Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזו מדינה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז רק הסבר קטן ל 4-5 מהתגובות שהיו כאן....

אם אתם מסרבים לקבל את החבילה, זה יוצא יותר יקר.

למה זה ככה? אסביר.

התקנון של פדקס קובע (מבוסס על אמנות עמילות בינלאומיות), כי אם הנמען לא מקבל את החבילה (כי לא רוצה, כי לא נמצא, כי לא.....), החבילה חוזרת לשולח והשולח מחוייב על הטיפול.

מה יוצא לנו מזה?

החלקים ששלמתי עליהם + העלויות של ההובלה חוזרות למוכר. המוכר מחוייב על העמילות והטיפול (בערך כ 80% מהסכום שציינתי, היות ואין צורך בתשלום המכס עצמו שמהווה 20% מהסכום) ועל כך, יש תוספת של משלוח חזרה לארה"ב. ברור לכם שהמוכר יבקש לחייב אותי בסכום + כל ההוצאות שהוא חוייב בהם.

אז הרעיון הזה ממש לא טוב.

אני נשאר ברעיו המקורי שלי, לעולם - אבל לעולם לא להזמין חלקים דרך החברות האלה...

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

כמה שרשורים כאלו יש?

אחד?

עשרה?

מאה?

כל שבוע יש שרשור בסגנון הזה.

היה שרשור אחד שפתח תומר על איזה חלק ששלחו לו חזרה יותר מפעם אחת. זה היה מרגיז במיוחד ועלה רעיון שכל מי שנמאס לו ישים 1000 שח כדי למצוא בעל מקצוע שיהפוך את כל הנושא הזה של חוסר העקביות ביישום החוק (זה היה המקרה דאז ברור לי שכאן הענין הוא שונה). כולל אנוכי לא נספרו יותר מחמישה שישה אנשים (תסלחו לי אם אני לא טוב במין המספר אני מעיד על עצמי אני חלש בנושא). ב6K שח אי אפשר לענין ע"וד לנושא. אבל -

אם כל מי שכותב ומתקומם גם יכניס יד לכיס אולי נגיע למשהו. בינתיים אין כמו לבכות ביחד.

פורסם
אז רק הסבר קטן ל 4-5 מהתגובות שהיו כאן....

אם אתם מסרבים לקבל את החבילה, זה יוצא יותר יקר.

למה זה ככה? אסביר.

התקנון של פדקס קובע (מבוסס על אמנות עמילות בינלאומיות), כי אם הנמען לא מקבל את החבילה (כי לא רוצה, כי לא נמצא, כי לא.....), החבילה חוזרת לשולח והשולח מחוייב על הטיפול.

מה יוצא לנו מזה?

החלקים ששלמתי עליהם + העלויות של ההובלה חוזרות למוכר. המוכר מחוייב על העמילות והטיפול (בערך כ 80% מהסכום שציינתי, היות ואין צורך בתשלום המכס עצמו שמהווה 20% מהסכום) ועל כך, יש תוספת של משלוח חזרה לארה"ב. ברור לכם שהמוכר יבקש לחייב אותי בסכום + כל ההוצאות שהוא חוייב בהם.

אז הרעיון הזה ממש לא טוב.

אני מבין אותך.גם אני משתדל לא לעבוד איתם אך לעיתים אין לי ברירה. הספקים שאני עובד איתם משלחים רק דרכם :cry:

תקשיב, מניסיון אישי ודי רב עם פדקס.בעלויות המכס אין עוררין העורבים בשער יקחו את שלהם.

לגבי עמלת עמילות המכס וכן עלויות האכסנה. אפשר להגיע איתם למשא ומתן לגבי עלויות התשלום ועוד תתפלא לכמה אחוזי הנחה תצליח להגיע (הרבה יותר ממחירי מבצע). החברה הזאת לא ממהרת לשלח בחזררה לשולח את המוצר. כי במקרים כאלו הם צריכים לתת דין וחשבון לממונים הבינלאומיים שלהם, ושם קשה להם להסביר את התמחור השערוריתי שהגיעו אליו

בהצלחה בשיפוץ

N

פורסם

בדיוק.

וגם לשמור מרחק מדואר EMS.

לא רק שהם גובים עמלות - אצלהם כל חבילה אוטומטית נבדקת ואין מצב שהיא "מחליקה" בלי דרישת מכס ואישורים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תתבייש לך!!!! מה הקשר למדינה וליהודים???

יש לך בעיה עם המדינה, קח את החפצים שלך ועבור לחו"ל, שם מאוד אוהבים יהודים.

זה פדקס שתעללו בך ומנסים לשתות לך את הארנק. חפש בפורום, יש מספיק שירשורים על החברה הזאת.

פעם הבאה שאתה מזמין חלקים מארה"ב, רק עם USPS , בדרך זו את מתנהל רק מול המדינה וכאן תראה באיזה קלות ונוחות אתה מקבל את החלקים.

פורסם

קנה כרטיס ,טוס ליעד קרוב, גש לדואר המקומי קח את החבילה ששלחת לתחנת הביניים ,שוב לארץ ,גם נהנית בחו"ל גם נשמת לרווחה ובא לציונה גואל.

ת זה כולם לומדים בדרך הקשה, סט תותבים של "ראליארט" ללנסר שילמתי 10000 ש"ח על מחיר של 230 סטרלינג הבנתם?

מאז? לא שולח לפה כלום.

מירוצי מכוניות

פורסם

קבל חישוב פשוט

שר התחבורה לא קשור תשלח לרשות המיסים בכל אופן כך חישוב פשוט

385 שח מוצר

ועוד 385 שח משלוח

על זה 150 שח עמלת מוכס

עכשיו 6 אחוז מכס שהן 200 כפול 6 חלקי מאה שזה יוצא 12 דולר שהם 46 שקל

מס קניה הוא 100 כפול שישים אחוז ותגזור על זה 12 אחוז שזה יוצא

עוד 20 דולר שהם 77 שח

עכשיו מעם על הכל 16 אחוז שזה

150 שח

עד עכשיו יצאנו

280 שקל על המיסים למדינה

ועוד 150 על עמלת מוכס שזה ביחד

430 שח למדינה

עכשיו יש עוד אגרת יבוא 50 שח בערך

עכשיו יש לך את המרכיב אחסנה ששילמת אני לא יודע כמה ימים זה ואת העלות של פדקס עבור כל יום ( בממוצע 10 שקלים ליום אני חושב )

סה"כ יצא לי 480 למדינה ועוד משלוח 385 שזה 865 פחות 1000 שקל ששילמת יוצא עוד 135 שקל שהם נעלם

שאני משער שהלכו על אחסנה ועמלת שחרור לפדקס שעשו לך את כל הבלאגן הזה

אם הייתה חכם הייתה שולח USPS עד הבית בלי כאב ראש

וגם זה היה מתקבל יותר מהר

או אם כבר UPS פדקס גרועים

צריך ניסיון להביא דברים

לפעמים עדיף להביא דרך אנשים שיעשו את הכאב ראש הזה ויוצא גם יותר זול .

חוץ מזה עזוב עצבים

הפסדת 200 שקל בשיפוץ שעולה לך מעל 100 אלף זה בקטנה

לא שווה את העצבים שתניע את המנוע והכל יהיה בסדר ( אם יהיה)

זה כבר לא יעניין

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
תתבייש לך!!!! מה הקשר למדינה וליהודים???

יש לך בעיה עם המדינה, קח את החפצים שלך ועבור לחו"ל, שם מאוד אוהבים יהודים.

זה פדקס שתעללו בך ומנסים לשתות לך את הארנק. חפש בפורום, יש מספיק שירשורים על החברה הזאת.

פעם הבאה שאתה מזמין חלקים מארה"ב, רק עם USPS , בדרך זו את מתנהל רק מול המדינה וכאן תראה באיזה קלות ונוחות אתה מקבל את החלקים.

מה אתה מדבר שטויות

אני רוצה לראות אותך מביא עם USPS משלוחים של 100 קילו ?

זה נחמד בדברים קטנים שאפשר כמו מה שהוא הביא עכשיו

אבל לעשות הכללה רק USPS זה שטויות , כנראה הניסיון שלך הוא רק על מוצרים קטנים

אל תטעה סתם אנשים

ויותר מזה אני יכול להגיד לך שהבירוקרטיה פה במדינה חרא

ולעזוב לחול זה פשוט .

הרבה יותר קשה לתקן את המצב וזה מה שצריך לעשות

וזה הכיוון של הבחור פה , הוא רוצה לכתוב מכתב וכו לא לברוח מהמציאות פה .

פורסם

USPS הם הכי מומלצים לחבילות קטנות ובינוניות מארהב (אני קיבלתי מהם גם חבילות גדולות מאוד אבל לא כבדות)

אחרי זה אם החבילה כבדה מדי יש את חברות השילוח שנותנות לך כתובת אמריקאית בניו ג'רזי ושולחות אליך הבית, כמו USHOPS

הן גובות את המכס והכל אבל הן זולות יותר מ FEDEX ו UPS וגם יש אפשרות במשלוח ימי זול יותר

מאירופה מומלץ עם DHL או UPS לחבילות גדולות, כאשר הדואר לא מוכן לשלוח

FEDEX הכי גרועים בכל מקרה

פורסם
בינתיים אין כמו לבכות ביחד.

ככה אנחנו היהודים, אין מה לעשות, כנראה כשאנו בוכים יחד זה מה שמאחד אותנו.

גדי, בהיזדמנות זו שוב תודה :wink:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
מה אתה מדבר שטויות

אני רוצה לראות אותך מביא עם USPS משלוחים של 100 קילו ?

זה נחמד בדברים קטנים שאפשר כמו מה שהוא הביא עכשיו

אבל לעשות הכללה רק USPS זה שטויות , כנראה הניסיון שלך הוא רק על מוצרים קטנים

אל תטעה סתם אנשים

ויותר מזה אני יכול להגיד לך שהבירוקרטיה פה במדינה חרא

ולעזוב לחול זה פשוט .

הרבה יותר קשה לתקן את המצב וזה מה שצריך לעשות

וזה הכיוון של הבחור פה , הוא רוצה לכתוב מכתב וכו לא לברוח מהמציאות פה .

ואיזה גאון שולח 100 קילו בדואר? אין פלא שדורשים ממנו מיסים שאלו גבוהים.

USPS לחבילות קטנות ובינוניות, USHOPS לחבילות גדולות שממש אין ברירה.

ואם ממש רוצים להביא משקלים כבדים לארץ, שולחים מכולה, עולה $800 .

המציאות פה היא שיש חברה בשם פדאיכס שדופקת לקוחות על ימין ועל שמאל ואף אחד לא עושה עם זה כלום. שאני עברתי את מסכת ההתעללות שלהם, הסברתי יפה לפקידה שהיא יכולה לדחוף את החבילה לתXX, ממני הם לא יראו שקל ופשוט עשיתי הזמנה חוזרת של החלקים תוך וידואי שזה נשלח ב-Royal Mail (מבריטניה).

לפי דעתי צריך להתארגן ולשלוח מכתב על-ידי עו"ד למשרדי החברה בארה"ב, אולי זה יעזור.

פורסם
ואיזה גאון שולח 100 קילו בדואר? אין פלא שדורשים ממנו מיסים שאלו גבוהים.

USPS לחבילות קטנות ובינוניות, USHOPS לחבילות גדולות שממש אין ברירה.

ואם ממש רוצים להביא משקלים כבדים לארץ, שולחים מכולה, עולה $800 .

המציאות פה היא שיש חברה בשם פדאיכס שדופקת לקוחות על ימין ועל שמאל ואף אחד לא עושה עם זה כלום. שאני עברתי את מסכת ההתעללות שלהם, הסברתי יפה לפקידה שהיא יכולה לדחוף את החבילה לתXX, ממני הם לא יראו שקל ופשוט עשיתי הזמנה חוזרת של החלקים תוך וידואי שזה נשלח ב-Royal Mail (מבריטניה).

לפי דעתי צריך להתארגן ולשלוח מכתב על-ידי עו"ד למשרדי החברה בארה"ב, אולי זה יעזור.

הם חברה פרטית הם יכולים לעשות מה שבא להם

• תוכן חדש...