Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כמעט כל המכוניות החדשות מגיעות עם טפטרוניק, אז ככה שאפשר לנהוג גם ב"סוג" של ידני.

כנראה מבינים שאוטומט זה לא הכי הכי, ונותנים את האופציה גם לידני, רק חבל שמתי שיעשו בזה שימוש איטנסיבי יומיומי, הגיר מהר מאוד יתחיל לעשות בעיות כי נראה לי שהוא לא בנוי ל"משחקים" שכאלו כמו גיר ידני ישן אמיתי וטוב.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני מצדד בגיר הידני.

אני עדיין נהג חדש וצעיר, וכיום יוצא לי לנהוג רק על אוטומט, אך מזכורני משעירוי הנהיגה

אני זוכר שכאשר הייתי עם גיר ידני הייתי יותר מרוכז בנהיגה ויותר מקשיב לאוטו, היה צריך לשמור על טווח סל"ד מסויים, לזכור מתי להעביר הילוכים, להיות בכוננות על הקלאץ' וכד'

נכון שאוטמט דווקא אמור להפחית פעולות ובכך להגביר את הריכוז, אך אצלי אישית לפחות הוא עושה בדיוק את ההפך, הוא הופך את הנסיעה למשעממת יותר וגורם לי להיות מעט שאנן בנהיגה.

אני חושב שגיר ידני גורם לך להרגיש יותר טוב את האוטו, גורם לתגובות יותר מהירות, במיוחד כי אתה מעשית לוחץ הרבה פעמים על הקלאץ' במהלך הנסיעה וזה גורם לך להיות יותר פעיל ומעורה בנהיגה.

שלא לדבר שלדעתי האישית גיר ידני הוא גם יותר כיף מאשר אוטומט שלא עושים כלום, אבל זה אולי בגלל שאין לי מספיק נסיון עם ידני כדי "לסבול" מפקקים וכד'...

בכל מקרה מבחינה בטיחותית אני חושב שידני עדיף

• תוכן חדש...