Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק - סוזוקי אלטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצויין אז אני לא לבד שקיבל 1\19 ,צריכה טובה מאוד במיוחד בתקופה של עלייה במחירי הדלק

מה עוד שרוצים גם לתת מס על הדלק ,אז בכלל עשינו קנייה טובה.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בניגוד לקלישאה הרווחת (והמוזרה), דווקא בכביש בין עירוני, אין הבדל מהותי בין אוטומט לידני, כי בין כה וכה לא מחליפים הרבה הילוכים. דווקא בעיר, היכן שהזריזות היא המפתח (בייחוד במכונית עירונית קטנה), גיר ידני מביא את יתרונותיו לידי ביטוי.

דווקא בעיר,איפה שיש לא מעט פקקים,האוטומט נוח יותר מאשר ראשון-שני-ראשון-שני ובלאי מואץ של הקלאץ'.

פורסם
מצויין אז אני לא לבד שקיבל 1\19 ,צריכה טובה מאוד במיוחד בתקופה של עלייה במחירי הדלק

מה עוד שרוצים גם לתת מס על הדלק ,אז בכלל עשינו קנייה טובה.

רק אני מקבל צריכה של 15 לליטר גג! והאוטו כבר על 900 ק"מ. :-(

אני נוסע אמנם רק בעיר תמיד עם מזגן אבל עדיין ציפיתי לטיפ טיפה יותר!

כפיר הג'ינג'י

פורסם

יש משהו במה שאתה אומר אבל אני עדיין מצפה ממנו ל 18-19 בעיר.

נקווה שזה ישתפר לאחר שיסיים את תקופת ההרצה באיזור ה 2800-3000 ק"מ.

בכל מקרה, מבטיח לעדכן כרגיל!

לילט!

כפיר הג'ינג'י

פורסם

שוב, מצטער על הבוטות, אבל מדהים שאתה "מצפה" ממנו למשהו. למיטב ידיעתי אתה לא מהנדס רכב ולא מתמצא בנצילות מנועי בעירה פנימית, השפעות סביבתיות ומערכות ניהול מנוע, כך שלצפות למשהו אפשר עד מחרתיים, אבל ביסוס לכך - אין. תוסיף לזה את העובדה שנתוני המעבדה מדברים על בערך 18 בעיר, ותקבל שבהורדה סטנדרטית של כ-20% תקבל כמעט בדיוק את הנתון שיצא לך, שהוא - למען הסר ספק - נתון מצוין לנסיעה עירונית פרופר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דווקא מדהימה העובדה שאתה נדהם מזה שאנשים מצפים לדברים ללא בסיס מוצק.

הבחור כנראה קרא הרבה על חסכוניות הרכב, השווה עם כמה אנשים שסיפרו שהמכונית נוסעת שבועות על אדים של דלק ובסוף בנה לעצמו ציפיות בשמיים.

לא צריך להיות מהנדס מכונות בשביל לבנות ציפיות מוגזמות ממשהו וזה נורמלי לחלוטין אצל בני אדם.

פורסם

בהזדמנות זו הנני מעוניין להודות לרוני על הסרטון הממצה בהחלט לגבי הרכב הספציפי המדובר. הסרטון בהחלט מציג את היתרונות והחסרונות בצורה משכנעת ועניינית, דבר המסייע להגיע להחלטה בצורה קלה יותר. ישר כוח!:mm_yeah:

Xbox12341

פורסם
דווקא מדהימה העובדה שאתה נדהם מזה שאנשים מצפים לדברים ללא בסיס מוצק.

הבחור כנראה קרא הרבה על חסכוניות הרכב, השווה עם כמה אנשים שסיפרו שהמכונית נוסעת שבועות על אדים של דלק ובסוף בנה לעצמו ציפיות בשמיים.

לא צריך להיות מהנדס מכונות בשביל לבנות ציפיות מוגזמות ממשהו וזה נורמלי לחלוטין אצל בני אדם.

:wink: לקחת לי חלק ממה שרציתי להגיד. אבל זה מספיק. תודה.

כפיר הג'ינג'י

פורסם
רק אני מקבל צריכה של 15 לליטר גג! והאוטו כבר על 900 ק"מ. :-(

אני נוסע אמנם רק בעיר תמיד עם מזגן אבל עדיין ציפיתי לטיפ טיפה יותר!

אולי זה תלוי באיך שאתה נוהג?

תנסה לנהוג כמו סבתא, עם חלונות פתוחים.

משכנתא זה קל

פורסם
שוב, מצטער על הבוטות, אבל מדהים שאתה "מצפה" ממנו למשהו. למיטב ידיעתי אתה לא מהנדס רכב ולא מתמצא בנצילות מנועי בעירה פנימית, השפעות סביבתיות ומערכות ניהול מנוע, כך שלצפות למשהו אפשר עד מחרתיים, אבל ביסוס לכך - אין. תוסיף לזה את העובדה שנתוני המעבדה מדברים על בערך 18 בעיר, ותקבל שבהורדה סטנדרטית של כ-20% תקבל כמעט בדיוק את הנתון שיצא לך, שהוא - למען הסר ספק - נתון מצוין לנסיעה עירונית פרופר.

ואתה מהנדס רכב?

לידיעתך, אפשר בהחלט להוציא צריכת דלק של יותר מ20 ק"מ לליטר ברכב עם נתוני משקל כמו האלטו, בעזרת מנוע ואבזור נכון. כן מנוע בעירה פנימית, אך עם הזרקה ישירה לצילינדר.

אפילו 30 קמ לליטר בעיר לא תהיה מילה גסה. מה שכן, כתוצאה מתערובת ענייה מאוד, יהיה זיהום אויר גדול יותר.

15 ק"מ בעיר זה לא משהו מיוחד. הפנדה עושה את זה שנים, עם גיר רובוטי. הסמארט עושה 19 קמ בעיר, וזה כבר 10 שנים. כן, יש לי גם סמארט וגם פנדה. אז אני מדבר מנסיון.

פורסם
אפילו 30 קמ לליטר בעיר לא תהיה מילה גסה.

המתכננים מזיעים כדי לחסוך עוד טיפה מצריכת הדלק אבל כאן בקלי קלות המקלדת מקטינה את צריכת הדלק ביותר מחצי.

יהודה

• תוכן חדש...