רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שני התמונות הראשונות הפנסים שייכים לבמוו , בתמונה השניה רואים את הסמל הפנסים הנוספים לא ידוע תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת yigaljet, -
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
יש מוסך למכונאות רכב ליד צומת סגולה בפתח תקווה. מחוץ למוסך יש חניון וראיתי שם איזה 2-3 רכבי אספנות נורא יפים (אם אני לא תוהה אחד של יגואר) הרכבים נראים במצב לא רע לשנה שלהם אבל זה נראה כאילו הם שם איזה 10 שנים עומדים במקום והם הפכו להיות מדף. מישהו מכיר את המקום ואת המכוניות? (הבולטת שבהם היא המכונית הלבנה)
הודעה אחרונה מאת meirhom, -
מועדון החמש משתתף באירוע "תהלוכת הניצחון" לכבוד לוחמי מלחמת העולם השנייה ב- 09.05.12 1 2
מאת מועדון החמש- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אירוע "תהלוכת הניצחון" לכבוד לוחמי מלחמת העולם השנייה בתאריך 09.05.2012 יום רביעי ישתתפו חברי מועדון החמש ב"תהלוכת ניצחון" המשלבת מכוניות ואופנועי אספנות ברוח התקופה , לכבוד חיילי מלחה"ע השנייה. השיירה תעבור ברחובות הראשיים של פ"ת, שייסגרו לתנועהבמהלך שעות התהלוכה, ותסתיים בטקס לכבוד הלוחמים בהיכל התרבות מול בניין העירייה. מהות האירוע: 9 למאי הינו חג בין לאומי הנחגג מדי שנה בכל מדינות העולם שהשתתפו במלחמת העולם השנייה, לזכר ניצחון בעלות הברית על גרמניה הנאצית. בכל שנה פוחת מספר הלוחמים שלחמו בגבורה ובעוז. מטרתו של חג זה, להנציח את סיפור הגבורה של הלוחמים ולדאוג שהוא לא ישכח אלא יועבר מדור לדור, כאות תודה לתרומתם והקרבתם של לוח…
הודעה אחרונה מאת Tsafrir, -
תמונה מישפחתית
מאת אריוס- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הבנות למישפחת סיטרואן. האם קשישה מנמנמת בחניון. אריה
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
איזו מדינה! 1 2
מאת bareliran-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אנחנו פשוט מאוד מדינה של חזירים! לנו, היהודים, לא מספיק להרוויח או להרוויח טוב, אנחנו צריכים להרוויח המון וכמה שיותר המון ואם אפשר עוד יותר המון זה עוד יותר טוב!!! עשיתי טעות!! הזמנתי שנים וחצי חלקים מארה"ב לישראל. למה? השד יודע.אני טס כל כמה שבועות לארה"ב ונתקעתי בלי משאבת שמן בסוף השיפוץ של המוסטנג. אז החלטתי, בהחלטה פזיזה, של רגע, טפשית, ללא מחשבה וללא שום סיבה רציונאלית מאחוריה, שבמקום להתעסק עם הזמנת החלקים למלון בניו יורק ולחקות לטיסה הבאה שלי, אני אזמין חלקים שעולים "כולה" 100$ ואחסוך את כל ההתעסקות. המה-מה, גם ככה יש לי לחץ בעבודה. אז למה לא?!?! איזו שטות!! ה 100$ האלה, עלו לי עוד 100$ משלוח. נו, שויין. אבל לא חלמתי, פשוט לא חלמתי שעל שנים…
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תמונות מטיול בסוף השבוע האחרון (מאי 2012) בגולן ובגלבוע. ברכות לחברה החדשה שסיימה זה עתה שיפוץ (הקמיונט) וישר זינקה לנסיעה וטיול של מאות קילומטרים. צילום:יואל זהר
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בשעה זו משודר בערוץ 2, פרק נוסף של הגירסה הישראלית" של הסיטקום האמרקאי," נשואים פלוס", שבו מכככבת מוסטנג פתוחה ומדליקה של פורד מוסטנג מדליקה. בני הספל יש לך קשר לרכב? בברכה צביקה
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
אז ככה יש כבר כמה מעורבים בדבר השאלה היא כזאת יום שישי או שבת ? דעתכם חשובה לנו להצלחת האירוע להזכירכם אירוע שוק עתיק ארצי למכירת רכבי אספנות בלבד! לפני שיפוץ ומשופצות שוק למכירת רכבים ישנים מגיל 30 שנה ומטה השוק יהיה פתוח לכל הגופים וכל קבוצות הרכבים וכמובן לכל ציבור המתעניינים . המטרה לקדם בארץ את תרבות רכבי האספנות ולתת מענה לחברים שרוצים למכור רכבים או לקנות ולא קשורים לשום מועדון !
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 926 צפיות
סרטון היסטורי מרגש - הכרזת מדינת ישראל ! הכרזת העצמאות של מדינת ישראל נערכה ביום שישי, ה' באייר ה'תש"ח, 14 במאי 1948 בעיר תל אביב, בבית דיזנגוף שבשדרות רוטשילד 16. יושב ראש מועצת המדינה הזמנית - דוד בן-גוריון, שהיה אז יושב ראש הנהלת הסוכנות היהודית התמנה לאחר מכן לראש הממשלה ושר הביטחון בממשלה הזמנית של המדינה החדשה. דוד בן גוריון מגיע לאסיפת מועצת העם לאירוע הכרזת הקמת המדינה . מי מזהה את הלימוזינה בה מגיע דוד בן גוריון ? החל מהשנייה ה - 30. לעניות דעתי מדובר בלינקולן תוצרת ארה"ב. אם כן , איזה דגם ושנת מודל ? אם לא - מהו היצרן והמודל ? מה עלה בגורל רכב היסטורי מיוחד זה ? מי מזהה את הקבריולט והטנדר המובילים את השי…
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מפרסם את הבקשה גם כאן, עבור הכלל שלא עוקב אחר שרשור הטנדר שלי. המדובר בגומיות למניעת חיכוך בין דופנות תא המנוע למכסה המנוע/שיכוך למכסה המנוע בעת טריקת המכסה למקומו. תודה מראש לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
עזרה במילוי סקר קצר 1 2
מאת גרצמן- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הי חברים, לומד כרגע לתואר המנהל עסקים ועושה עבודה מעינינת על סמארט בשיתוף היבואן הרשמי. בתור חובבי רכב , שרחוקים ככל שניתן מהשגרה, אשמח אם תצטרפו לעונים לשאלון , תיכנסו ללינק ותקליקו- כמובן שהשימוש דיסקרטי ללא חשיפת שם או איזשהם פרטים http://www.facebook.com/l.php?u=http...um&h=lAQHpkYWI תודה ושבוע טוב, גרצמן
הודעה אחרונה מאת צביקה הג'ינג'י, -
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Shelby-Mustang-GT500-SHELBY-GT500-COBRA-CONVERTIBLE-1-OWNER-/221023938042?pt=US_Cars_Trucks&hash=item33760da5fa נמצאה בפלורידה מוסטנג שלבי GT500 מקורית לאחר 31 שנים במחסן .. סיפור מעניין בפרט שהרכב יוצא למכירה באותו יום שקרול שלבי נפטר.
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בדרך חזרה מראלי יפו ירושלים עצרנו במפגש השרון. התקבלנו בלבביות רבה ואפילו קיבלתי סיבוב באסקורט מקסיקו המדהימה שנוסעת כמו שמכונית צריכה ליסוע. בקיצור נוסעת כמו טיל!
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מצפים לכם כאן: http://wp.me/sXLKy-486 וכאן: http://wp.me/pXLKy-7n ואזהרה: זה לא מה שחשבתם...
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ישבתי לי בהמתנה לרופא שיניים ועלעלתי במגזינים....פתאום קלטתי מגזין נשיונל גאוגרפיק באנגלית משנת 1982 או 84 (כבר לא ממש זוכר) - שזה בכלל אספנות עוד לפני שמתחילים לדבר, וכמובן מה שהכי עניין אותי בפנים זה המודעות פרסום למכוניות. אז צילמתי כדי לחלוק אתכם. תהנו. מצטער על האיכות. זה מטלפון נייד. רביב
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אתמול נערך מפגש מוסטנגים שני במספר. כמות האנשים עלתה ומספר הרכבים גדל. (17 מוסטנגים!!) הנה טעימה קטנה..
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, חברי מועדון החמש , בעלי ג'יפים אספנות מוזמנים ע"י מועדון הרנגלר הישראלי למפגש ג'יפ ארצי, שיתקיים ביער בן-שמן, ביום שבת, 19.05, בין השעות 10:00-13:00. לפרטים נוספים ניתן לפנות אל מתניה הלוי, בטל' 4472256- 052. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת D master, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הרכב לא נותן סטארטר אלא רק אם אני נוגע עם מברג אז הוא מתעורר לתחיה ,אני פותח סוויץ המשאבת דלק נכנסת לפעולה רוצה להניע ואז הרכב מת כאילו שאין מצבר (מצבר חדש ומראה טעינה מלאה),חיברתי כבלים ישירות למשאית והרכב לא מגיב ומידי פעם מנסה במאמץ ומפסיק , לפי מה שאני מרגיש זה שיש משהוא שאין לא מגע מלא או שיש משהוא שגונב חשמל רק בזמן שאני פותח סוויץ הייתי שמח לקבל עצות לפיתרון ותוכנית חשמל אפילו בגרמנית אבל רק שתהיה ברורה לי תודה
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 2 תגובות
- 924 צפיות
היה נפלא! נ.ב סליחה על האיכות
הודעה אחרונה מאת MrFinger, -
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, זה הולך ככה. לאלו שאוספים את האבטומיביל ואלו שרוצים לאסוף, יש לי מספר חוברות למסירה/למכירה. התמורה עבור אותן חוברות היא תרומה לארגון כלשהו (עמותות, מלכ"ר וכו', לא לארגון נהגי המירוץ של חיפה ) אשר יבחר התורם ובתמורה להוכחת תרומה, יקבל את כל החוברות בחינם ניתן לרשום כאן את הצעתכם או לשלוח הודעה פרטית (לאלו המעוניינים במתן בסתר) ואני ארשום את ההצעה כאן בשמם. ההצעה הגבוהה ביותר תזכה את התורם בחוברות להלן פירוט החוברות, לפי גיליונות ושנים (בסדר אקראי, לפי הערימה...) : אביב - 1998 57 - 2005 58 - 2005 60 - 2005 54 - 2004 53 - 2004 49 - 2002 73 - 2010 44 - 2001 52 - 2003 חורף - 1999 46 - 2001 51 - 2003 55 - 20…
הודעה אחרונה מאת naorn, -
אחרי שקט ארוך בגזרה, אפשר להתחיל לשחרר מידע. בהמשך לשרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99006 הרכב הועבר אלי הביתה לבקרת נזקים. המנוע הונע בעזרתו האדיבה של דרור, אך עקב לחץ עוקה גבוה הוחלט לשפצו. מערכת החשמל הייתה במצב זוועתי ומלאת אילתורים, ואת מערכת הבלמים פירקתי לצורך שיפוץ. עם הזמן, הגעתי למסקנה שאני קצר מדי בזמן ובידע (בעיקר זמן, ידע ניתן לרכוש לאט לאט), הוחלט להעביר את הרכב לידיו האמונות של בני ל, להמשך שיפוץ על פי הנחיות שלי. בשלב הראשוני הרעיון היה לבצע אוברול למנוע ולשפץ את הגיר. בסופו של דבר טופלה גם מערכת הקירור, ומערכת החשמל כולה הוחלפה לטובת אחת חדשה. כמו כן, הרכב ביקר אצל פחח, ושם נצבע תא המנוע ובוצעו ריתוכים בשלדה. הקו המנח…
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
הוא השאיר אחריו מורשת מפוארת זכרנו לברכה מקווה שהוא עושה רייסים בגן עדן המוטורי עם גרמפי שנפטר לא מזמן. אני ממש עצוב.
הודעה אחרונה מאת meirhom, -
ששת קוראיי השרשור של הוצאת הלמברטה מהחול, מוזמנים להכנס לכאן, לסיפור חדש. סיפור אשר עדיין לא קרה, סיפור אשר עדיין לא נכתב. סיפור עם עליות ומורדות, אכזבות, רגעי אושר, עבודה פיזית, והחשוב מכל - סיפור אהבה. אהבת כלי הרכב הדו גלגלי, אשר נקרא שמו בישראל (ולא רק בישראל) למברטה. לאחר שהסתיים הפרוייקט של הוצאת הלמברטה מהחול, והבאתה למצב סביר פחות או יותר, התפנה זמן. לקחתי הפסקה די ארוכה של מספר חודשים, וכעת אני עובר אל הפרוייקט הבא. הוצאת הלמברטה מהמחסן... הלמברטה הזאת הגיעה למחסן שלי כתרומה מחבר הפורום היקר ILANLIN, לטובת חלקים ללמברטה שיצאה מהחול. לאחר שהצלחתי למצוא את הבעלים של הלמברטה הזאת, עשינו העברת בעלות, והיום הלמברטה הזאת רשומה על שמי. אין הרבה חלקים של …
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כאמור המפגש בארומה נשר יתקיים כרגיל ב11.5.12 עוגות ושתיה חמה חופשי בנדיבות הנהלת המפגש כל החברים מוזמנים ללא הבדלי דת מין או שיוך מועדוני כוחנו במכוניותינו
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
פוליש ווקס
מאת yami- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים, זקוק להמלצה על מקום או אדם שעושה טיפול פוליש ווקס איכותי לרכב מודרני (לא בסגנון תחנות השטיפה...) באזור ת"א. תודה.
הודעה אחרונה מאת shalom84, -
אירוע הגביע הנודד ע"ש שאול גלאי ז"ל בגן לאומי ירקון-תל אפק ב-5.5.12 (אוטו / קאר איסט) 1 2 3 4 7
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 91 תגובות
- 20.5 אלף צפיות
אירוע הגביע הנודד 2012 התחרות לשיפוץ רכבי אספנות ע"ש שאול גלאי ז"ל בחסות ובשיתוף קבוצת 'אוטו' ובחסות חב' קאר איסט בע"מ מקבוצת לובינסקי המשווקת את המותג MG בהמשך למסורת, מועדון החמש מקיים את התחרות לשיפוץ רכבי אספנות והפעם בגן לאומי ירקון, מתחם תל אפק, ליד האגם. האירוע יתקיים ביום שבת 05.05.2012, בין השעות 10:00-14:00. חברי המועדון, בני המשפחה ואורחיהם מוזמנים להגיע לאירוע שבמרכזו הפקדת הגביע הנודד ע"ש שאול גלאי ז"ל בידי החבר שיזכה במקום הראשון בתחרות. תוכנית האירוע: 09:30-10:30- הגעה לאתר, חניה. 10:30-11:00- התארגנות ומפגש חברים. 11:00-12:00- ברכות, דו"ח נציג השופטים על השי…
הודעה אחרונה מאת Zami Zemer, -
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
נפגשים בחניון מאחורי התחנת דלק ברופין , החל מהשעה 16:00 . כולם מוזמנים !
הודעה אחרונה מאת VW130071, -
סובארו 360
מאת naorn- 2 תגובות
- 845 צפיות
מישהו יכול לתת פרטים על הרכב ?
הודעה אחרונה מאת naorn, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברים שלום , עקב חיבתי היתרה לרכבים צבאים ישנים או שהיו צבאיים אני אוסך מספר תמונות והחלטתי לשתף אותכם בנושא , כמובן שכל אחד יוסיף את הפרשנות / זכרונות / תמונות שלו.
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 3 תגובות
- 923 צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=zGxL2uNr7bk&feature=list_related&playnext=1&list=AL94UKMTqg-9DdZwgO3FAfRxLF9JEEEBc1 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת danik993,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 325 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itsik170
- spidrman
- לירון .ה.
- Step
- אהרן ג
- matan_mil
- ELI001
- DeiMoS
- kfirg
- Rongaflugen
- Dan___
- nglancer