Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המון בהצלחה, ויצאתם צנונים אתה וישי שלא התקשרתם!!!-רן

הוא בא מאוחר, ולא רציתי להעיר את סבתא ננה...

אני רואה כאן בעיה: אתה מבקש מאנשים שיעזרו לך למצוא חלקים ללמברטה, שזה לגיטימי ומקובל. הבעיה היא שמשום מקום תצוץ עוד שילדה של למברטה לפירוק, ואם לשפוט מהתנהלותך עד כה, אתה כמובן לא תחמיץ את ההזדמנות לשפץ גם אותה, וככה אתה נכנס למעין מעגל קסמים שכזה.

בהצלחה, חביבי. הלוואי שלעולם לא תחלים מהמחלה הזאת :-)

אז זהו... שלשלד הזה אני לא מאמין שאצליח לאתר רשיונות.

מה שכן, הציעו לי לחלקים שלד אחר של למברטה עם רשיונות, תמורת אי אלו שהם שקלים, וסירבתי, לפחות בשלב זה, ולו בגלל הסיבה שציינת....

דבר דבר... לא אקפוץ מעל הפופיק.

נראה איך אני מתמודד עם הפרוייקט הזה, ורק לאחריו אוכל לחשוב על איך ממשיכים מכאן הלאה, כמה משעמם יהיה לידיים, וכמה כסף יהיה בכיס.

ובינתיים אני לא רוצה להבריא מהמחלה, או כפי שנכתב בחתימתו של ישי: "בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק"

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ויצאתם צנונים אתה וישי שלא התקשרתם!!!-רן

כמו שיוני כתב זה בשעות השינה של סבתא ננה ופשוט חבל לקלקל לה את השינה.

לאחר שתיית כוס תה (עם עוגיות, מעשה ידי אשתי להתפאר), התפנינו להכניס את השלד למחסן.

...

התה הירושלמי נהדר והעוגיות , פשוט אין מילים.

אני השקעתי מבט נוסף בלמברטה א' של יוני ,יסודי יותר מאשר בהשקה.

אם זה מה שצפוי ללמברטה ב' ולסירה שלה אני מתחייב להמשיך לאתר ולהביא חלקים ללמברטה אל עיר הקודש.

אולי אפילו אעיר את סבתא ננה.

יוני - תשמר את המחלה ,היא נהדרת.

יש חניה גדולה ליד הבית ,דיי והותר למספר למברטות.

בהצלחה וחג שמח

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

יפה יוני

כל הכבוד על התמדה ואהבה לץחום הדו גלגלי

מחזיק אצבעות שהשיפוץ יעשה באהבה ממש כמו השיפוץ של הלמברטה שהנך נוסע עליה

בידידות

עופר בן צבי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מממ....

התפתחות מעניינת, אם כי לא צפויה, ומכניסה אותי לדילמה לא קלה.

היות והפצתי בין מכריי, ידידיי ורעיי את העובדה כי אני מחפש כל לבמרטה שהיא, מכל סוג, מין או חיה אחרת, חזר אליי אחד מחבריי בשבוע שעבר, ואמר לי: "תשמע, יש איזו ריקשה..."

מייד נכרו אוזניי, ואמרתי לעצמי: "אם זאת ריקשה של פיאג'ו, היא הולכת לאורן, אם זאת ריקשה של אינוצ'נטי, היא תהיה שלי".

יום שישי האחרון בבוקר, בגשם שוטף, נסעתי לראות את הריקשה עומדת בבוץ.

אהבה ממבט ראשון.

גשם... סערה... בוץ... פחות מחמש דקות ראיתי אותה, וידעתי: "היא לא נשארת בבוץ עוד זמן רב."

בדיקה קצרצרה העלתה כי הריקשה היא של חברת אינוצ'נטי, מה שנקרא למברו.

לאחר מו"מ, היום נעשתה העברת בעלות, ואני בעליה הגאה של ריקשה למברו 600 V, מודל 1971 (למען הדיוק היא יוצרה באפריל 1971), אחת מתוך 11326 ריקשות שיוצרו מדגם זה.

אני מקווה כי במהלך שבוע הבא (ועוד השנה) אצליח לחלץ את הריקשה מהיכן שהיא נמצאת ולהביאה אחר כבוד אל פתח ביתי.

כעת נשאלת השאלה, מה מתחילים לשפץ? האם את הריקשה, או שאולי ממשיכים לפי התוכנית המקורית ומשפצים את הלמברטה עם הסירה (שעדיין אין לה סירה), ואז פרוייקט הריקשה יידחה בשנה וחצי שנתיים, לאחר סיום פרוייקט הלמברטה עם הסירה.

תובנות.... שאלות... הצעות ייעול.... תמונות....

אה... אגב תמונות של הריקשה...

היות וזה היה בגשם שוטף, וספונטני למדי, לא הצטיידתי במצלמה, ורק אחרי שחזרתי לאוטו (שחנה הרחק מהבוץ), אמרתי לעצמי שיצאתי חומוס שלא צילמתי אותה בפלא'...

אבל זה עוד יקרה. יהיו תמונות!!

פורסם

מה, כזה דבר?

img-1202222813.jpg

החלטה קשה. זה נראה לי רכב מעניין, אבל אולי פחות מהנה מלמברטה עם סירה. מצד שני, הוא בטח הרבה יותר שימושי.

אולי כדאי שתחליט לפי זמינות של חלפים וכו', ותתחיל עם השיפוץ שאתה מעריך שיהיה קצר יותר?

מזל טוב ובהצלחה.

פורסם
מה, כזה דבר?

img-1202222813.jpg

החלטה קשה. זה נראה לי רכב מעניין, אבל אולי פחות מהנה מלמברטה עם סירה. מצד שני, הוא בטח הרבה יותר שימושי.

אולי כדאי שתחליט לפי זמינות של חלפים וכו', ותתחיל עם השיפוץ שאתה מעריך שיהיה קצר יותר?

מזל טוב ובהצלחה.

ככה, או בדומה לזה, זה אמור להיראות בסוף, אם כי כל קשר בין התמונה הזאת למציאות - מקרי בהחלט....

מצד שני, אם אני אשפץ אותו, אוכל לקחת בארגז את הלמברטה עם הסירה...

אין בעיה של זמינות חלפים ללמברטה עם הסירה, בעוד שכאן רק התחלתי לחפש, ועל פניו עושה רושם שתהיה לי בעיה של חלפים.

פורסם

כבר אמרתי, ואומר זאת שוב- המון מזל טוב על הרכישה החדשה, והמון הצלחה בשיכומה- כמו, שזה נראה- יש לזה סיכוי לא קטן להגיע למצב התצוגה!8):-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מזל טוב.

האם השם משתנה אוטומטית ל"משפחת אינוצנטי" :?:

העם רוצה תמונות בכל מצב צבירה שלא יהיה.

אני מציע לכבד אותה בשירשור חדש.

*שהוצאה מהחול

*שהוצאה מהמחסן

*שהוצאה מהבוץ או: זו שנולד לה עוד גלגל.

בהצלחה.

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

הריקשה עדיין לא עשתה עליה לירושלים (בעיות של רכב עם עגלה / משאית קלה וכמובן - זמן), וכפי שמסתמן כרגע, זה כבר לא יקרה השנה.

עד שהיא תגיע, והיות ועדיין לא החלטתי את מה אני משפץ קודם, אני ממשיך בפירוק החלקים מהשילדה שקניתי מישי.

היום פורק המזלג, וזאת לאחר שבימים האחרונים פורקו חלקים נוספים, וכל שנותר הוא כרגע על השילדה הוא המנוע, והחלקים שאין אפשרות להוציאם, כל עוד המנוע על השילדה (יפורק בפעם הבאה שתהיה לי שעת פנאי).

אם ישאר לי זמן בטרם תגיע הריקשה, יפורקו כל החלקים מהשילדה, ויועברו אחר כבוד למדפים הפזורים במחסן, ואם מישהו צריך שילדת למברטה במצב מצויין אך ללא רישיונות - הוא מוזמן לפנות אליי כאן.

כמובן שאשמח לשמוע מכל מי שיש לו חלק כלשהו ללמברטה LI, ו/או סירה אשר הוא מוכן לתרום / למכור.

פורסם
מזל טוב.

האם השם משתנה אוטומטית ל"משפחת אינוצנטי" :?:

העם רוצה תמונות בכל מצב צבירה שלא יהיה.

בהצלחה.

דווקא חשבתי לשנות את שם הלמברטות כולן ל"יוניצ'נטי"...

ולא, תמונות של הכלה עדיין אין לי, לצערי הרב...

פורסם
הריקשה עדיין לא עשתה עליה לירושלים (בעיות של רכב עם עגלה / משאית קלה וכמובן - זמן), וכפי שמסתמן כרגע, זה כבר לא יקרה השנה.

עד שהיא תגיע, והיות ועדיין לא החלטתי את מה אני משפץ קודם, אני ממשיך בפירוק החלקים מהשילדה שקניתי מישי.

היום פורק המזלג, וזאת לאחר שבימים האחרונים פורקו חלקים נוספים, וכל שנותר הוא כרגע על השילדה הוא המנוע, והחלקים שאין אפשרות להוציאם, כל עוד המנוע על השילדה (יפורק בפעם הבאה שתהיה לי שעת פנאי).

אם ישאר לי זמן בטרם תגיע הריקשה, יפורקו כל החלקים מהשילדה, ויועברו אחר כבוד למדפים הפזורים במחסן, ואם מישהו צריך שילדת למברטה במצב מצויין אך ללא רישיונות - הוא מוזמן לפנות אליי כאן.

כמובן שאשמח לשמוע מכל מי שיש לו חלק כלשהו ללמברטה LI, ו/או סירה אשר הוא מוכן לתרום / למכור.

למה לך כל כאבי הראש האלה ......

יש לי חבר מחפש ריקשה לשיפוץ וישמח לדעת שיש מישהו עם כאב ראש לעזור לו....

פורסם
למה לך כל כאבי הראש האלה ......

יש לי חבר מחפש ריקשה לשיפוץ וישמח לדעת שיש מישהו עם כאב ראש לעזור לו....

אני אשמח לעזרה בשיפוץ, אם יש לו אקמול...

לכשתגיע הריקשה לירושלים, היא לא תצא מכאן זמן רב...

או במילים אחרות: הריקשה ממש לא למכירה, אבל אשמח להיעזר בשיפוץ בכל מי שיוכל ויהיה מוכן לעזור לי.

• תוכן חדש...