Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האירוע היה יפה אך חבל שההתחלה שלי לא היתה יפה. למרות שנירשמתי מראש ולמרות שהיה כתוב שעם תעודה בתוקף ניתן יהיה להיכנס. עברתי חוויה לא נעימה ,כאשר בכניסה ניצבה לה בחורה שלמרות שהצגתי לה תעודה לא נתנה לנו להיכנס וגם טענה שאני לא מופיעה ברשימה שיש בידה. התפתח דו שיח שלא היה לי נעים ליד משפחתי ורק לאחר שבני קצת כעס עליה כי ברכב בכה הנכד התינוק בין 7 חודשים נאתרה לתת לנו להיכנס וזאת לאחר שבני השאיר לה את רשיון הניגה שלו. בסיום כאשר היינו ביציאה הביתה ובני הלך לקחת את הרשיון הנהיגה שלו התחילה שוב הבחורה להרים קשיים בכל מיני תחקורים, כמו כמה אנשים היינו ושלא היא ועוד כהנה וכהנה. חבל שזה קצת קילקל את היום.

דבר נוסף שאני רוצה להגיד זה תודה לכל המארגנים שפעלו ללא הפסקה , לצלמים הרבים שהעלו פה ובפיס בוק תמונות יפות ורואים שהושעו מאמצים.

גם לצפוניים ברצוני לאמר שלא כל כך אסון להגיע למרכז. אל ישכחו שכמה שנים שהיה בצפון החברה מהמרכז והדרום באו בהמוניהם. אז לא כל כך נורא לנסוע קצת. הנה בשבועות עולים החברה מהמרכז וממקומות רחוקים יותר לכרמיאל וגם להשקות ולכל מיני אירועים מגיעים, אז אל נא "יבכו" למה במרכז.

חיזקו ואימצו לכל מי שידו היהתה ואפילו במעט באירוע.

ליאורה:oops:

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גבי ידידי,

בתחרות השנה זכו שתי מכוניות שהגיעו לניקוד קרוב עד-כדי זהות -

היו אלה ה-BMW 700 של זמי זמר, והקורבט קונברטיבל של אבנר שרון.

ברכות להם, ולכל שאר המתחרים שהציגו רמה גבוהה ומרשימה של שיפוץ!

בברכה,

נחום

תודה רבה נחום,

לא מכיר את הקורבט אבל אין ספק שהבמו הקטנה מדהימה!

ברכות (באיחור) לזוכים!!! :king:

תודה רבה לברכות והפירגון

זמי

• תוכן חדש...