Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישנם עוד חוסרים מעטים, אבל שום דבר שאי אפשר להזמין ולקבל תוך 3 ימים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא ידוע, תלוי בלו"ז העבודה שלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
פנסים מתרוממים
התחלת גם אתה לנבל את הפה?:lol: :lol: :lol:

יופי של עבודה. נראה שבני נותן את אותה תשומת לב לעבודה על המנוע שלך כמו שהוא נותן לעבודה על המנוע של הרנו שהוא משפץ וזה ראוי לכל מחמאה!

פורסם
התחלת גם אתה לנבל את הפה?:lol: :lol: :lol:

יופי של עבודה. נראה שבני נותן את אותה תשומת לב לעבודה על המנוע שלך כמו שהוא נותן לעבודה על המנוע של הרנו שהוא משפץ וזה ראוי לכל מחמאה!

שלום.

תודה על הפירגון!!!

אין אצלי הבדל בין שלי או של מישהו אחר! כמו שאמרת כאשר אוהבים את העבודה רואים את זה.

כדי לקחת רכב אספנות מיוחד ויקר לבעלים, צריך להתיחס בכובד ראש ובצורה מיקצועית.

לצערי מתוך נסיון רב מעט מאוד הם בעליה מיקצוע שמבצעים את העבודה כמו שצריך. כל הזמן אני ניתקל בתופעות של עבודה גרועה והשחתה וזה חבל. הכי גרועים בענף הם חשמלאי הרכב, לצערי עוד אף פעם לא ניתקלתי בחשמלאי רכב שלא מחפף ומבצע את העבודה כראוי. בכל רכבי האספנות שהגיעו אלי החשמל תמיד היה סקנדל! תעודת עניות לבעלי המיקצוע.

בלי כל קשר, מישהו ביקש הסבר בנושא חריטת גל-ארכובה. אם יש עניין, אני יכול לצלם ולהקים שרשור בנושא שיפוץ מנוע אם הסברים כולל צילומים.

ועכשו המוקוס של ליעד [לא אין שגיעת כתיב!!! הגיעה מוקוס ויצע כוסית :lol: ]

בתמונות הבאות אני מציג את שיפוץ הגיר וברצוני לציין שאת הנזק הכי גדול בגיר עשה מכונאי רכב מפגר, שפשוט לא מיתמצא, וזיין את הגיר בלשון המעטה. נאלצתי לייצר חלקים מיוחדים כדי להתגבר על בעיות שהיו בגיר.

כמו כן, כמה תמונות נוספות איך היה ניראה לפני, ושלבים בשיפוץ כולל פחחות בתא המנוע וצביעה מיקצועית.

כל מערכת החשמל שופצה [הוחלפה] - סבלנות תמונות בהמשך,כולל שיפוץ לוח שעונים.

בברכה בני ל.

CIMG0813.JPG

CIMG0823.JPG

CIMG0827.JPG

CIMG0828.JPG

CIMG0928.JPG

CIMG0930.JPG

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בתמונה האמצעית בהודעה שלמעלה, תא המנוע כבר אחרי ביקור אצל פחח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

ודאי שיש,לפי מה שנאמר,חכמים לומדים מנסיון של אחרים,וטפשים לומדים מנסיון של עצמם,ואכן אם תבוא היום יש לי מספר שאלות בעניין מערכת המעצורים האחורית של הרליאנט.יום טוב.-זאב

zeev

פורסם

בני, עבודה נפלאה !

אם תוכל להעלות שירשור (מפורט ככול הניתן) על שיפוץ מנוע וגם גיר הדבר ישמח אותי מאוד.

תודה על התמונות המעניינות!

פורסם

במהלך השיפוץ נתקלנו בבעיה במכלול הקלאץ'. המזלג היה אכול ושחוק למדי, והתחלתי בחיפושים אחרי אחד חדש. עיון בספר הרכב ובספר החלקים גילה לנו שהבעיה היא לא במזלג, אלא שחסרה פחית בצורת D אשר פתוחה בחלק הישר שלה, ותפקידה להאריך את המנוף של המזלג על מיסב הלחץ, ובכך לאפשר תנועה חלקה יותר של הקלאץ'. המכונאי הקודם שהתעסק עם המכלול פתר את החוסר בפחית ע"י פתיחת בורג כיוון הקלאץ' למקסימום. כך גם אבדה היכולת לכוון את הקלאץ', וגם התחילה שחיקה מוגברת מאוד של המזלג לתפארת חאפרי ישראל.

השגתי את הפחית החסרה, והפלא ופלא, הכל עובד כמו שצריך.

בתמונה ניתן לראות את המזלג (חץ כחול), מיסב הלחץ (חץ תכלת), הפחית שהייתה חסרה (חץ אדום), ושני קפיצי טבעת שמחזיקים את הפחית צמודה למזלג (חצים ירוקים).

Clutch.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אני מניח שאם הייתי מתאמץ, הייתי מוצא אחת כזו גם בארץ, שכן המכלולים משותפים עם פורד.

בכל אופן, פשוט הוספתי אחת כזו להזמנה של חלקים שכבר הוצאתי. זה עלה לי דולרים בודדים.

www.davebean.com

זה ספק חלקים למכוניות מירוץ וספורט בריטיות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...