Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יובל, יופי של סקירה :mm_yeah:

ולכל מי שהתייחס לג'אנטים: בתור אחד שהוא חסיד גדול של מקוריות, אתם באמת צריכים לראות אותם במציאות כדי להבין עד כמה הם יושבים בול על הרכב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלעד רציתי להוסיף את נושא הLSD החשמלי אבל וויתרתי בסוף:lol:

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

אייל:

האם נהגת על יונדאי קופה מהצורה האחרונה? נראה שלא. כי הרכב דווקא מתנהג לא רע בכלל, אני בהחלט הייתי מגדיר אותו ספורטיבי.

חבל לדבר משמועות. וזו לא הפעם היחידה, היה עוד שרשור אחר בו כתבת לי ש"תומקאר זה לילדים בני 16" - לכתוב כזה דבר מראה על חוסר הכרות מוחלט עם התומקאר, קשת הדגמים שלו והייעודים שלו בארץ (בצבא בפרט) ובעולם (ספורט מוטורי בעיקר). במקרה אחד הקצינים שהיה שותף להחלטות על רכש רכבים מבצעיים בצבא בזמנו הוא דוד שלי (כיום אל"מ, אז סא"ל). הוא דווקא לא חושב שתומקאר זה לילדים בני 16. מדובר ברכב שבגרסא הרחבה (ילדים בני 16 נוסעים בדר"כ בגרסאות הצרות) קשה מאוד להפוך (גם בשיפועי צד של כמעט 40 מעלות), בניגוד ל-RZR למשל. ויש לצבא בסיס שנועד במיוחד לבחינת מגבלות של כלי רכב (מקום די מגניב האמת).

ושלא תבין אותי לא נכון, אין לי משהו נגדך חלילה, כולנו בעלי תחביב משותף בשורה התחתונה (למרות כל הויכוחים על VAG נגד רנו, שאני אישית לוקח בהומור). אבל לפעמים מפריע לקרוא דברים שמתבססים על שמועות.

ומה לגבי המיטו? עקב תקופת מבחנים ארוכה כבר המון זמן לא יצא לי לעשות נסיעות מבחן סתם בשביל הכיף.

שמח שאתה מבסוט מהרכב .

אתה לא זה שמשייט 80 קמ"ש בבין עירוני בכביש פתוח ושעקפתי בזמנו על כביש 5 ? זה מסביר את צריכת הדלק.

לדעתי היונדאי קופה מוזכרת כאן יותר מדי פעמים, זה לא רכב ספורטיבי, אפילו לא קרוב ולא מתיימר. גם שאר הרפרנסים שלך לא ממש רלוונטיים.

לדעתי הג'נטים האלה באמת מכערים את הרכב, הג'נט המקורי הרבה יותר יפה.

פורסם
אייל:

האם נהגת על יונדאי קופה מהצורה האחרונה? נראה שלא. כי הרכב דווקא מתנהג לא רע בכלל, אני בהחלט הייתי מגדיר אותו ספורטיבי.

חבל לדבר משמועות. וזו לא הפעם היחידה, היה עוד שרשור אחר בו כתבת לי ש"תומקאר זה לילדים בני 16" - לכתוב כזה דבר מראה על חוסר הכרות מוחלט עם התומקאר, קשת הדגמים שלו והייעודים שלו בארץ (בצבא בפרט) ובעולם (ספורט מוטורי בעיקר). במקרה אחד הקצינים שהיה שותף להחלטות על רכש רכבים מבצעיים בצבא בזמנו הוא דוד שלי (כיום אל"מ, אז סא"ל). הוא דווקא לא חושב שתומקאר זה לילדים בני 16. מדובר ברכב שבגרסא הרחבה (ילדים בני 16 נוסעים בדר"כ בגרסאות הצרות) קשה מאוד להפוך (גם בשיפועי צד של כמעט 40 מעלות), בניגוד ל-RZR למשל. ויש לצבא בסיס שנועד במיוחד לבחינת מגבלות של כלי רכב (מקום די מגניב האמת).

ושלא תבין אותי לא נכון, אין לי משהו נגדך חלילה, כולנו בעלי תחביב משותף בשורה התחתונה (למרות כל הויכוחים על VAG נגד רנו, שאני אישית לוקח בהומור). אבל לפעמים מפריע לקרוא דברים שמתבססים על שמועות.

ומה לגבי המיטו? עקב תקופת מבחנים ארוכה כבר המון זמן לא יצא לי לעשות נסיעות מבחן סתם בשביל הכיף.

לשמוע מבעל קליאו ספורט שהיונדאי קופה הוא רכב ספורטיבי זה להכיר בכך שהקליאו נרכשה לא מתוך ידע אלא כדי להיות חלק מעדר פורומים.

יצא לי לבדוק את הדור האחרון (נדמה לי לפני מתיחת הפנים) ולטעמי מדובר ביונדאי אלנטרה בתחפושת . זה פחות או יותר הסיכום שלי ואני לא אתחיל לפרט על הגה, רפיסות כללית וגם לא על איכות החומרים וההרכבה.

בקשר לתוםקאר , מי שנוסע על רכבים כאלה בכביש הם ילדים וזו היתה הכוונה המקורית.

עם זאת אני חייב לציין שגם כרישי שטח אמיתיים לא מחפשים את הכלים האלה ככל הידוע לי.

ברור שמדובר בכלי טוב שנמכר לצבאות בעולם וכו' וכו' אבל לראות מבוגר נוסע בכזה דבר זה קצת מגוחך.

זה לעולם יתחבר לקבוצת ילדים משועממים שנוסעים בלילה בשכונה עם פול ווליום מהמכסחת דשא הזו.

זהו, חפש שרשור אחר להתנגח בי. נראה לי שכאן אין לך קייס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לשמוע מבעל קליאו ספורט שהיונדאי קופה הוא רכב ספורטיבי זה להכיר בכך שהקליאו נרכשה לא מתוך ידע אלא כדי להיות חלק מעדר פורומים.

יצא לי לבדוק את הדור האחרון (נדמה לי לפני מתיחת הפנים) ולטעמי מדובר ביונדאי אלנטרה בתחפושת . זה פחות או יותר הסיכום שלי ואני לא אתחיל לפרט על הגה, רפיסות כללית וגם לא על איכות החומרים וההרכבה.

עם זאת אני חייב לציין שגם כרישי שטח אמיתיים לא מחפשים את הכלים האלה ככל הידוע לי.

ברור שמדובר בכלי טוב שנמכר לצבאות בעולם וכו' וכו' אבל לראות מבוגר נוסע בכזה דבר זה קצת מגוחך.

זה לעולם יתחבר לקבוצת ילדים משועממים שנוסעים בלילה בשכונה עם פול ווליום מהמכסחת דשא הזו.

לפי המשפט הנ"ל אני מבין שאתה לא מכיר את הבחור וחבל שכך, הוא מנצל את יכולות הרכב עד תום ומגיע למגבלות בשליטה מלאה, כמו כן אני מבטיח לך שעל כל יום מסלול שאתה אי פעם היית הוא היה 30 פעם וגם מציג זמנים יפים.

גם אני נהגתי על היונדאי קופה דור אחרון ויכול להגיד בפה מלא שאולי היא לא ספורט "הרד קור" אבל בהחלט מציגה היתנהגות טובה ובטח יותר טובה מהשם שיצא לה.

א' ממש לא מנסה להיתנגח איתך, הוא פשוט מדבר מניסיון רב מה שלך אין בכלל.

אגב, גם אני לפעמים נוסע בכביש 5 על שמונים בימני, זה לא אומר כלום על כך שאני עדיין ייתן לך בראש בלחיצה או במסלול בהשוואה של רכב מול רכב.

אם כבר יש מישהו שלא מנצל את הרכב שלו זה אתה.

רד מהעץ הגבוה מאוד שטיפסת עליו ובוא נחזור לדיבור על המיטו בבקשה (שאני אישית לא החלטתי האם היא מדהימה חיצונית או מכוערת...)

פורסם

אחלה סקירה, הצריכת דלק שלך מעולה, יכול להיות שאתה אופטימי או שמדובר בנסיעות רגועות?

אישית לא התלהבתי מהג'אנטים בתמונות, אבל בתור בעלים של ג'אנט שחור אני יודע שלרוב הם לא מצתלמים יפה. למרות זאת הליפ האדום קצת לא קשור ויש יותר מדי חלקי ניקל ברכב שהיה מתאים להם ג'אנט כסוף להשלמת המראה.

העיקר שאתה מרוצה מהקניה שלך ועדיין יכול להשלים ולהיות כנה עם עצמך בנושא החסרונות והפאקים הקטנים באוטו.

נ.ב

בנושא היונדאי קופה.

ספורטיבי או לא, לדגם שלפני מתיחת הפנים האחרונה (אולי גם לזה שאחרי,לא נסעתי עליו) יש התנהגות סבירה מאוד, נכון שזה תוצאה של מיתלים קשיחים אבל עדיין ההתנהגות יותר טובה משל אלנטרה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מעניין, אנסה לתפוס סיבוב על הדגם שאחרי מתיחת הפנים. (מתי היא היתה? 2008? 2009? )

אם כך הדבר אז אולי יונדאי סוף סוף יצקו תוכן מאחורי העיצוב האגרסיבי.

בכל מקרה - מה שנאמר זה שהיונדאי קופה אינה מהווה אמת מידה לרכב ספורטיבי ואני לא חושב שמישהו יכול להתנגד לכך. (רק במלים אחרות)

פיש, זה לא נראה לך קצת ילדותי לדבר על מי נותן למי בראש ומי נוהג פי כמה טוב ממי ?

שמח שאתה יודע מה אני עושה ומה לא ואיך אני מנצל או לא.

אני בניגוד לאחרים פשוט לא רץ לספר בפורומים על כל דבר כי אני עושה דברים בשביל כיף טהור, לא בשביל ללכת לספר לחבר'ה ולהיראות בתצלומים של אירוע כזה או אחר.

בקשר לשיוט על 80 , אני בטוח ב99 אחוז שהבחור ציין בשרשור אחר שזו צורת הנסיעה הרגילה שלו.

נ.ב. גם אני עוד לא החלטתי אם המיטו יפה או מכוערת. כרגע הדיעה שהפרונט מכוער והחלק האחורי יפה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, מעולם לא סיפרתי בפורום מה אני עושה ומה אני לא (למעט בשרשורים ייעודיים שעוסקים בימי מסלול, כמובן). מעולם. אני ו-fish מכירים עוד מחוץ לפורום.

באמת שאני לא יודע למה יצאת נגדי ככה. הפורום אמור להיות פלטפורמה לחברים עם תחביב משותף, לא לעקיצות ומריבות. יש לי כמה חברים טובים עם איביזות (fish אחד מהם, גם פיליפ, ואורון ובטח שכחתי מישהו) - ונכון שגם לנו דעות שונות והעדפות שונות - אבל הכל בחברות. מעולם לא חשבתי לריב עם מישהו בגלל העדפות מוטוריות.

אבל לא חשוב, בוא נמחק הכל, דף חדש :-D

גם ככה אני עוד מעט משדרג ל-STI ;-)

פורסם

לתומקאר יש עבירות גבוה מאוד בשטח קשה, כרישי שטח בד"כ מעדיפים ג'פים גדולים על מנת שיכולו לקחת את המשפחה לטיול של שבת.

מבוגר נוסע על זה ממש לא מגוחך הכלים האלו נועדו להפיק 100% פאן טהור, תאמין לי שאפשר להפיק הרבה יותר פאן מהרבה רכבים בעזרת הכלי הזה בעיקר בגירסאות החזקות. הנעה אחורית ומנוע אחורי משקל קליל ואפשרות לנעול דיפ' = החלקות בלי סוף על שבילי עפר וקטעי נהיגה מהירים.

אה סליחה זה לא תוצרת VAG והאיכות חומרים בדש לא קיימת אז זה לא שווה :|.

• אחראי פורום
פורסם

נחזור למיטו. יובל, סקירה טובה, כנה ותמציתית (ביחס למגילות שנכתבות פה על הפאביה ובכלל).

עשיתי נסיעת מבחן על ה-155 והתאהבתי עד כדי שעמדתי לפני הזמנה,

אבל תכנונים אחרים (בניית בית) ידחו את זה לעת עתה.

לכל מי שלא החליט אם המיטו יפה או מכוערת,

אני חושב שהיא מהבודדות שאפשר להגיד עליהן שהן גם וגם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אייל, מעולם לא סיפרתי בפורום מה אני עושה ומה אני לא (למעט בשרשורים ייעודיים שעוסקים בימי מסלול, כמובן). מעולם. אני ו-fish מכירים עוד מחוץ לפורום.

באמת שאני לא יודע למה יצאת נגדי ככה. הפורום אמור להיות פלטפורמה לחברים עם תחביב משותף, לא לעקיצות ומריבות. יש לי כמה חברים טובים עם איביזות (fish אחד מהם, גם פיליפ, ואורון ובטח שכחתי מישהו) - ונכון שגם לנו דעות שונות והעדפות שונות - אבל הכל בחברות. מעולם לא חשבתי לריב עם מישהו בגלל העדפות מוטוריות.

אבל לא חשוב, בוא נמחק הכל, דף חדש :-D

גם ככה אני עוד מעט משדרג ל-STI ;-)

זה נראה כאילו אתה מחפש להתנגח תוך הגנה על מיטב תוצרת יונדאי, אבל עזוב שטויות, בסופו של דבר כולנו פה חברים. :)

בהצלחה עם ה STI.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מעניין, אנסה לתפוס סיבוב על הדגם שאחרי מתיחת הפנים. (מתי היא היתה? 2008? 2009? )

אם כך הדבר אז אולי יונדאי סוף סוף יצקו תוכן מאחורי העיצוב האגרסיבי.

בכל מקרה - מה שנאמר זה שהיונדאי קופה אינה מהווה אמת מידה לרכב ספורטיבי ואני לא חושב שמישהו יכול להתנגד לכך. (רק במלים אחרות)

פיש, זה לא נראה לך קצת ילדותי לדבר על מי נותן למי בראש ומי נוהג פי כמה טוב ממי ?

שמח שאתה יודע מה אני עושה ומה לא ואיך אני מנצל או לא.

אני בניגוד לאחרים פשוט לא רץ לספר בפורומים על כל דבר כי אני עושה דברים בשביל כיף טהור, לא בשביל ללכת לספר לחבר'ה ולהיראות בתצלומים של אירוע כזה או אחר.

בקשר לשיוט על 80 , אני בטוח ב99 אחוז שהבחור ציין בשרשור אחר שזו צורת הנסיעה הרגילה שלו.

נ.ב. גם אני עוד לא החלטתי אם המיטו יפה או מכוערת. כרגע הדיעה שהפרונט מכוער והחלק האחורי יפה.

אני רק הגבתי לעקיצה שלך על א' שלא הגיע לו ולדברים שרשמת מקודם לגבי כך שהבחור עם המיטו נעקף על ידך כאשר הוא נסע על 80.

בכל מקרה אל תצפה להיתנהגות מדהימה מהיונדאי, הכוונה הייתה היא הרבה יותר טובה מכל הליכלוכים שרצים עליה וממש לא זבל עופות כמו הדור הראשון.

ההיתנהגות הטובה יחסית באה כתוצאה ממרכב נמוך ומתלים נוקשים, אין שם יותר מידי השקעה בכיול השילדה ומשחקי העברת משקל פרוגרסביים.

• תוכן חדש...