Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גזר דין 20 שנות מאסר ו 150 אלף ש"ח פיצוי לאלמנה לאדם שהרג על רקע סכסוך על תפיסת מקום חניה.

אכן סדום ועמורה

http://www.lawdata.co.il/UpLoad/PsakDin/674943.rtf

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בוא ננסה לספר את הסיפור מזווית קצת שונה:

אדם חסר התחשבות חנה וחסם את הכניסה לחניה הפרטית של אדם אחר.

אותו אדם, במקום לקרוא למשטרה ומאחר וחמתו בערה בו (או במילים אחרות עלתה לו הג'ינה, יען כי כל שני וחמישי חוסמים לו את הכניסה) לקח דוקרן והשחית ארבעה צמיגים של הרכב. (נקודת טמפ' קריטית מס' 1)

אותו אזרח חסר התחשבות חוזר למכוניתו לאחר שסיים את סידוריו ורואה שארבעת צמיגיה מנוקבים. עושה 1+1, ומבין שהמנקב הוא לא אחר מבעל הבית שחנייתו חסומה ע"י הפגר המפונצ'ר. במקום להזמין גרר ולהסתלק מהמקום עם הגרוטאה המנופסת (או להזעיק משטרה) הוא מחליט להזעיק את חברו וללכת ללמד לקח את אותו נקבן. (נק' טמפ' קריטית מס' 2).

נכנסים השניים לחצר (הפרטית), מתפתח דין ודברים, עובר לאיומים וגומר בדקירה. (נק' היתוך.)

לשני הצדדים היו לפחות ארבע הזדמנויות לסיים את העימות, המיותר מלכתחילה, ללא נפגעים. בהתחלה ברכוש ואח"כ גם בנפש.

זה לא מפחית מאשמתו של הדוקר. סתם, לקח שלומדים בסדנאות לשליטה עצמית:

תמיד, לפני שאתה מסלים את המצב תחשוב: מה התוצאות שאותן אני מקווה להשיג בכך? מה יכול להשתבש בדרך? מה עלול לקרות במידה ואכשל בניסיוני לבסוף?

נכון, קשה לחשוב כ"כ הרבה מחשבות מסובכות כשהג'ננה ממלאת את הראש עד לגובה האוזניים (אגב-סימן היכר-הן מאדימות)

אבל זה כדאי, בהתחשב בתוצאות הטרגיות (לשני הצדדים, אם כי כמובן לא באותה מידה) שעלולות להגרם מהסלמה מיותרת וחסרת תכלית של ויכוח טיפשי.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

נתקו סיפור יפה כתבת אבל...

קרא את גזר הדין ותראה סיפור מעשה קצת שונה.

ואני מסכים איתך בכל ליבי כי מסכסוך בגודל זבוב אפשר להגיע סכסוך בגודל לפיל בנקל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אנשים שמעולם לא היה להם בעיה עם שכנים לא יבינו זאת.

אך אחד לא רוצח על חנייה. אבל שזה סכסוך שנמשך שנים על גבי שנים, אז מגיע קש ששובר את גב הגמל.

יש לי חבר שיש לו דירה במרכז ת"א עם חנייה ותמיד חונים לו שמה ל-5 דק'.

לא משנה כמה הוא ניסה לשים שלטים/מחסום וכו' - הכל הורידו שברו וכו'.

כל פעם בן אדם אחר.

מדבור בבן אדם די רגוע.

יום אחד אני אצלו ואז אני הוא קולט מהמרפסת מישהו בן לחנות לו, הוא שינה פאזה לחלוטין התחיל לשאוג אליו כאילו הוא אנס לו את הילדה.

הייתי בשוק, והוא הסביר לי - נמאס. כל פעם.

לחלקנו יש שכן כזה שפשוט ממרר לך את החיים, מלכלך מרעיש, הורס ומה לא.

לא ישר הולכים רוצחים, אבל לאט לאט זה מצטבר ואני יכול להבין את אלו שאיבדו את זה. זה קורה.

היה אצלנו בעיר סיפור על שני זקנים עריריים שחיו אחד ליד השני ואחד ירה בשני בגלל שהוא הניח את הפח זבל לא במקום.

אז מה? זה בגלל הפח זבל? לא. זה אחרי 25 שנים של ויכוחים יום יומיים.

אני מאחל לכל מי שצוחק ומתפלא על "איך אפשר לרצוח בגלל שטות" שיהיה לו שכן כזה שימרר לו את החיים ואז נראה אם אנשים יקבלו פרופורציה (חלילה לא לרצוח, אבל יבינו שלפעמים אתה חסר אונים ובמקום שיהיה לך שקט ומנוחה בבית מהג'ונגל שבחוץ אתה סובל בבית בגלל שלמר שכנצ'יק היקר בא לשים מוזיקה פול ווליום ב-3 בבוקר.)

פורסם

נקמיצ'י היקר, אני איתך.

מטריף ומעצבן הן שתי המילים שעולות לי ראשונות בראש.

מה אתה מציע? ללכת לאיים ולדקור? אולי ללכת לריב ובהחלט יתכן שלהידקר?

אין מה לעשות. פשוט אין מה לעשות. היום אתה לא יודע עם מי ועם מה אתה מתעסק, ובהחלט עדיף לא להתעסק , אלא להזמין משטרה לדוגמא. ברור לי מה חושבים על המשטרה. גם אני חושב כך. אבל האופציה השניה פשוט גרועה יותר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אולי לא שמתם לב, אבל הדוקר במקרה בזה סובל ממחלת נפש. לא ברמה שעושה אותו בלתי שפיט, אבל תמיד טוב לזכור שאתה לא יודע עם מי אתה עלול להתעסק, ולמה הוא מסוגל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נקמיצ'י היקר, אני איתך.

מטריף ומעצבן הן שתי המילים שעולות לי ראשונות בראש.

מה אתה מציע? ללכת לאיים ולדקור? אולי ללכת לריב ובהחלט יתכן שלהידקר?

אין מה לעשות. פשוט אין מה לעשות. היום אתה לא יודע עם מי ועם מה אתה מתעסק, ובהחלט עדיף לא להתעסק , אלא להזמין משטרה לדוגמא. ברור לי מה חושבים על המשטרה. גם אני חושב כך. אבל האופציה השניה פשוט גרועה יותר.

לא מציע כלום,

אני רק אומר שאנחנו כאן יושבים לנו בכיף במזגן, בכסא נוח, על כוס קפה ולא מבינים איך הוא לא היה יכול להתאפק.

ואני אומר לכם, שזה לא הוגן לשפוט במצב כזה, סתם דוגמא:

בכביש אני נהג מאוד מאוד אדיש לעבירות שאנשים עושים, ממש לא אכפת לי אם מישהו חותך, חוסם וכו', יאללה, אני זורם, עוקף אותו אם הוא החליט לעצור באמצע נתיב לרדת לקיוסק, נותן לו להכנס אם הוא החליט שלא בז*ן שלו לחכות בתור, לא יודע, לא מוצא לנכון לחנך אף אחד על הכביש.

אבל גם לי קורה לפעמים שלא יודע, קופץ הפיוז, ואני מסוגל להתאבד על רכב רק שלא ייכנס לפני, לא יודע, זה קורה לעיתים מאוד נדירות אבל לפעמים פשוט זה קורה. וזה קורה לכולנו.

ואז אחרי זה אם אני אשב ואנתח את זה אז נכון - זה טיפשי, זה לא הגיוני וזה לא שווה את זה, אבל באותו הרגע קורה לכולנו שזה פשוט מתפוצץ לנו.

אותו חבר הוא אדם מאוד רגוע בד"כ, אבל נמאס לו.

ייאוש מביא אותנו למקומות רעים.

בקיצור - מה שאני מנסה להגיד שממש מעצבן אותי כל אלו שחושבים שרציחות וקטטות בין שכנים היא על משהו פעוט כמו סה"כ סיגריה במדרגות כמו שהיה אצל ההיא שרצחה את שכנה שלה עם העובר, זה לא. זה צירוף של המון גורמים שפשוט לפעמים מוציאים אותך מדעתך.

והנה אותה שכנה התקשרה מספר פעמים למשטרה - אבל השוטר - מה אכפת לו? וגם מה יעשה? יעצור אותה על זריקת סיגרייה? הרי ברור לכולנו שזה לא יקרה. ואם חנו לך בחניה, מה יעשה השוטר? הריט זאת הסגת גבול. אז מה? ייפתח נגדו הליך פלילי? ברור שלא.

המחוקק צריך להבין שאלו לא אנשים מטורפים ואת הרציחות הללו היה ניתן לפתור, אם שוטר יגיע ויעשה את העבודה שלו ויתייחס יותר ברצינות לעבירות קטנות ויהיו עונשים לאנשים שחונים בחנייה פרטית ו/או שמים מוזיקה חזק בלילה (-יש דו"ח כנגד זה, המשטרה לא רושמת אותם ולעיריה מותר לתת דו"חות רק בגינות ציבוריות) אז אולי הכל יהיה טוב.

פורסם

ישה, הרי ברור שבפסק הדין הסיפור נשמע שונה. (בגלל זה כתבתי "אספר את הסיפור מזווית אחרת"). פסק הדין מבוסס על טענות הפרקליטות, שמטרתן, לא תאמין- להרשיע את הדוקר...

אם צפית אתמול בשחזור בחדשות ערוץ 2, ראית שאותו דוקר (שממש לא נראה כמו מישהו שהייתי נכנס לו לחצר בהתנדבות) היה פצוע בפניו (פצע דקירה ופצעים ממכות יבשות). מה לכל הרוחות היה לאותו בחור (שהוא ממש לא תמים) להכנס אליו לחצר עם חבר וסכין?

שני הצדדים אשמים באותה מידה בהידרדרות. לא תשכנע אותי אחרת.

המצב שונה במקרה של הרוצחת מזל בר אושר. שם מדובר על פצצת זמן שלא טופלה. שם רק המשטרה אשמה בתוצאות.

לדעתי.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

נתקו

לא ראיתי את השחזור אני לא בטוח שהשחזור הוא של אותו מקרה אבל...

אם הוא הותקף על ידי המנוח וחברו וניתן היה לראות פצעים וחבורות על פניו גם שופט המעצרים היה רואה זאת וכך גם פרקליטו, ואכן פרקליטו טען לעיניין הגנה עצמית וטענותיו נדחו על ידי בית המשפט.

לא מן הנמנע כי פצעיו נגרמו בזמן שניסה לדקור את החבר ואז אולי תוך כדי התגוננות החבר הנאשם נפצע מסכינו שלו.

לפחות לפי גזר הדין לא היו בידי המנוח וחברו לא סכין ולא שום כלי נשק אחר.

תפקיד הפרקליטות להאשים ולהרשיע אבל.. לא בכל מחיר, ותפקיד הסנגור להביא לזיכוי כמעט בכל מחיר.

מסכים עימך שהדרך של הטיפול בה נקט המנוח ( שבכלל לא ברור שהוא הלך לגייס חבר או החבר היה איתו כל הזמן ) לא הייתה הדרך בה אני הייתי נוקט.

אני דוגל תהיה חכם וחי ולא צודק ומת וזה נכון בכל מקום כולל על כבישי ארצינו שטופת השמש

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

Natco

אני לא מכיר אותך וגם לא כל כך את שאר חברי הפורום שהגיבו באשכול הזה.

אבל אני מסכים איתך בכל מה שכתבת פה.

בגלל שאנשים לא יורדים לשורש העניין ולא מנסים בכלל להבין את הבעיה באמת.

מה שהם כן "יודעים" זה - שבעיתון כתוב "רצח על חנייה".

וזה קורה כל יום בכל מיני מצבים.

זה שהוא "חולה נפש" לא אומר שום דבר !

REALITY BEATS FICTION BY FAR!!!

פורסם
לא מציע כלום,

אני רק אומר שאנחנו כאן יושבים לנו בכיף במזגן, בכסא נוח, על כוס קפה ולא מבינים איך הוא לא היה יכול להתאפק.

ואני אומר לכם, שזה לא הוגן לשפוט במצב כזה, סתם דוגמא:

בכביש אני נהג מאוד מאוד אדיש לעבירות שאנשים עושים, ממש לא אכפת לי אם מישהו חותך, חוסם וכו', יאללה, אני זורם, עוקף אותו אם הוא החליט לעצור באמצע נתיב לרדת לקיוסק, נותן לו להכנס אם הוא החליט שלא בז*ן שלו לחכות בתור, לא יודע, לא מוצא לנכון לחנך אף אחד על הכביש.

אבל גם לי קורה לפעמים שלא יודע, קופץ הפיוז, ואני מסוגל להתאבד על רכב רק שלא ייכנס לפני, לא יודע, זה קורה לעיתים מאוד נדירות אבל לפעמים פשוט זה קורה. וזה קורה לכולנו.

ואז אחרי זה אם אני אשב ואנתח את זה אז נכון - זה טיפשי, זה לא הגיוני וזה לא שווה את זה, אבל באותו הרגע קורה לכולנו שזה פשוט מתפוצץ לנו.

אותו חבר הוא אדם מאוד רגוע בד"כ, אבל נמאס לו.

ייאוש מביא אותנו למקומות רעים.

בקיצור - מה שאני מנסה להגיד שממש מעצבן אותי כל אלו שחושבים שרציחות וקטטות בין שכנים היא על משהו פעוט כמו סה"כ סיגריה במדרגות כמו שהיה אצל ההיא שרצחה את שכנה שלה עם העובר, זה לא. זה צירוף של המון גורמים שפשוט לפעמים מוציאים אותך מדעתך.

והנה אותה שכנה התקשרה מספר פעמים למשטרה - אבל השוטר - מה אכפת לו? וגם מה יעשה? יעצור אותה על זריקת סיגרייה? הרי ברור לכולנו שזה לא יקרה. ואם חנו לך בחניה, מה יעשה השוטר? הריט זאת הסגת גבול. אז מה? ייפתח נגדו הליך פלילי? ברור שלא.

המחוקק צריך להבין שאלו לא אנשים מטורפים ואת הרציחות הללו היה ניתן לפתור, אם שוטר יגיע ויעשה את העבודה שלו ויתייחס יותר ברצינות לעבירות קטנות ויהיו עונשים לאנשים שחונים בחנייה פרטית ו/או שמים מוזיקה חזק בלילה (-יש דו"ח כנגד זה, המשטרה לא רושמת אותם ולעיריה מותר לתת דו"חות רק בגינות ציבוריות) אז אולי הכל יהיה טוב.

:mm_yeah:

REALITY BEATS FICTION BY FAR!!!

• תוכן חדש...