Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס W116 לא מניע (בעית חשמל)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לא נותן סטארטר אלא רק אם אני נוגע עם מברג אז הוא מתעורר לתחיה ,אני פותח סוויץ המשאבת דלק נכנסת לפעולה רוצה להניע ואז הרכב מת כאילו שאין מצבר (מצבר חדש ומראה טעינה מלאה),חיברתי כבלים ישירות למשאית והרכב לא מגיב ומידי פעם מנסה במאמץ ומפסיק , לפי מה שאני מרגיש זה שיש משהוא שאין לא מגע מלא או שיש משהוא שגונב חשמל רק בזמן שאני פותח סוויץ

הייתי שמח לקבל עצות לפיתרון ותוכנית חשמל אפילו בגרמנית אבל רק שתהיה ברורה לי :roll:

תודה

פורסם

בדוק מגעים בסוייץ ובפיוזים.

בדוק שהמינוס מהודק לשסי .

בדוק מפל מתח בין הסוויץ לסטרטר , אם יש תצטרך להוסיף ממסר .

אולי הסטרטר נדפק? הוא עובד רגיל שאתה נותן לו פלוס ישיר?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

על פניו הסויץ נראה בסדר כי ניסיתי להתניע באמצעות חוטים וגם לא עזר, לגבי הסטארטר שאני מקצר אותו הוא ניעור לחיים ,מה שכן אני יבדוק את המינוס בין המנוע לשאסי למרות שנראה לי קלוש ..

פורסם

יש מתג ניתוק בין הגיר לסטרטר, כך שאם אתה לא ב P או N, הרכב לא יניע. אם המתג לא תקין, לא יופעל הסטרטר מהסוויץ', אבל יופעל בחיבור ישיר.

אני לא יודע אם זו הבעיה אצלך, זה מה שהיה אצלי וגרם בדיוק לאותה התופעה.

נמרוד

פורסם

שלום,

במידה וזה לא המתג שנמרוד כתב עליו (הרכב שלי עם גיר רגיל, אז אין לי כזה) אז זה רק 2 בעיות אופייניות שיכולתו להיות:

1. מגעים בסוויטש. אני מניח שאתה יודע איך מפרקים אותו, המפתח צריך להיות במצב 1, ואז אפשר לפרק את הסוויטש לגורמים.

2. הסטרטר עצמו.

הייתה לי בדיוק אותה בעיה לפני חודשיים, פירקתי את הסטרטר וכשהבאתי אותו לשיפוץ, הוא עבד! חזרתי איתו, הרכבתי באוטו - לא עבד... בקיצור הסטרטר שיחק משחקים פעם כן, פעם לא עד שלא עשיתי לו שיפוץ קומפלט אצל תורג'מן ביפו. מאז הכול בסדר.

בכל מקרה, תבדוק מגעים וחוטים מתחת למצבר. אני כשפתחתי שם, גיליתי חוטים במצב רע מאוד, הם קרובים לסייפת פליטה ומתחממים. אז אני החלפתי גם 3 חוטי חשמל המגיעים לסטרטר.

בהצלחה!

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם
יש מתג ניתוק בין הגיר לסטרטר, כך שאם אתה לא ב P או N, הרכב לא יניע. אם המתג לא תקין, לא יופעל הסטרטר מהסוויץ', אבל יופעל בחיבור ישיר.

אני לא יודע אם זו הבעיה אצלך, זה מה שהיה אצלי וגרם בדיוק לאותה התופעה.

נמרוד

נימרוד רציתי לבקש אם תוכל להעלות תמונה של המתג כי לא ראיתי משהוא כזה או שלא ידעתי שזה המתג ..

פורסם
שלום,

במידה וזה לא המתג שנמרוד כתב עליו (הרכב שלי עם גיר רגיל, אז אין לי כזה) אז זה רק 2 בעיות אופייניות שיכולתו להיות:

1. מגעים בסוויטש. אני מניח שאתה יודע איך מפרקים אותו, המפתח צריך להיות במצב 1, ואז אפשר לפרק את הסוויטש לגורמים.

2. הסטרטר עצמו.

הייתה לי בדיוק אותה בעיה לפני חודשיים, פירקתי את הסטרטר וכשהבאתי אותו לשיפוץ, הוא עבד! חזרתי איתו, הרכבתי באוטו - לא עבד... בקיצור הסטרטר שיחק משחקים פעם כן, פעם לא עד שלא עשיתי לו שיפוץ קומפלט אצל תורג'מן ביפו. מאז הכול בסדר.

בכל מקרה, תבדוק מגעים וחוטים מתחת למצבר. אני כשפתחתי שם, גיליתי חוטים במצב רע מאוד, הם קרובים לסייפת פליטה ומתחממים. אז אני החלפתי גם 3 חוטי חשמל המגיעים לסטרטר.

בהצלחה!

הטסרטר אצלי מצויין והחוטים נראים שלמים ,חשבתי שאולי יש רילי מסויים שגורם לכל הבלאגן הזה ..

פורסם
נימרוד רציתי לבקש אם תוכל להעלות תמונה של המתג כי לא ראיתי משהוא כזה או שלא ידעתי שזה המתג ..

בבקשה:

http://forum.w116.org/mechanicals/geabox-contactor-unit-service-and-repair/

אצלי הבעיה היתה בחוט שיוצא ממנו לסטרטר, ולא במתג עצמו.

אגב, ניסית להניע ב N ולא ב P?

נמרוד

פורסם
הטסרטר אצלי מצויין והחוטים נראים שלמים ,חשבתי שאולי יש רילי מסויים שגורם לכל הבלאגן הזה ..

אז זהו, שאין שם כלום. סטרטר שלי גם היה נראה בריא, עד שלא פירקו אותו לגורמים ואז לא הבינו איך הוא בכלל הצליח לעבוד.

בכל מקרה, תעדכן מה נסגר, ממש מעניין הסיפור הזה... אין הרבה 116 באזור :)

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

האם המרצדס שלך מארה"ב?

בכל מקרה נסה ללחוץ על דוושת המעצור בזמן ההנעה.

ישנן מכוניות בהן צריך ללחוץ על דוושת המעצור כדישיגיע זרם לסטרטר. בדרך כלל אנחנו אינסטקטיבית לוחצים על דוושת המעצור ולכן הרכב מניע. ישנם גם מודלים של שנות השבעים בהם הרכב אינו מניע אם חגורת הבטיחות אינה סגורה.

מי יודע אולי זאת הבעיה?

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...