Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק - סוזוקי אלטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק אני מקבל צריכה של 15 לליטר גג! והאוטו כבר על 900 ק"מ. :-(

אני נוסע אמנם רק בעיר תמיד עם מזגן אבל עדיין ציפיתי לטיפ טיפה יותר!

תגיד לי אתה באמת מתלונן, אני מקבל צריכה של 1 ל7 ולפעמים 9 בעיר , ולכבוד זה אני מזמין את כל החבר'ה ללאפה עליי, ולצורך העניין, כמעט ואף פעם לא הזמנתי, תבין לבד.:-)

אתה גם נוסע עם מזגן וגם בתוך העיר, אתה רוצה יותר מזה, קנה אופניים ואת המזגן הנייד, חסכוני מזה לא תקבל.

איך עוד פעם הגענו למצב שנפתח שוב שרשור אלטו??

השתלטתם על הפורום כליל.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא ניתן להגיע עדיין למקסימום נתוני צריכת דלק לאחר 900 או 1000 ק"מ, אצלי בסוויפט הצריכה המשיכה להשתפר כל בערך 1000 ק"מ עד שהגיע ל 1 ל 15.2 בבמוצע בסביבות ה 4000 או 5000 ק"מ אני לא זוכר במדיוק

פורסם
תגיד לי אתה באמת מתלונן, אני מקבל צריכה של 1 ל7 ולפעמים 9 בעיר , ולכבוד זה אני מזמין את כל החבר'ה ללאפה עליי, ולצורך העניין, כמעט ואף פעם לא הזמנתי, תבין לבד.:-)

אתה גם נוסע עם מזגן וגם בתוך העיר, אתה רוצה יותר מזה, קנה אופניים ואת המזגן הנייד, חסכוני מזה לא תקבל.

איך עוד פעם הגענו למצב שנפתח שוב שרשור אלטו??

השתלטתם על הפורום כליל.

אנחנו מנסים להתתלט לאט לאט :wink:

בכל מקרה אחכה לסביבות ה 3000-4000 ק"מ ונראה מה יהיה אז..

כפיר הג'ינג'י

פורסם

אני אחרי תדלוק ראשון עם אלטו ידנית קיבלתי נתון של 14.5 ק"מ לליטר.

הנסיעה ברובה בין עירונית עם מזגן. לא עובר את ה100 - 110 קמ"ש.

הרכב עבר כ450 ק"מ ככה שהבדיקה לדעתי הייתה הוגנת.

הרוב הכולל מדבר על 1 ל19 לידנית עם מזגן. אצלי המספרים נמוכים משמעותית.

האם יש טעם לגשת לבדיקה במוסך, אולי אפשר לראות כיול לא נכון במחשב המנוע?

כמו כן, האם הוספת "צרכני חשמל" לרכב כמו מגבר שמחובר קבוע לסוויץ' (ולא מופעל דרך הפאנל) יכולה לפגוע בצריכת הדלק?

איזה בדיקות ניתן לבצע כדי לזהות צריכה מוגברת של דלק?

תודה לעונים.

Polo GTI (6R) 2012

פורסם
אצלי בסוויפט הצריכה המשיכה להשתפר כל בערך 1000 ק"מ עד שהגיע ל 1 ל 15.2 בבמוצע בסביבות ה 4000 או 5000 ק"מ אני לא זוכר במדיוק

נראה לי שאתה דיי חיי בעולם משלך, אלא אם כן הנסיעות שלך הן רק להתניע וישר לכביש מהיר על 80-90 קמ"ש :roll:

נ.ב

הלוואי עליי (מאזדה 2) צריכת דלק קרובה בקצת לאלטויים (שכביכול "שותות" הרבה דלק) שיש פה (כמו ה-1 ל-15). אצלי זה עומד על 1 ל-10, כשהרוב בעיר (לפעמים אני חושב שיש לי STI בגלל צריכת הדלק :?).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני אחרי תדלוק ראשון עם אלטו ידנית קיבלתי נתון של 14.5 ק"מ לליטר.

הנסיעה ברובה בין עירונית עם מזגן. לא עובר את ה100 - 110 קמ"ש.

הרכב עבר כ450 ק"מ ככה שהבדיקה לדעתי הייתה הוגנת.

מכל ראשון יד ראשונה? מה עם הרצה? לא עוברים את ה- 80!

או שאני אנכרוניסטי?

פורסם
מכל ראשון יד ראשונה? מה עם הרצה? לא עוברים את ה- 80!

או שאני אנכרוניסטי?

היום ברכבים חדשים כבר לא דורשים הרצה.

כנראה הם כבר בטוחים באיכויות הייצור שלהם.

וכן, מכל ראשון יד ראשונה.

Polo GTI (6R) 2012

פורסם

לי היה מקרה מוזר מאוד,ההתחלה היתה מצויינת 1\20 ואפילו 1\21 ,רוב הנסיעה ביו עירונית משולבת תמיד עים מזגן.

האוטו כבר על 3250 קילומטר,ובמדידות האחרונות הוא מתייצב על 1\18

כנראה שהוא לא רגיל ל"חום" המטורף שלנו פה בארץ כי אין הסבר אחר לעלייה בצריכת הדלק

המשיכו לעלות נתונים זה יעזור לכולם:)

פורסם

נירו, המקרה שלך ממש לא מוזר. בקיץ הרכבים צורכים יותר דלק בגלל החום (שימוש יותר מאסיבי במזגן, הרכב עובד גם יותר קשה בגלל האויר החם).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני הקפדתי מאד על הרצה ב1000 קילומטרים הראשונים. ממתין בכל התנעה לפני נסיעה, לא עובר את ה85-90, מאיץ בעדינות מאד.

הרכב עם 1300 קמ ב3 שבועות שהוא איתי.

תדלוק ראשון 1:19.5 משולב עם מזגן

תדלוק שני 1:20.1 עם מזגן כמעט הכל - למרות שהורדתי לחץ אויר בצמיגים ונסעתי די הרבה בפקקים של ת"א

פורסם

היצרן ממליץ על 2 אופציות ללחץ האויר.

למצב ECO (חסכוני) 36 מקדימה ו34 מאחורה

למצב COMFORT (כביכול נוח יותר:wink:) 32 מקדימה ו29 מאחורה

התדלוק הראשון עבר על מצב ECO, ככה היבואן מספק את הרכב. הרכב הרגיש בסדר, אבל הרגשתי שהלחץ גבוה ושהוא גורם לו לאחיזה בינונית וגם לנוחה בינונית במקרה הטוב בכביש משובש.

עם התדלוק הראשון אחרי 570 ק"מ הורדתי את הלחץ למצב COMFORT, אני מרגיש הבדל גם באחיזה וגם בנוחות ועם זאת צריכת הדלק עדין השתפרה (כמובן שהייתה משתפרת אף מעט יותר אם הייתי משאיר על ECO)

פורסם
נראה לי שאתה דיי חיי בעולם משלך, אלא אם כן הנסיעות שלך הן רק להתניע וישר לכביש מהיר על 80-90 קמ"ש :roll:

נ.ב

הלוואי עליי (מאזדה 2) צריכת דלק קרובה בקצת לאלטויים (שכביכול "שותות" הרבה דלק) שיש פה (כמו ה-1 ל-15). אצלי זה עומד על 1 ל-10, כשהרוב בעיר (לפעמים אני חושב שיש לי STI בגלל צריכת הדלק :?).

נשמע זה הזוי, צריכה ממש ממש גבוהה, אני בhgt לפי שתי מדידות, בעיר זה היה בממוצע 1 ל11 ולפעמים 12, ובין עירוני היה 1 ל16.4 , הנסיעות בוצעו ללא מזגן כלל, כי הוא לא עובד, ואצלי יש מנוע 1800, מהי צריכת הדלק לפי היצרן אצלך ברכב?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

נראה לי שמדידת צריכת הדקק נעשת במפעל כאשר הרכב נוסע על גלילים (כמו בטסט) במהירות קבועה (50,90,120) ללא רוח צד או חזית, ללא מזגן בקיצור בתנאים אידאליים

לגבי ה'ניוטרל' - מזק נוסף יכול להווצר כאשר משלבים הילוך מחדש..

הילוך שישי היה יכול לחסוך עוד קצת דלק (נראה לי שקיים במספר דגמים יקרים)

(LClio 1.4 Manual - 2001 (1:16

(Fiat Tip 1.6 Manual - 1990 (1:10Km

אינוצטני מילה - 1980

• תוכן חדש...