Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזו מדינה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו פשוט מאוד מדינה של חזירים!

לנו, היהודים, לא מספיק להרוויח או להרוויח טוב, אנחנו צריכים להרוויח המון וכמה שיותר המון ואם אפשר עוד יותר המון זה עוד יותר טוב!!!

עשיתי טעות!! הזמנתי שנים וחצי חלקים מארה"ב לישראל.

למה? השד יודע.אני טס כל כמה שבועות לארה"ב ונתקעתי בלי משאבת שמן בסוף השיפוץ של המוסטנג. אז החלטתי, בהחלטה פזיזה, של רגע, טפשית, ללא מחשבה וללא שום סיבה רציונאלית מאחוריה, שבמקום להתעסק עם הזמנת החלקים למלון בניו יורק ולחקות לטיסה הבאה שלי, אני אזמין חלקים שעולים "כולה" 100$ ואחסוך את כל ההתעסקות. המה-מה, גם ככה יש לי לחץ בעבודה. אז למה לא?!?!

איזו שטות!!

ה 100$ האלה, עלו לי עוד 100$ משלוח. נו, שויין. אבל לא חלמתי, פשוט לא חלמתי שעל שנים וחצי חלקים שעלו במקור 100$ אשלם לפדקס 1,000 ש"ח!!!!

על מה? לכל הרוחו%@%^ ? על מה?

ברשימה כתוב: מכס, מע"מ בגין מכס, מיסים, מס קניה, דמי אחסון, עמילות מכס, אגרת מחשב. = 1,000 ש"ח?!?!? (פחות כמה שקלים..).

תגידו אתם, זו לא חזירות לשמה?

כל המושגים האלה הם לא אותה משמעות? מכס ועוד מכס ועוד מכס ועוד קצת מכס ועוד הרבה מכס ועד מ נכ מכס?

איך חלקים בשווי 380 ש"ח (100$) מגיעים לעלות מכס של אלף ש"ח?!

חוצפה!

אני יושב עכשיו לכתוב מכתב לשר התחבורה. אני מניח שזה לא יעניין אף אחד שם ובמקרה הטוב אקבל תשובה "פנייתך בטיפול" עד שאהיה זקן.

אבל את המסקנות שלי קבלתי.

על הזמנה ב 100$ המתנתי חודש ימים, שלמתי עוד 100$ הובלה ועוד 1,000 ש"ח למדינה, וזה היה השקל האחרון שהם יראו ממני. אני מקווה שגם מכם.

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

מקומם!

אבל אני מניח שאת המכתב עליך לשלוח את פדאקס שאת מחשבותי עליהם לא אכתוב כאן...

משאבת שמן פטורה ממככס וכן הטעות היא לא של שר התחבורה אלא של פדאקס החביבים שאני נשמר מהם כמו מאש.

איל

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

צר לי לאכזב אותך , אבל אם אתה רק עכשיו מגלה שבמדינה שלנו חיים חזירים שמנהלים אותה אז אתה בצרות ידידי.

th_Picture096.jpg
פורסם

גם אני למדתי בדרך הקשה לא להתעסק עם פדקס

פשוט גנבים!

רק דואר רגיל, זו המסקנה שלי.

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם

למה? למה להעליב את החזירים ? :shock:.

ברוך הבא למועדון המושחתים :evil:

ואל תיקח ללב,שמור על הבריאות.

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

ידידי

אכן מקומם ומרגיז.

תתפלא איך פדאקס משנים את תמהיל המחירים כאשר הם שומעים את המשפט " ...טוב אז או שתשאירו את החבילה אצלכם או שתשלחו בחזרה לשולח. בכל מקרה משנינו לא תראו גרוש"

מניסיון :wink:

פורסם
ידידי

אכן מקומם ומרגיז.

תתפלא איך פדאקס משנים את תמהיל המחירים כאשר הם שומעים את המשפט " ...טוב אז או שתשאירו את החבילה אצלכם או שתשלחו בחזרה לשולח. בכל מקרה משנינו לא תראו גרוש"

מניסיון :wink:

אחלה רעיון !!!!

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

לצערי, הם איומים!!

כמובן שלא רק בחלקים לרכב,

אני הייתי צריך לקבל דוגמאות מאיטליה,

זה לקח חודש מהרגע שהגיעו לארץ ועד שהגיעו אלי!

עמלת השחרוק עלתה כמו כרטיס טיסה ומדובר בסה"כ בפחות מ 1 ק"ג.

ממני- שישכחו.

פורסם

קטונתי מלסנגר על פדאקס ואני לא מדבר ספציפית על המשאבה (שאולי אכן פתורה ממכס, אין לי מושג) אבל חברה, מה הקשר לפד אקס ולאיומים?

אם תאיים עליהם אז הם ישנו את חוקי המדינה?

החלקים הם לא בשווי 380 ש"ח, הם בשווי 760 ש"ח מאחר ומכס משולם על הסכום הכולל של עלות המוצר פלוס עלות המשלוח, מפתיע שלא ידעת את זה ואם לא טרחת לברר מראש, חבל להתעצבן על זה, טעית ועלה לך אלף ש"ח שכר לימוד:wink:

בנוסף, כמעט כל הסעיפים ששילמת לפדאקס הם תשלומים למדינה ולא לפדאקס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קטונתי מלסנגר על פדאקס ואני לא מדבר ספציפית על המשאבה (שאולי אכן פתורה ממכס, אין לי מושג) אבל חברה, מה הקשר לפד אקס ולאיומים?

אם תאיים עליהם אז הם ישנו את חוקי המדינה?

החלקים הם לא בשווי 380 ש"ח, הם בשווי 760 ש"ח מאחר ומכס משולם על הסכום הכולל של עלות המוצר פלוס עלות המשלוח, מפתיע שלא ידעת את זה ואם לא טרחת לברר מראש, חבל להתעצבן על זה, טעית ועלה לך אלף ש"ח שכר לימוד:wink:

בנוסף, כמעט כל הסעיפים ששילמת לפדאקס הם תשלומים למדינה ולא לפדאקס.

באגירה , אתה טועה במקרה הזה.

ואני אנסה להסביר היות שגם אני קיבלתי בהפוכה מפדקס לפני מספר שבועות (פעם שניה ואחרונה )

הפריט זכאי לשחרור מהיר ולפי הנהלים שחרור מהיר קיים גם בנתבג ולא רק בדואר ת"א (מזל שנתב"ג קרוב למדינת ת"א)

לפיכך היה אמור לשלם מס קניה ומע"מ בלבד על כ 200 $ שזה כ 46% או 92$

על זה ניתן להוסיף עוד עמילות של חברה "הגונה" כמו למשל דואר ישראל עוד 100 ש"ח.

ההפרש של מעל 500 הוא בגלל בעיה של פדקס. הם מתנהלים לאט, מאוד לאט. לוקח להם שבוע עד שהם מודיעים לך צריך אישור משרד התחבורה ואין נוהל שחרור מהיר (למה לדואר ישראל או חברות אחרות יש ? )

ואז מחכים כמובן עוד שבועיים עד שהגברות / אדונים נכבדים ממשרד התחבורה מגיבים ושולחים את האישור

אתה נוסע ומוסר את זה לפדקס ועד שאתה מקבל את המוצר כבר עובר חודש

ואז פתאום אתה מגלה שאתה עוד מחויב גם בכ400 ש"ח דמי אחסנה ומעמ כמובן

אז כן פדקס אם היא חברה למשלוח מהיר , צריכה לעבוד מהר. ולא בקצב הצב. אותי היא לא תראה גם אם השולח יציע פדקס בחינם ודואר ישראל בעלות כספית.

ומקווה שהסברתי את הנקודה

ירון

דרך אגב אותי עכבו על .....

שטיחים לרכב, מספר ברגים ותפסים לכבלים , כלי עבודה וחומר איטום, מפתחות גלם

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

begira צודק לצערי.

שוכבת אצלי משאבה חדשה למנוע 289 כבר שש שנים למה לא שאלת?

יש לשלוח חלקים קטנים בדואר רגיל בלבד ללא ציון תוכן החבילה.

אני כבר שילמתי עשרות אלפי שקלים שכר לימוד.

לא נורא זה עדיין כסף קטן:-P

חבר מס 14400

פורסם

עשית טעות שלקחת את החבילה, שילמת 1000 ש"ח בזמן שיכולת לוותר על החבילה ולהזמין משאבה חדשה בדואר בפחות כסף.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

קצת תיקונים . בישראל מזה 15 שנה בערך אין חברת פדקס בישראל . יש זכיין שלהם בשם פליינג קרגו (שבשליטת האחים רייך שהם גם ספונסרים של מכבי תל אביב בכדורסל ) אם תסתכל טוב טוב על הלוגו של פדקס בישראל (על הרכבים והמשרדים) תראה שמתחת לכיתוב של פדקס רשום בסוגריים f.c החברה היא זכיין של פדקס . אגב אני המלצתי בעבר וממשיך להמליץ שלא להשתמש בשירותי החברה הזאת עקב מחירים מופקעים .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אין לי כל ענין לסנגר על פדקס,אבל הם לא האיש הרע בסיפור.

על פי החק, כל פריט לרכב מעוכב במכס. ואז נידרש תהליך שיחרור. פדקס גובה על העמילות 200ש"ח. חברת דאר ישראל גובה על כך 80 ש"ח. אפילו שהיא לא מזיזה אצבע בענין.

אין מכס. אלא, שיש מס קניה ומע"מ.

האמת כבר נמאס לי לשמע את עצמי מתלונן על הענין. רק לפני שבוע קיבלתי מעטפה מהולנד ובה ארבעה גומיות לשיפוץ משאבת בלם מרכזית. עולה ארבעה גומיות בגודל מטבע של 10 א"ג.

על הגומיות שעלו 45 אירו, פדקס גבה 200ש"ח עמילות, ועוד 17 ש"ח אגרת מחשב, והמדינה גבתה עוד 200 ש"ח מס קניה ומע"מ.

עכשיו, צא וחשוב, כל כך הרבה גורמים גורפים כאן כסף קל כל כך , למה שהם יוותרו על זה? ואנחנו יכולים לצעוק מפה ועד השמים.

ועוד אסיף על כך- לפני שהפף דאר ישראל לחברה פרטית , לא גבו שם כסף עבור "שיחרור". הרי ממילא הנימען הוא זה ששיחרר את החבילה- כלומר המציא אישור ממישרד התחבורה. אלא, שמרגע שדאר ישראל הפך לחברה פרטית, התור להם לגבות כסף על העמילות. והם גם טוענים, מה אתם רוצים, אנחנו זולים, היברות האחרות גובות 200 ש"ח על "שיחרור".

ובקיצור, כולם גוזרים קופון, והם לא יעזבו את זה מיזמתם. כאן נידרשת היתערבות של הממשלה. הכתבת היא וועדת הכלכלה של הכנסת.

אבל הם עסוקים שם כניראה, כי כתבתי להם אבל...לא נעניתי.

אריה

פורסם

כל חברות בלדרות לוקחות עמלות גדולות מאוד על עמילות מכס.

זה מה יש.

מי שלא מתאים לו - לא חייב להשתמש בשרותיהם.

אתה חופשי להגיע למשרד פליינג קארגו בממן ולאסוף את הניירת ולבצע הליך שיחרור בעצמך.

אין שום בעיה.

תשלם רק על דמי אכנסה וכו' על כל יום שחבילה מעוכבת.

וגם אם אתה עושה את זה לבד עדיין יש אגרות שאתה משלם בקופה (על מים ואוויר שתאה צורך בזמן התרוצצותך בממן).

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...