Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
33 תלונות מתוך מיליוני לקוחות? יש יותר סיכוי לטבוע באסלה מאשר לקבל מאזדה עם מערכת היגוי דפוקה. אני לא מזלזל חלילה בחומרת הבעיה, אבל החקירה המקיפה וריקול עולמי בגלל תקלה נדירה מוכיחה שאף תעשייה בעולם לא נמצאת תחת המיקרוסקופ כמו תעשיית הרכב.

עובדתית, הטענה שלך לא מדוייקת.

ראה לדוגמא את תעשיית התעופה.

פורסם
ריקול שנעשה בזמן וביוזמה של היצרן הוא מדד מצויין לאמינות של היצרן שלוקח אחריות על התוצרת שלו ומתקן דברים שעלולים לגרום לבעיות.

הוא בהחלט לא מדד לאמינות של הרכב ובטח לא של תוצרת של אומה שלמה.

אתה צודק חלקית, היצרן מחוייב לבצע ריקול, ואכן יצרן שביוזמתו מזמן ריקול מהווה מדד מצויין לאמינות.

לצערנו - רוב חברות הרכב, כמו במקרה הנ"ל לא ממהרות לבדוק, והמהלך "נכפה" עליהם ע"י רשויות אחרות כגון ה-NHTSA.

פורסם
אמינות מוחלטת יש רק באגדות, הציבור נוכח שגם יפני מתקלקל, בדיוק כמו כל הרכבים האחרים.

מתקלקל כן, לא "בדיוק כמו כל הרכבים האחרים", למרות שלך נוח להציג את זה כך.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
מתקלקל כן, לא "בדיוק כמו כל הרכבים האחרים", למרות שלך נוח להציג את זה כך.

נשמח לראות נתונים מוצקים שלך.

ואל תשלח אותנו לסקרים, התברר מה השווי של אילו כאשר יצרן גדול מסתיר תקלה מהותית שנים.

דרך אגב, אותו יצרן למד את זה מחברה אנונימית בשם מיצובישי שגם היא הסתירה בעיות קשות ברכבים במשך שנים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זו בדיוק הייתה הטענה שלי כלפיך..אשמח לראות נתונים מוצקים שהיפניות "מתקלקלות בדיוק כמו כל הרכבים האחרים".

כי זה מה שאתה קבעת קבל עם ועדה.

אבל עזוב, במקרה שלך לא צריך הוכחות אתה כבר יודע ש"הציבור נוכח".

יום טוב

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
זו בדיוק הייתה הטענה שלי כלפיך..אשמח לראות נתונים מוצקים שהיפניות "מתקלקלות בדיוק כמו כל הרכבים האחרים".

כי זה מה שאתה קבעת קבל עם ועדה.

אבל עזוב, במקרה שלך לא צריך הוכחות אתה כבר יודע ש"הציבור נוכח".

יום טוב

הודית בעצמך שיפניות מתקלקלות , כמו כל הרכבים האחרים ד"א.

אני לא קבעתי כלום, אלא פשוט אמרתי שגם יפניות מתקלקלות כמו כל רכב אחר.

הציבור אכן נוכח שיש חברות אשר עושות הכל על מנת להסתיר בעיות קריטיות ברכבים שלהם, גם אם זה אומר החלפת מנועים בשקט על מנת לשמור על מוניטין.

וזה לבדו מעלה את השאלה איפה היו אותם כתבים אשר מפרסמים את בעיית הדימום בסקודה , איפה הם היו בעת שמנועי הקורולה כשלו והוחלפו עם סעפות יניקה, מחשבי מנועי ועוד..

משום מה זה לא הגיע לידיעת הציבור בדמות כתבה בעיתון...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ריקול מבוצע על מנת שהרכב לא ייתקע באמצע הכביש או שדוושת הגז לא תתקע לך פתאום (בקיצור, למנוע בעיות אלו ואחרות).

ריקול לא אומר שהמכונית אינה אמינה. זה הכל.

בואו נסכם ככה - כל רכב עלול להתקלקל\להיות בעייתי, ולא משנה של איזה יצרן. הרי בסך הכל זו מכונה לכל דבר, שכן אין כזה דבר שהוא מושלם במכונות האלה (בלאי, פגם ביצור וכו').

וזה לבדו מעלה את השאלה איפה היו אותם כתבים אשר מפרסמים את בעיית הדימום בסקודה , איפה הם היו בעת שמנועי הקורולה כשלו והוחלפו עם סעפות יניקה, מחשבי מנועי ועוד..

משום מה זה לא הגיע לידיעת הציבור בדמות כתבה בעיתון...

היבואן החליף על חשבונו את המנועים, ואם זה היה מגיע לכתבות בעיתון אז לדעתי היבואן היה מרוויח את כל ה"הילה" שמסביב לעניין.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היבואן החליף על חשבונו את המנועים, ואם זה היה מגיע לכתבות בעיתון אז לדעתי היבואן היה מרוויח את כל ה"הילה" שמסביב לעניין.

היבואן לא רק שלא החליף שום דבר על חשבונו אלא גרוע מזה - האשים את כל העולם ואשתו בבעית המנוע והממירים.

רק כשהתחילו להפוך שם שולחנות - יש הסכמה להחלפת מנוע אבל רק אם הרכב טופל כ-ל ימיו במוסכי החברה.

כלומר - אם אחרי 3 שנים המנוע של הקורולה מת ובעוונותי הרבים טיפלתי פעם אצל דוד ובניו למרות שהם מורשים מטעם משרד התחבורה - לא יחליפו לי מנוע למרות שמדובר בכשל ביצור.

כנ"ל לגבי הממירים ולגבי הריפודים.

פורסם
אז מה אם התקלה נגרמה עקב דלקן אשר הותקן בצורה רשלנית.

אצלך עובדות לא משנות את הצורך להשמיץ.

אכן, ריח החופש הגדול באויר.

דבר ראשון כבר מזמן לא היה לי חופש גדול וחבל..

דבר שני היה לי צורך לתת קונטרה להודעה המטומטמת שהוא כתב ,אנשים קופצים על כל ריקול כמו נשר על גופה .

רק בשביל לספק את הצורך שלהם להשמיץ.

לי דווקא אין דעות קדומות וכל רכב יהיה אמין ,רק תלוי איך מטפלים בו.

אז מספיק להוציא שטויות מהפה וכן גם לי היתה פליטה צודקים לא היה במקום.אמרתי את זה למרות שהיתה צרפתיה במשפחה,רנו 19 וזה היה אחלה רכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...