Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכמה? הסוכנת ביטוח אמרה לי כשאני מעביר ביטוח חובה בלבד זה סה"כ יעלה לי 140 ש"ח(100 על העברת החובה ועוד 40 לסוכנות ביטוח) האם זה נכון וככה זה עולה?

פורסם

אם נתוני הרכב שונים (נפח/כריות וכד') ממה שקיים ברשותך כיום, יתכן ויש תוספת תשלום (חלקית, בהתאם לתקופה שנותרה).

זכור לי שגובים 40 ש"ח עבור החלפת תעודה/רכב, אבל זה סכום שמופיע לתשלום בגוף התעודה ולא סכום שמשלמים לסוכנות.

במילים אחרות: אם אתה מחליף לרכב שנתוניו שונים יתכן ומדובר ב-140 ש"ח שאמורים להופיע בתעודת הביטוח כסכום לתשלום.

אם נתוני הרכב דומים - צ"ל 40 ש"ח.

 

אם הסוכנת שלך מבקשת דמי טיפול עבור הסוכנות - אולי יש לה סוכנות נסיעות :?::shock:

זה שרות שסוכנים נוהגים לתת ללקוחותיהם. אם מגיע להם תמורה כלשהי, הם מקבלים אותה מחב' הביטוח ולא מהלקוח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מעביר מקטנוע 150 סמ"ק לקטנוע מאותו סוג(גוירד) רק 200 סמ"ק,יכול להיות שאצטרך לשלם על הפעולה 100 ש"ח כלומר סה"כ 140 ש"ח לפעולת ההעברה? 40 על העברה ו100 כי זה סמ"ק שונה?

×
×
  • תוכן חדש...