Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו ראיתי רק מיטו לבנות ושחורות (בשחור יותר יפה, לדעתי), האם לא מוכרים אתם עם הצבע היפה של אלפא לטעמי - alfared, או שאני היחיד שאוהב את הצבע הזה

:lol:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד עכשיו ראיתי רק מיטו לבנות ושחורות (בשחור יותר יפה, לדעתי), האם לא מוכרים אתם עם הצבע היפה של אלפא לטעמי - alfared, או שאני היחיד שאוהב את הצבע הזה

:lol:

שלי בצבע הזה ויש לא מעט כאלה.

emotion of motion

פורסם

האדומה מדהימה! בכלל, האוטו הזה מדהים (יש אחת שחורה בשכונה אצלנו, ופשוט בא לי לפעמים לקחת ממנו את הרכב ולעשות סיבוב איתה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת.

לגבי הצבע, אני מכיר המון אנשים עם הצבע האדום, אפילו מכיר יותר אדום מאשר שחור.

צריכת דלק, לא אני לא אופטימי, זה מה שמראה לי המחשב דרך והחישוב שלי, זה כנראה בגלל שאני משייט לי בכיף על 80-100, קח בחשבון שלפעמים בעליות אני יורד ל70 בשביל צריכת דלק נורמלית.

לגבי הדיון על הלצחוק על ה80, אין לי בעיה שצוחקים עלי או שברמזור שואלים אותי איך עם רכב כזה אני נוסע כמו סבתא, אני לא מאמין בלהשתולל על הכביש, אני חושב שיש המון אנשים שלא מבינים שיש להם מכונת הריגה ביד, אני מנצל את הרכב ועושה תוצאות טובות על המסלול בנחשונים (46.70:-P) אבל על הכביש, מעטים המקרים שתראה אותי "לוחץ".

בקשר לג'נטים, צריך לראות את זה על הרכב, הליפ האדום מאד מתאים לקאליפרים האדומים שיש לי, ואי אפשר לראות אותם כאן, צריך לראות את זה במציאות כדי לראות כמה זה משתלב יפה.

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

התמונות עושות עוול , במציאות הג'אנטים יושבים עליה בול.

רכב מצויין נהגתי עליו והפתיע אותי ממש , מאוד נהנתי לנהוג עליו.

הרגיש עגלה אמתית ליד האוטו שלי ולכן לא קניתי אותה.

תהנה ממנה.

נ.ב אני רוצה לציין שהיא מרגישה הרבה יותר בטוחה בעצמה מאשר התלתן ירוק.

התלתן ירוק אכן יותר חזקה ומהירה וגם יותר מוקשחת יותר אבל ממש לא סגורה על עצמה , משהו שם לא מתחבר משהו שם לא עובד.

ה155 הייתה הרבה יותר צפויה ומהנה בסיבובים.

פורסם

אלכס, את שתיהן לקחנו לאותו הכביש (המוכר עלינו היטב)...

עם ה-155 היה מאוד פשוט וקל לצלוח אותו, בלי דרמות ובזריזות רבה. ב-QV זה היה משעשע יותר והרגיש פחות צפוי, ואפילו פחות מהיר.

ראוי לציין שה-QV נעלה מישלינים עייפים להפליא.

נוטה להאמין שעם צמיגים תקינים המצב היה מעט אחרת. שווה לבדוק זאת שוב :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כשאנחנו לקחנו אותה הצמיגים אמנם היו אכולים קצת בצדדים, אבל הם לא היו גמורים ועדיין התיאור שלך מדוייק לחלוטין בעיניי. אני אישית אהבתי את זה כי אני בא לשם להינות ולא אכפת לי כמה מהיר אני, הנהג השני לא אהב את זה והעדיף אותה ב A שם היא הרבה יותר מדוייקת.

emotion of motion

פורסם

אלכס, כשאני ותמיר לקחנו אותה לפני קצת יותר מחודש - הצמיגים היו "קצת" יותר "ממעט" אכולים בדפנות...

ה-QV היא יותר כיף ושעשועים. ה-155 יותר צפויה ובטוחה בתחושות. בסופו של דבר - כל אחד וטעמו שלו. אני ותמיר (לשם שינוי) יצאנו עם אותן התחושות - כיף לנהוג בתלתן ויותר מהיר לנהוג את ה-155.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רכב מדהים בעיניי,הג'אנטים רק מוסיפים,תהנה אחי!!!:)

אישית בתקציב הנ"ל הייתי לוקח את השירוקו,שלפי דעתי היפה ביותר בארץ!

• תוכן חדש...