון, פשוט ביזיון איך שהם מתנהגים. בנוסף לכך כשבאתי להסתכל בסוכנות רכב שלהם אז הם ניפנפו אותי כי חשבו שאני קטן מידי בשביל לקנות את הרכב הזה (אני בן 22), אז אחרי התנהגות כזאת אני לא עושה את הטעות וחוזר למקום כזה, ד"א, היה לי סיפור דומה עם האיביזה FR, שבאתי יומיים לבקש נסיעת מבחן פעמיים אמרו לי להשאיר את המס' ושיתקשרו אלי (אותה נציגה) ומאז צ'מפיון פשוט מחוקים אצלי, בניגוד לאלפא כשבאתי קיבלתי יום לצמחרת נסיעת מבחן, וכשהתלבטתי אז קיבלתי את הרכב ליום שלם.

אין מה לעשות, אלפא יודעים איך להתנהג ללקוחות שלהם, בצ'מפיון עם הניסיון הרב שיש למשפחה שלי איתם (יותר מ4 רכבים) הם לא כ"כ יודעים איך להתנהג עם הלקוחות.

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כל הרכב מכויל אחרת, בעיקר בקרות האחיזה/משיכה למיניהן שמתערבות פחות בQV.

ידוע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

צריכת דלק, לא אני לא אופטימי, זה מה שמראה לי המחשב דרך והחישוב שלי, זה כנראה בגלל שאני משייט לי בכיף על 80-100, קח בחשבון שלפעמים בעליות אני יורד ל70 בשביל צריכת דלק נורמלית.

לגבי הדיון על הלצחוק על ה80, אין לי בעיה שצוחקים עלי או שברמזור שואלים אותי איך עם רכב כזה אני נוסע כמו סבתא, אני לא מאמין בלהשתולל על הכביש, אני חושב שיש המון אנשים שלא מבינים שיש להם מכונת הריגה ביד, אני מנצל את הרכב ועושה תוצאות טובות על המסלול בנחשונים (46.70:-P) אבל על הכביש, מעטים המקרים שתראה אותי "לוחץ".

.

אף אחד לא צוחק עליך,

רק ציינתי את זה בהקשר של הצריכת דלק כדי שיהיה ברור לכולם שזו לא צריכת דלק טיפוסית של נהג טיפוסי ברכב הזה,

כי בדרך כלל אנשים שקונים רכב עם 155 כ"ס , גם מנצלים אותם תכופות. [ אני כמובן לא מדבר על אנשים מבוגרים ברכבי מנהלים אלא אנשים בגילנו שנהנים מאספקטים רבים של הנהיגה ]

כל עוד אתה לא עוגן בנתיב השמאלי עם המהירות הזו אין שום בעיה עם זה, למרות שאני חייב לציין שגם ביום שעקפתי אותך נסעתם שיירה של שני מיטו

במהירות שהיא גם איטית מדי עבור נתיב אמצעי.

(גם בדרך כלל אנשים שיש להם 150K לרכישת רכב לא סופרים שברי אגורות בצריכת הדלק על חשבון הנאה מנהיגה)

גם אני הגעתי ב GTI הקודמת ל1:14 בנסיעה רגועה על 100-110 קמ"ש עם מזגן מהצפון לבאר שבע על כביש 6 ובחזרה. (הרגועה זה בגלל האנשים שהיו איתי )

אבל זה לא היה מצב רגיל, במצב הרגיל הרכב לא חצה את ה1:10 כי לא ריחמתי עליו ולא עניינה אותי צריכת דלק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...