Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הרכב נמכר לסוחר כולל רשיון בתוקף וללא שמאי שבדק אותו והוציא דו"ח השבתה - אז שלא יהיה לך שום ספק "הבונבוניירה" שלך תחזור אל הכביש.

כמובן שאחרי התיקון כבר לא תהיינה כריות אוויר וגם שאר המכלולים יתוקנו באופן מינימליסטי - אבל היי כך עושים כמה גרושים...

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק לעדכנכם... הרכב נמכר היום ב 9500 ש"ח לסוחר רכב. שכמובן אמר שהוא הולך לפרק אותו... אבל אל תתפלאו אם תראו עוד חודשיים מודעה "רכב שמור בקנאות. יד שניה מרופא"...

אם קיבלת מזומן - שטרות כסף מרשרשים או שיק בנקאי טוב

אם שיק רגיל הפקד וקווה כי ייפרע.

ואז ..

פרסם את מספר הרישוי של הרכב .

כך לפחות ידעו קוראי הפורום ממה להיזהר.

אבל אין חשש הרי הסוחר אמר שהוא הולך לפרק .. אז אמר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
רק לעדכנכם... הרכב נמכר היום ב 9500 ש"ח לסוחר רכב. שכמובן אמר שהוא הולך לפרק אותו... אבל אל תתפלאו אם תראו עוד חודשיים מודעה "רכב שמור בקנאות. יד שניה מרופא"...

עשית בשכל שנפטרת ממנו. ובסה"כ קיבלת תמורה נאה. הרכב לעולם לא ישוב להיות מה שהיה. אני רואה את הת'רד הזה רק עכשיו, אבל כמו שאמרו כבר לפני יש לו פגיעה רצינית מאד. קורה שמאלית קדמית המחזיקה את המתלה הקדמי עקומה. קורת רוחב קדמית כנ"ל. זה עוד לפני שנאמד הנזק למערכת ההיגוי אני לא מאמין שיש שמאי שהיה מעז לחתום על רכב כזה כאובדן להלכה. הרכב הוא אובדן גמור.

אני רק מקווה שדאגת להעברת בעלות מסודרת. כך שכשהוא יחזור לכביש, זו לא תהיה הבעיה שלך, אלא של הסוחר ושל מי שלא יבדוק אותו לפני הקניה.

נתקו.

עריכה: עוד משהו-מזלך שהיית בתוך מגאן. עם איזו גרוטאה קוריאנית הגליץ' הזה היה עלול להסתיים בבי"ח.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
אם הרכב נמכר לסוחר כולל רשיון בתוקף וללא שמאי שבדק אותו והוציא דו"ח השבתה - אז שלא יהיה לך שום ספק "הבונבוניירה" שלך תחזור אל הכביש.

כמובן שאחרי התיקון כבר לא תהיינה כריות אוויר וגם שאר המכלולים יתוקנו באופן מינימליסטי - אבל היי כך עושים כמה גרושים...

מה ציפת שאני יעשה? הוא אמר שהוא לוקח את האוטו לפירוק. אבל מצד שני התנגד בתוקף שאני יעשה תהליך הורדה מהכביש. די ברורות כוונותיו לא...? אבל מי שגם קונה רכב ממגרש. וגם לא לוקח אותו לבדיקה יסודית. שלא יתפלא אם בתאונה לא יפתחו לו כריות האוויר והרכב יתרסק,

פורסם
אתה יכול לפרט, כדי שנדע על סמך איזה מדגם אתה קורא לאדם כאן בפורום "קמצן" ומאשים אותו בזנחה פושעת של רכבו?

לגופו של עניין, ולא לגופה של ההתבטאות האומללה שלך, לא לעשות ביטוח מקיף זה עניין של חישוב סיכוי-סיכון. אין לזה קשר לא להזנחה ולא לקמצנות.

לפותח השרשור, קשה לנהג לא מיומן לדעת מה קרה.

מצד אחד, ברור שספין הוא תוצאה של טעות נהיגה שכרוכה בהעברת משקל הרכב לפנים, כלומר, עזיבת גז או בלימה (דרך אגב, זה שאתה לא זוכר שבלמת לא אומר שלא בלמת... לא תאמין כמה דברים לא מודעים עושים אנשים לא מיומנים בנהיגה). תוסיף לזה את השיפוע, ולא כל כך קשה ליצור ספין. אני מניח שגם ההכרות שלך מהמקום, בצירוף שינוי תנאי האחיזה, יצרה את ההפתעה, יחד עם חוסר המיומנות והיכולת להבחין בהחלקה בזמן.

עם זאת חשוב שתזכור שעברו שם עוד כמה מאות רכבים, באותם תנאים, והם לא עשו ספין...

סוף סוף משהו שמבין ומזדהה. הסיבה שלא עשיתי ביטוח מקיף היא שהעלות שלו לנהג חדש וצעיר כמוני היא 6000 ש"ח לשנה. כפול שנתיים 12000 ש"ח. לרכב שעולה 40000 ש"ח ביטוח מקיף עבורו במחיר כזה זה לא משהו חכם במיוחד... היה לי חובה וג' וחשבתי שזה מספיק, (ויש מי שיחלוק...)

פורסם
אם קיבלת מזומן - שטרות כסף מרשרשים או שיק בנקאי טוב

אם שיק רגיל הפקד וקווה כי ייפרע.

ואז ..

פרסם את מספר הרישוי של הרכב .

כך לפחות ידעו קוראי הפורום ממה להיזהר.

אבל אין חשש הרי הסוחר אמר שהוא הולך לפרק .. אז אמר

9500 יותר נכון 9400ש"ח כי האדון הנכבד רצה חצי חצי בהעברת הבעלות, והכי חשוב קיבלתי אותה באדומים...

פורסם

[quote=falou;2609124

לגופו של עניין, ולא לגופה של ההתבטאות האומללה שלך, לא לעשות ביטוח מקיף זה עניין של חישוב סיכוי-סיכון. אין לזה קשר לא להזנחה ולא לקמצנות.

...

ככל הידוע חברות הבטוח עושות כסף. את זאת הם עושות כיוון ש 100% מן המבוטחים משלמים את הנזקים שנגרמים ל X% מן המבוטחים.

ולמה המבוטח משלם מן החשש שלו להיות בין אלה שיכול וייגרם לו נזק.

לבודד אין כלל שאלה על הפרק של חישוב סיכוי -סיכון . ברוב מוחץ מן המקרים שכרו יצא בהפסדו.

שאם לא כן , לא היו אנשים מבטחים.

אפשר לשקר לחלק מהאנשים כל הזמן,

אפשר לשקר לכל האנשים חלק מהזמן,

אבל אי אפשר לשקר לכולם כל הזמן.

אברהם לינקולן

גם אותו אדם שאומר לעצמו אני לא אבטח ואשים בפקדון בבנק את כספי הפרמיה, ואשתמש בהם לעת קרות הנזק, צריך יהיה להמתין לפחות 10-5 שנים עד שיצטבר לו סכום הנזק האפשרי, שיכול לקרות לו חס וחלילה שבוע לאחר שרכש את רכבו החדש.

כמובן שאין להסיק מחוסר בטוח מקיף כי הרכב הוזנח , אולי להיפך .השתמש בחיסכון הזה להחזקה טובה יותר, אבל אפשר להסיק גם כי מי שחוסך בזה, גם חוסך בזה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

האם חתמת עם הסוחר על חוזה מכירה או זכרון דברים כלשהו?

מה מספר הרישויי של הרכב? דגם?

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
סוף סוף משהו שמבין ומזדהה. הסיבה שלא עשיתי ביטוח מקיף היא שהעלות שלו לנהג חדש וצעיר כמוני היא 6000 ש"ח לשנה. כפול שנתיים 12000 ש"ח. לרכב שעולה 40000 ש"ח ביטוח מקיף עבורו במחיר כזה זה לא משהו חכם במיוחד... היה לי חובה וג' וחשבתי שזה מספיק, (ויש מי שיחלוק...)

אני מבין כי הרכב היה ברשותך שנתיים לכן מחירו לפני שנתיים לא היה 45 אלף ש"ח אלא ... 60-70 אלף ש"ח.

חסכת 12 אלף בטוח קיבלת 10 על הרכב = 22 במקום היום 45 אלף שהיית מקבל מהבטוח.

היית צריך להמתין עוד שנה שנתיים ואז היה החשבון מתאזן, וקח בחשבון שהפרמיה בשנה השניה הייתה יותר זולה מהראשונה בגלל , ערך רכב נמוך יותר ולחברת הבטוח יש כבר ניסיון איתך.

אז החישוב שעשיתי לך הוא המיטיב ביותר

לא צריך לסיים בית ספר יסודי.

כפי שאמרתי בהודעתי הראשונה - שיעור לחיים ולא זול.

אהה מה עם שירות לקהילה ????

לפני עיוור אל תשים מכשול אמרו חז"ל

מספר הרישוי של הרכב אם טרם הבנת

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
האם חתמת עם הסוחר על חוזה מכירה או זכרון דברים כלשהו?

מה מספר הרישויי של הרכב? דגם?

העברת בעלות רגילה בדואר. ומה חשוב מס' הרישוי?

פורסם
ומה חשוב מס' הרישוי?

כדי לחסוך לקוראי הפורום לרכוש" רינו מגאן יד...מרופא נקי מתאונות "

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אני מבין כי הרכב היה ברשותך שנתיים לכן מחירו לפני שנתיים לא היה 45 אלף ש"ח אלא ... 60-70 אלף ש"ח.

חסכת 12 אלף בטוח קיבלת 10 על הרכב = 22 במקום היום 45 אלף שהיית מקבל מהבטוח.

היית צריך להמתין עוד שנה שנתיים ואז היה החשבון מתאזן, וקח בחשבון שהפרמיה בשנה השניה הייתה יותר זולה מהראשונה בגלל , ערך רכב נמוך יותר ולחברת הבטוח יש כבר ניסיון איתך.

אז החישוב שעשיתי לך הוא המיטיב ביותר

לא צריך לסיים בית ספר יסודי.

כפי שאמרתי בהודעתי הראשונה - שיעור לחיים ולא זול.

אהה מה עם שירות לקהילה ????

לפני עיוור אל תשים מכשול אמרו חז"ל

מספר הרישוי של הרכב אם טרם הבנת

את מס' הרישוי אני לא כ"כ רוצה לתת מעל דפי הפורום, כל מי שמעוניין לדעת אותו\לרכוש רכב שפרטיו זהים לשלי. שיפנה אלי בפרטי,

פורסם

נעשה שוב חישוב של סיכוי-סיכון.

רכב אחד כבר מרוסק.

אינטואיטיבית? הוא לא צריך לעשות שוב ביטוח,

הוא מחוץ למדגם, הוא כבר לא בסיכון להשבתה נוספת,

אבל באופן מעשי, חוק המספרים הגדולים תמיד צודק.

כדאי לעשות ביטוח לרכב החדש?

אני חושב שכן, אבל יכול להיות שאני טועה.

-

פורסם

אולי אל תפרסם את מספר הרכב, פשוט תצרף תמונה בה רואים את לוחית הזיהוי של רכב?

כדי שכולנו נדע להיזהר.

פורסם

החישוב של עשיית ביטוח מקיף הוא אכן סיכון/סיכוי.

כמו שכבר ציינתי, אני מכיר מישהו שאינו עושה ביטוח מקיף לרכב שלו,

ולמרות שכבר נגנב לו רכב אחד, הוא עדיין ב"רווח" מזה.

שאלה נוספת היא אם בד"כ יש לך כסף נזיל בזמן שיש אירוע כזה כמו תאונה או גניבה, או לא.

תחשבו שלרוב האנשים, ללכת לגייס פתאום 70-130 אלף ש"ח, זה לא דבר פשוט.

וזו סיבה נוספת למה אנשים מפחדים ממקרה כזה, ולכן עושים ביטוח.

לפותח השרשור, אני שמח לשמוע שהחלטת למכור את הרכב, ולא לתקן.

אני מניח שנראה אותו בקרוב על הכביש, אחרי שתוקן בדרך לא דרך, ועם חלפים

שלא בטוח הגיעו בדרכים חוקיות, אבל זה כבר לא עניינך.

לגבי המחיר שקיבלת, לא יודע אם זה טוב או רע, אבל זה לא משנה, כי העניין כבר סגור.

ובהצלחה עם הרכב הבא. ממליץ לך גם לעשות קורס או שניים בנהיגה מתקדמת,

זה יעזור לך מאוד לשפר את רמת הנהיגה.(מומלץ לכל נהג שלא עבר קורס כזה)

• תוכן חדש...