Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום בשעות הבוקר בדרכי לעבודה באחד הסיבובים של היציאה מירושלים האוטו החליק. הוא פגע מעט במעקה בטיחות השמאלי. ואז איכשהו הוא הסתובב 180 מעלות ונכנס במעקה הבטיחות הימני, יש לציין שאני נוהג זהיר.

הצמיגים לדעתי פעלו בצורה מחפירה. מדובר בצמיגי פאלקון שלא הצליחו לאחוז את הכביש במהירות לא גבוה בכלל. הם בני שנתיים בערך. והיו במצב תקני לחלוטין (האוטו עבר טסט לפני 4 חודשים).

האוטו החליק, האוטו איכשהו הסתובב, הצמיגים פעלו לא נכון.

אתה שם לב לצורת המחשבה שלך? לך אין שום אחריות לתאונה, הא? הכל פתאום קרה.

פעם היה באחד הקיבוצים בצפון שלט גדול עליו היה כתוב "תאונות לא קורות, הן נגרמות".

אני ממליץ לך מכל הלב, ומתוך דאגה אמיתית לחייך ולחיי שאר הנהגים בכביש לתחקר את התאונה הזו עד תום, בעדיפות עם מדריך נהיגה מתקדמת. קורס נהיגה שכזה יכול להציל את חייך.

סע בזהירות! לא שאני טוען שלא עשית זאת עד עכשיו, אבל כנראה שיש לך עוד הרבה ללמוד. תתנחם בזה שיצאת מזה בלי פגע, והנזק רק כספי. פעם הבאה זה יכול להגמר הרבה, הרבה יותר גרוע.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא כל כך מבין במכניקה ובמערכות השונות של הרכב, אבל אם לרכב היה ESP האם פני הדברים היו נראים אחרת?

האם ESP יכל היה לסייע במניעת תאונה שכזאת?

מניסיון שלי עם הESP, סבירות גבוהה מאוד שההיפוך 180 מעלות פשוט לא היה קורה אבל עדיין לא ברור באופן מלא מה קרה שם גם לא לנהג עצמו.

לעומת זאת, כניסה בהחלקה עם תת היגוי חמור בירידה לתוך גדר הפרדה, עוד לא המציאו את המערכת שתציל אותך מזה,

הייתי "עומד" על הדוושת בלם בכל הכוח, מתקן קצת עם ההגה ומתפלל.

ולנהג, מכיוון שאתה עושה הרבה ק"מ על הכביש, נוסע בדרכים מסוכנות ונמנע מביצוע מקיף.

את הכסף שחסכת במקיף שים על רביעיית צמיגים מיצרן טוב באיכות גבוהה ותוסיף למתכון רכב עם מערכת ESP.

ובאופן כללי אל תחסוך בתחזוקה של מערכות בטיחותיות, תחשוב על זה כביטוח חיים.

אם אתה בעניין של צרפתיות, מבחינת אחיזת כביש הC4 לוקחת את שאר המתחרות בקטגוריה בכיס הקטן. (מהיכרות אישית של הC4 והמתחרות) אך פחות נוחה מהמגאן. (ולו לא פעם אחת הרגשתי אי ציות או חוסר בתקשורת [ההגה דורש הסתגלות] מצד הרכב)

פורסם

צמיגים שמיגים. אלה היו צמיגים שני שנתיים, לא משהו בן 5 בלי קוביות שכבר רואים לו את הברזלים.

אולי אני אדגיש את זה כדי שיהיה יותר ברור:

הבחור פנה בגשם באותה מהירות שבה הוא רגיל לפנות בכביש יבש.

לא צמיגים, לא מכונית, לא צרפתית, לא ESP, לא נעליים, לא כביש, לא ציפור, ולא מיקרוגל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בקשר לצמיגים, יש לי הרגשה שמי שחוסך על ביטוח מקיף, גם לא ישקיע יותר מדי בצמיגים.

אתה מדבר פה שטויות במיץ עגבניות, בתור בעלים של קליאו בי שלהוסיף מקיף מקפיץ לי את הביטוח מ3K (חובה,ג,שמשות,גרירה) למעל 5K שזה במצב הנוכחי שליש מחיר הרכב (במצב השוק ולא המחירון ואפילו כמעט לחצי) אני לא רואה טעם במקיף.

בשורה התחתונה אף גורם פה לא אשם, האשמה הבלעדית פה היא הנהג על זה שלא צלח להשתלט על הרכב שלו עצמו. ועם כל הצער שבדבר, וכשזה מגיע לכיס זה כואב לכל אחד גם לעשיר שבבני האדם. שילך לבית הכנסת, יקרא ברכת הגומל, ויגיד תודה שזה נגמר רק בנזק כספי ולא יותר מכך.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

hans, ראשית כל איננו עיוורים אז שמור על הפונטים שלך בגודל נורמלי. (יש הבדל בין הדגשה והגדלה)

שנית, צמיגים בני שנתיים יכולים להיות מסוכנים באותה מידה, אינך יודע מה מצבם וזאת ההשערה האישית שלך ("לא משהו בן 5 בלי קוביות שכבר רואים לו את הברזלים".)

איך אתה יודע שלא רואים את הברזלים?!

(ולשם השוואה, לי אישית היו מישלין בני שלוש שהיו פי כמה יותר טובים מGT חדשים)

שלישית, "גשם" זה אתה כתבת, הנהג כתב: "רטוב ומחליק", אני מניח שזאת עוד ספקולציה שלך.

כש"רטוב ומחליק" מגיע מנהג שכרגע עבר תאונה בהחלקה אני לוקח דברים בפרופורציות ולא מיד יוצא מנקודת הנחה שירד גשם.

ולסיום, אהבתי כיצד קבעת בדיוק מה קרה שם היישר מדפי הפורום "הבחור פנה בגשם באותה מהירות שבה הוא רגיל לפנות בכביש יבש",

ממש בוחן תנועה וירטואלי. :)

פורסם
מחירו של האוטו לפני התאונה היה בסביבות ה 45,000 ש"ח.

אתה מדבר פה שטויות במיץ עגבניות, בתור בעלים של קליאו בי שלהוסיף מקיף מקפיץ לי את הביטוח מ3K (חובה,ג,שמשות,גרירה) למעל 5K שזה במצב הנוכחי שליש מחיר הרכב (במצב השוק ולא המחירון ואפילו כמעט לחצי) אני לא רואה טעם במקיף.

.

שווי רכבך 15K שויי רכבו 45K אז אתה נוהג אולי בחוכמה שאין לך מקיף ,הוא בוודאי שלא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
צמיגים שמיגים. אלה היו צמיגים שני שנתיים, לא משהו בן 5 בלי קוביות שכבר רואים לו את הברזלים.

לא צמיגים, לא מכונית, לא צרפתית, לא ESP, לא נעליים, לא כביש, לא ציפור, ולא מיקרוגל.

הגזמת..סובבת הכל כפי שהתחשק לך לראות.

לצורך העניין, אני עברתי מנגד בכניסה לירושלים, זה היה בסביבות 7:20, וראיתי את התאונה ממול מעט אחרי שהתרחשה כנראה.

לא רק שלא ירד גשם, גם להגיד שהכביש רטוב וחלקלק זה מעט בהקצנה.

ככה ש...מפה ועד לנסיעה על שלוליות ובמבול כפי שאנו נוהגים באוגוסט הדרך עוד ארוכה

פורסם

חברות הביטוח מוכרות רכבים כאלו כ"אובדן להלכה" לסוחרי רכב/מוסכים.

המחיר ששמעתי עליו זה 50-54% ממחיר מחירון (מבחור ששיקם רכבים כאלו), כמובן שהסוחר מוכר את הרכב כ"יד-1 מרופאה פנסיונר" :roll:

בכל מקרה, אם יש לך קשרים עם סוכן ביטוח תבקש את עזרתו במכירת הרכב לסוחר/מוסך במחיר הגבוה ביותר שהוא יכול להשיג.

פורסם

כן? ואם אלו צמיגים בני שנתיים שעברו 100 אלף ק"מ ? או שחיקה מוגברת בגלל תאונה קודמת שהרכב עבר, פרונט לא מכוון או אופי נהיגה מסויים.

גם ככה פלקן הוא לא המוצר הכי טוב על המדף.

צמיגים לא מחליפים לפי גיל ככלל אצבע אלא בעיקר לפי מצבם.

ברור שיש כאן גורם אנושי אבל אף אחד לא אומר שצמיגים יותר טובים לא היו מוציאים אותו מזה.

שווי רכבך 15K שויי רכבו 45K אז אתה נוהג אולי בחוכמה שאין לך מקיף ,הוא בוודאי שלא.

מילא מקיף, מדבריו ניתן להבין שלא מדובר על צד ג'

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז מה שאתם אומרים זה לא להתפתות למודעה על מגאן 2006 במצב מושלם מרופא שלא יצא מהבית שתתפרסם עוד חודשיים? :twisted:

צחוק בצד - לפותח הת'רד, תברך הגומל, סעודת הודיה או וואטאבר, זה היה קרוב. תגיד תודה שלא עלה עליך אוטובוס או משהו, או שעפת לעמק הארזים.

ולגבי זה שאין ביטוח מקיף על רכב שעולה 45K, אין לי מה להגיד. אני רק מקווה שג' יש לו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לדעתי אתם נתפסים כאן למסקנות שאין לי מושג מאיפה הבאתם אותן.

מה קשור שמי שלא מבטח מקיף לא מחליף צמיגים?

אני מכיר מישהו שמעולם לא ביטח מקיף, את אף אחד מהרכבים שלו,

כי הוא חושב שזה לא כלכלי.(ואלה רכבים ששוים הרבה יותר מ 45K)

ואני מאחל לכל אחד מכם לקנות את הרכבים שלו, שמתוחזקים ברמה הכי גבוהה שיש.

אם ביטוח מקיף היה חובה, אז הוא היה נקרא ביטוח חובה ולא מקיף.מי שרוצה עושה, ומי שלא אז לא.

אם הוא היה חושב ששווה לבטח רכב של 45K במקיף, הוא היה עושה את זה, ועובדה שהוא לא ביטח.

לגבי ההחלקה, אתם לא הייתם שם, לא נהגתם, ואין לכם מספיק מידע למה הבחור החליק

עם הרכב, עובדה שגם הוא לא יודע(או לא רוצה לדעת).

אז מה אתם ישר קופצים?!

פורסם

שאסי זה לא הכל וזה לא הרכיב היקר ביותר לתיקון כלל וכלל. עדיף לפני שאתם קופצים להעריך נזק עם אפס נסיון מעשי, לבדוק כמה עולה דשבורד חדש ואז לדבר. אנשים פה חושבים במונחי בדיקת קומפיוטסט.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...