Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אתמול קיבלתי את הדו"ח הראשון שלי - חניה באדום לבן בתל אביב, 250 ש"ח.

אני אספר את המקרה:

הגעתי למקום (בשעת לילה) ובו ראיתי טור של מכוניות חונות במדרכה אפורה. ובכן, חניתי כך שקצת יותר מחצי הרכב נמצא באפור והחלק הנותר באדום לבן (לא היה מספיק מקום). אינני יודע מה התקנות לגבי העמדת חלק מהרכב בשל חוסר מקום באדום לבן, אך זה לא העניין.

כשחזרתי וראיתי את הדו"ח, התחלתי לסרוק את הסביבה. פתאום שמתי לב, שהמדרכה האפורה היא בעצם אדום לבן נורא דהוי ומתקלף, כך שבלילה בלי להסתכל ממש טוב באור חזק לא ניתן לגלות זאת. מכאן נובע, שכל הרכבים האחרים שחנו בטור (וכאמור, חנו שם עוד לפניי) היו צריכים לקבל דו"ח על חניה באדום לבן מלא! ובכלל, בצד השני של הכביש היו רכבים שחנו בתחנת אוטובוס ולא קיבלו שום דו"ח:? כדאי לציין שאני הייתי היחיד עם שלט נהג חדש מבין המכוניות החונות. אני לא יודע אם יש קשר אבל זה היה ההבדל היחיד ביני לבניהם. מה הסיבה לכך?

בכל מקרה, אני עוד מעט מתגייס ואני לא יכול לעבוד בשביל לשלם קנסות. אני תמיד מציית לחוקי התנועה.

האם ישנה דרך לבטל את הדו"ח? הרי האדום לבן היה כל כך דהוי ומקולף כך שבאמת חשבתי שאכן מדובר באפור!

אני מצרף פה את מבנה הדו"ח:

דוח מספר ......

תאריך יום ש' 21:52 10/07/2010

רחוב מגן קלמן ליד חניון

מספר רכב ......

סוג רכב/פרטי צבע/כחול יצרן/סיאט

אופן מסירה על החלון

גובה קנס 250 ש"ח

מס' מפקח ... שם מפקח ...

סעיף 6א2 לחוק עזר(העמדת רכב וחניתו)התשמ"ד1983

קוד 55-תמרור אין עצירה

הערת מפקח

אדום לבן

בדו"ח אין טעויות בזיהוי או מס' הרכב והוא מודפס ולא בכתב יד. בנוסף רציתי לשאול מה הפרוצדורה - אני אמור לקבל בדואר העתק שלו? מה התהליך?

תודה רבה לעוזרים:|

פורסם

האם יש תמרור של איסור עצירה בכניסה לרחוב?

האם צילמת את המקום חניה באותו הרגע?

אם לא צלם זאת בלילה וגם ביום לצורך השוואה ותיגש לעירייה למחלקת פיקוח.

ותנסה לפנות לליבם למרות שאני די בספק אם ילך לך בהצלחה!

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם

תחסוך זמן - אל תיגש לעיריה כי כשתגיע לשם יגידו לך לשלוח בכתב, עירעור על הדו"ח.

יש לך 30 יום לערער או 90 יום לבקש להישפט.

אם לא תשלם ותתעלם לחלוטין מדו"ח החלון - בערך עוד 4 חודשים יגיע לך בדואר רשום עותק מהדו"ח עם הקנס המקורי. שוב יעמדו לרשותך 30 יום לערער או 90 יום לבקש להישפט. הקנס ישאר בסכום המקורי. אם לא תשלם במועד גם את מה שיגיע בדואר, תתווסף תוספת פיגורים.

אני לא חושב שכשתהיה בצבא, יהיה לך זמן לטפל בזה אבל אם גם אז תתעלם, תמצא עצמך נדרש לשלם גם לעו"ד שמטפל בגביה ואל תתפלא אם זה יגיע ל-1,000 שקל וחשבון מעוקל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
האם יש תמרור של איסור עצירה בכניסה לרחוב?

האם צילמת את המקום חניה באותו הרגע?

אם לא צלם זאת בלילה וגם ביום לצורך השוואה ותיגש לעירייה למחלקת פיקוח.

ותנסה לפנות לליבם למרות שאני די בספק אם ילך לך בהצלחה!

אני לא ראיתי תמרור של איסור עצירה בכניסה לרחוב.

צילמתי את מקום החניה אך אני לא יודע כמה ברור זה יצא.

האם יש קייס בלטעון שבגלל שהאדום נורא דהוי ומתקלף הוא נראה כמו אפור? הרי כל שאר הרכבים לא קיבלו דו"ח...

פורסם
הגעתי למקום (בשעת לילה) ובו ראיתי טור של מכוניות חונות במדרכה אפורה.

ובכן, חניתי כך שקצת יותר מחצי הרכב נמצא באפור והחלק הנותר באדום לבן (לא היה מספיק מקום).. פתאום שמתי לב, שהמדרכה האפורה היא בעצם אדום לבן נורא דהוי ומתקלף,

תודה רבה לעוזרים:|

לדעתי הפקח נתן לך את הדוח מכיוון שהחלק של המדרכה היכן שאתה חנית היה ברור יותר, הרי כתבת שהרכב חנה על חלק מהאדום לבן והחלק השני על אפור, שהתברר בסופו של דבר כאדום לבן מלא.

כנראה וזו רק השערה שאר הרכבים לא קיבלו דוח מכיוון שהמדרכה בחלק שבו חנו נראתה דהויה ואינה ברורה.

דבר נוסף אין קשר בין השלט "נהג חדש" לקבלת דוחות תנועה מפקח או שוטר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...