Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה לי שיהיה מצב שבו אני לא אעשה מקיף.

לאחרונה חבר שלי ריסק לאון FR מדהימה, שנת 2005 והייתה עד לפני התאונה הרכב הכי שמור שראיתי בחיים, פשוט לא השתנתה במילימטר מהיום שהיא יצאה מהסוכנות.

Auto Emoción

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה ציפת שאני יעשה? הוא אמר שהוא לוקח את האוטו לפירוק. אבל מצד שני התנגד בתוקף שאני יעשה תהליך הורדה מהכביש. די ברורות כוונותיו לא...? אבל מי שגם קונה רכב ממגרש. וגם לא לוקח אותו לבדיקה יסודית. שלא יתפלא אם בתאונה לא יפתחו לו כריות האוויר והרכב יתרסק,

לא ציפיתי שתנהג אחרת ואני מניח שכל חברי הפורום גם היו נוהגים כמוך (בסיטואציה שאחרי התאונה).

כתבתי שלא תחשוב שהרכב לא חוזר אל הכביש, הוא חוזר ועוד איך (התאונה גם לא רשומה באף מקום, לא בחברות הביטוח, אצל אף שמאי - כלום נאדה).

לכן, בהחלט תיתכן סיטואציה שהרכב יחזור אל הכביש, יינזק בתאונה אחרת וחברת הביטוח (של הבעלים החדשים) תפצה אותו במלוא ערכו של רכב כזה שלא עבר תאונה.

פורסם

גם אותו אדם שאומר לעצמו אני לא אבטח ואשים בפקדון בבנק את כספי הפרמיה, ואשתמש בהם לעת קרות הנזק, צריך יהיה להמתין לפחות 10-5 שנים עד שיצטבר לו סכום הנזק האפשרי, שיכול לקרות לו חס וחלילה שבוע לאחר שרכש את רכבו החדש.

ורב האנשים משמידים רכב חדש כל 5 שנים?

לא יודע מה איתך, בינתיים אני מופסד על המקיף...

העובדה שחברות הביטוח מרוויחות מוכיחה כי בממוצע, הפרט מפסיד על ביטוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ורב האנשים משמידים רכב חדש כל 5 שנים?

לא יודע מה איתך, בינתיים אני מופסד על המקיף... גם אני בנזקי תאונה, ומורווח מתשלום על רכבים שנגנבו.

העובדה שחברות הביטוח מרוויחות מוכיחה כי בממוצע, הפרט מפסיד על ביטוח.

כך כתבתי בהודעה הראשונה .

ולגבי ממוצע רק אחת מהבדיחות

פלוני שאינו יודע לשחות טבע בנהר שעומקו הממוצע חצי מטר כי..

נכנס במקום בו היה העומק 4 מטר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא יודע מה איתך, בינתיים אני מופסד על המקיף...

גם אני "מופסד" (טפו-טפו,חמסה-חמסה-חמסה) על המקיף, אז מה?

אני מאחל לך ולכל חברי הפורום, להיות תמיד-תמיד מופסדים על המקיף...

פורסם

ביטוח חובה נועד לפגיעות גוף.

האם אתה או נוסע אחר בריכבך ניפגעו במהלך התאונה? האם נזקקתם לבדיקות /טיפול רפואי בסמוך למועד התאונה או ביום יומיים שלאחר-מכן ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ביטוח חובה נועד לפגיעות גוף.

האם אתה או נוסע אחר בריכבך ניפגעו במהלך התאונה? האם נזקקתם לבדיקות /טיפול רפואי בסמוך למועד התאונה או ביום יומיים שלאחר-מכן ?

.

קיבלתי מכה די כואבת (עד היום) בבוהן שמאל שהייתה על ההגה וספגה את פתיחת כרית האוויר.כמו כן קיבלתי מכה קלה בכתף, פונתי באמבולנס שהזמינו אי אלו עוברי אורח לבית חולים (לאחר 40 דק'). שם בוצעו לי כמה בדיקות בסיסיות וצילום של פרק כף היד (ללא ממצאים מיוחדים) ושוחררתי לאחר כמה שעות. נעדרתי מהעבודה למשך שלושה ימים,

פורסם

אתה תדרש להודיע למשטרה כי אחרת הוצאות הטיפול בבית החולים יפלו עליך.

מקווה שהודעת לחברת הביטוח שלך על נזק הגוף ( בטוח החובה ).

אסוף תיעוד רפואי ותבע את בטוח החובה אולי תוציא כמה שקלים שיקטינו את נזקיך וכך גם תכוסה בהוצאות האמבולנס ובית החולים.

אבל...

המשטרה יכולה להחליט גם להעמיד אותך לדין על נהיגה לא זהירה ושאר ירקות.

לא מן הנמנע שהמשטרה גם הייתה במקום ונפתח כבר אירוע אצלה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אתה תדרש להודיע למשטרה כי אחרת הוצאות הטיפול בבית החולים יפלו עליך.

מקווה שהודעת לחברת הביטוח שלך על נזק הגוף ( בטוח החובה ).

אסוף תיעוד רפואי ותבע את בטוח החובה אולי תוציא כמה שקלים שיקטינו את נזקיך וכך גם תכוסה בהוצאות האמבולנס ובית החולים.

אבל...

המשטרה יכולה להחליט גם להעמיד אותך לדין על נהיגה לא זהירה ושאר ירקות.

לא מן הנמנע שהמשטרה גם הייתה במקום ונפתח כבר אירוע אצלה.

העמדה לדין מתבססת על בסיס ראייתי. במקרה הזה הם יצטרכו בסיס ראייתי שאכן הגורם לתאונה הוא נהיגה לא זהירה. החלקה כשלעצמה לא תתקבל בבית משפט כראייה לנהיגה לא זהירה, בכל אופן במקום אכן הייתה ניידת משטרה. והשוטר שלשם שינוי היה אדיב ונחמד במיוחד רשם מס' אירוע ומילא אצלו דו"ח כלשהו, הייתכן שזה כבר מספיק והם יזמנו אותי לחקירה מצדם?

פורסם

אתה תדרש להגיע למשטרה, לשכת התנועה, מרכז כלל קומה 5 ולמלא דו"ח על תאונה.

להערכתי אין סיכוי שתועמד לדין, התיק שלך יסגר מפאת "חוסר עניין לציבור" ובמקסימום ירשם שהם שומרים לעצמם את הזכות לחקור את התאונה באם תהייה מעורב בתאונה נוספת בשנתיים הקרובות.

אישור משטרה ימסר לך תוך 14 יום, כדאי שתתחיל לפעול כיוון שמד"א תדרוש תשלום על הפינוי תוך 30 יום מקרות הארוע.

פורסם
העמדה לדין מתבססת על בסיס ראייתי. במקרה הזה הם יצטרכו בסיס ראייתי שאכן הגורם לתאונה הוא נהיגה לא זהירה. החלקה כשלעצמה לא תתקבל בבית משפט כראייה לנהיגה לא זהירה, ?

במקום עברו מאות מכוניות ורק שלך ביצעה תעלול שכזה. זה הבסיס להעמדה לדין וגם להרשעה.

נהיגה לא זהירה נהיגה שלא בהתאם לתנאי הדרך , האמן לי יכולים להדביק לך מספר עבירות שאת חלקם אתה בקושי שמעת עליהם בספר החוקים אבל הם קיימות

אתה תדרש להגיע למשטרה, לשכת התנועה, מרכז כלל קומה 5 ולמלא דו"ח על תאונה.

להערכתי אין סיכוי שתועמד לדין, התיק שלך יסגר מפאת "חוסר עניין לציבור" .

איך הגעת להערכה זו, אולי לבחור יש עבר עשיר של עבירות תנועה.

ראיתי כבר מקרים דומים בהם הוגשו כתבי אישום , ולכן כתבתי בהודעתי כי ישקול אם להודיע למשטרה, אבל כפי שסביר היה להניח המשטרה הגיעה פתחה אירוע ומכאן הכל אפשרי

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
*** האמן לי יכולים להדביק לך מספר עבירות שאת חלקם אתה בקושי שמעת עליהם בספר החוקים אבל הם קיימות***/quote]

סעיף 21 עדיין קיים?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

סעיף 21 בפקודת התעבורה קיים גם קיים.

הוא סעיף שאף נהג לא אמור לחשוש ממנו, אפילו אם יבצע עבירה חמורה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר בכל הכבוד ויש כבוד

זהו הסעיף שהמשטרה מרבה להשתמש בו בכל תאונה . אחד הסעיפים היותר פופולריים בכתבי האישום.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...