Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק - סוזוקי אלטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זה משנה?

מאוד משנה

כאשר אני מתדלק בסונול או דלק הרכב עושה לי למעלה מ 100 ק"מ יותר למיכל דלק

בהשוואה לאם אני מתדלק בתחנה של פז/טן/דור אלון/סדש מרגישים שהוא מזייף בנסיעה ולפי החישוב ק"מ שותה הרבה יותר

ועוד חשבתי פעם שאין איכויות לדלק מה שמסתבר שבפועל יש חברות שהדלק שלהם איכותי יותר

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאוד משנה

בהשוואה לאם אני מתדלק בתחנה של פז/טן/דור אלון/סדש מרגישים שהוא מזייף בנסיעה ולפי החישוב ק"מ שותה הרבה יותר

ועוד חשבתי פעם שאין איכויות לדלק מה שמסתבר שבפועל יש חברות שהדלק שלהם איכותי יותר

באמת? באיזו תחנה בדיוק אתה מתדלק של סונול/דלק? ואיזה אוקטן? וסתם להשוואה איזו תחנה של פז עושה 100קמ פחות? האם ניסית כמה תחנות של פז? אם זה נכון אני צריך להחליף תחנה דחוף.. וגם להגיש תלונה שמשרד התשתיות ישלח בוחנים לקחת דגימות דלק!

(אני מתדלק קבוע בפז תחנת שרונים בבן-יהודה בכפר סבא - יש שטיפה חיצונית חינם א-ה משמונה עד חמש).

פורסם
צריכת דלק מעולה. רוצה 1:26 תקנה אלטו דיזל.

פיאט מפתחים מנועי דיזל בשיתוף עם סוזוקי אז אולי יום אחד נראה אלטו 1.3 טורבו דיזל.

פורסם
מאוד משנה

אני בספק.

כפיר הג'ינג'י

פורסם
באמת? באיזו תחנה בדיוק אתה מתדלק של סונול/דלק? ואיזה אוקטן? וסתם להשוואה איזו תחנה של פז עושה 100קמ פחות? האם ניסית כמה תחנות של פז? אם זה נכון אני צריך להחליף תחנה דחוף.. וגם להגיש תלונה שמשרד התשתיות ישלח בוחנים לקחת דגימות דלק!

(אני מתדלק קבוע בפז תחנת שרונים בבן-יהודה בכפר סבא - יש שטיפה חיצונית חינם א-ה משמונה עד חמש).

אני מתדלק בתחנה של סונול בכניסה לחולון 95 (דרך אגב, הם מוכרים 98 במחיר של 95), בעבר הייתי מתדלק בטן ואפילו בפז

מאז שפעם אחת תדלקתי בסונול והמחוג בקושי זז אני מתדלק רק שם.

אני משתדל להתרחק מהתחנות שנותנות שטיפה בחינם, בדרך כלל הם מרווחים את המחיר של השטיפה בדלק זול שהם קונים ומוכרים לך.

מציע לך לתדלק רק בסונול או דלק ולראות הבדל משמעותי בצריכה.

פורסם
הכתבה שעשית ממש עוזרת לאנשים שלא מכירים את האוטו ,וזה אפילו יותר טוב מפרוספקט שאנחנו עושים עם תמונות מאימג'בנק , אפילו אני שלחתי אותה לחבר שלי , שהוא לא שמע על האוטו לפני זה וגם הוא קנה אלטו , והוא עושה עם מזגן 260 קילומטרים במאה שקל שזה 15 ליטרים וקצת .

טוב, אם הכתבה שלי עוזרת אני כבר מרוצה. בתקווה שהיא גם מכניסה את אותם אנשים לפרופורציה, והם מבינים על מה הם מוותרים כשהם קונים אלטו, ביחס למכוניות אחרות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני הכתבה הייתה מצויינת. לא מאמין שמישהו יצפה למשהו מעבר למה שהאלטו מציעה אחרי הכתבה הזו. היא מסמכת בכמה דקות את כל מה שצריך לדעת.

עם זאת, אני חייב לציין שאני מכיר, נסעתי ונהגתי בלא מעט רכבים שונים ומשונים והאלטו למרות שהיא הזולה בישראל, מפתיעה לטובה בהרבה מאד פרמטרים.

פורסם
טוב, אם הכתבה שלי עוזרת אני כבר מרוצה. בתקווה שהיא גם מכניסה את אותם אנשים לפרופורציה, והם מבינים על מה הם מוותרים כשהם קונים אלטו, ביחס למכוניות אחרות.

רוני

לגמרי... (אגב גם לי מהדהד בראש ידני כן אוטומטי לא).

זו היתה כתבה ממצה ועזרה לי להחליט.

עזרת להבין על מה מוותרים אבל גם מה מקבלים.

פורסם

תדלקתי הרגע בפעם הראשונה מאז קבלת הרכב, 573 קמ ו29.3 ליטרים

או 19.55 ק"מ לליטר

חצי נסיעה עירונית חצי בינעירונית עם 2 עליות לירושלים

מרבית הנסיעות עם מזגן

גיר ידני כמובן.

לילה טוב

פורסם
לגמרי... (אגב גם לי מהדהד בראש ידני כן אוטומטי לא).

זו היתה כתבה ממצה ועזרה לי להחליט.

עזרת להבין על מה מוותרים אבל גם מה מקבלים.

אוטומט זה לא ויתור,זה נוחות.אני אפילו חושב שבעתיד האוטומטיות יימכרו מהר יותר מהידניות,כי בכל זאת- מדובר בישראלים

שהשילוב של רכב קטן+אוטומט+אמין תמיד היה מוצלח,במיוחד לתל-אביבים.

פורסם
אני מתדלק בתחנה של סונול בכניסה לחולון 95 (דרך אגב, הם מוכרים 98 במחיר של 95), בעבר הייתי מתדלק בטן ואפילו בפז

מאז שפעם אחת תדלקתי בסונול והמחוג בקושי זז אני מתדלק רק שם.

אני משתדל להתרחק מהתחנות שנותנות שטיפה בחינם, בדרך כלל הם מרווחים את המחיר של השטיפה בדלק זול שהם קונים ומוכרים לך.

מציע לך לתדלק רק בסונול או דלק ולראות הבדל משמעותי בצריכה.

אני לא ממש מבין את זה... קודם איך דווקא פז הגדולים בישראל ימכרו דלק זול?

דבר שני איך (איפה) בדיוק קונים אותו? למיטב ידיעתי יש רק שני בתי זיקוק אחד בחיפה ואחד באשדוד נכון? שניהם כנראה מזקקים ברמה טובה, ואם לא זה היה מורגש לא רק בפז...

פורסם
אוטומט זה לא ויתור,זה נוחות.אני אפילו חושב שבעתיד האוטומטיות יימכרו מהר יותר מהידניות,כי בכל זאת- מדובר בישראלים

הכוונה שלי היתה לוויתורים ברכב באופן כללי. פשוט הוא חתם את הכתבה במשפט :ידנית כן אוטומטית לא" וזה בערך מה שאני זוכר.

בהתחלה הייתי נעול שאני רוצה אוטומט לכן חיפשתי יד שניה. אבל אחרי שראיתי את הכתבה החלטתי ללכת על האלטו הידנית.

וכן גם לדעתי יהיה יותר קל למכור את האוטומטית. עיקר הקסם של הידניות היו המחיר הזול לרכב חדש ואי אפשר לדעת מה יהיה השוק של אלטו יד שניה.

פורסם
תדלקתי הרגע בפעם הראשונה מאז קבלת הרכב, 573 קמ ו29.3 ליטרים

או 19.55 ק"מ לליטר

חצי נסיעה עירונית חצי בינעירונית עם 2 עליות לירושלים

מרבית הנסיעות עם מזגן

גיר ידני כמובן.

לילה טוב

פשששש חבל על הזמן!

יפה מאד!

כפיר הג'ינג'י

פורסם
אוטומט זה לא ויתור,זה נוחות.

אוטומט זה ויתור על ביצועים וחיסכון.

זה בייחוד נכון למכוניות עם מנועים חלשים יחסית.

בניגוד לקלישאה הרווחת (והמוזרה), דווקא בכביש בין עירוני, אין הבדל מהותי בין אוטומט לידני, כי בין כה וכה לא מחליפים הרבה הילוכים. דווקא בעיר, היכן שהזריזות היא המפתח (בייחוד במכונית עירונית קטנה), גיר ידני מביא את יתרונותיו לידי ביטוי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...