רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
כותרת
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
פורד טי-בירד
מאת חזקי- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מי מכיר? מי יודע? חנתה במשך כמה שנים ברמת גן טיבירד אדומה יפיפיה. הייתה נקודת אור בחיי , בדרך לחמותי. בזמן האחרון נעלמה. מישהו יודע מה עלה בגורלה? איזו שנה ודגם? תודה.
הודעה אחרונה מאת mont, -
- 1 תגובות
- 817 צפיות
מעוניין בכתובות של דילרים או מיגרשים של רכב אספנות במינכן גרמניה או באזורים ליד
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
יש לי חבר מזה 10 שנים, ארתור שמו, אספן מכוניות סיטרואן ישנות (CX, DS ) בחור הולנדי, נוצרי, אבל ציוני ברמות קשות, פשוט מאוהב בישראל. כמעט כל שנה מבקר בישראל בימי העצמאות (השנה במקרה לא), מעורה בכל מה שקורה בישראל, תומך בכל צעד. קורא YNET ברמה יומית. מעריץ את צה"ל ואוסף חולצות, סמלים, כובעים ומה לא...ביקר בכל המוזיאונים הצבאיים האפשריים בארץ (פלמח, חיל אויר וכו וכו) לא מחמיץ אף מפגש של תמיכה בישראל בהולנד, או ביקור של אישיות ישראלית בהולנד. אתמול בערב יצא לבלות עם מספר חברים ונשא בגאווה על גופו את דגל ישראל ועל רכבו גם שם גם דגל ישראל קטן. מסביב למספר רישוי האחורי יש מסגרת של עם הכיתוב לובינסקי בעברית (כמובן) ומדבקות "שמור מרחק" בעברית לאות הזדהות. ביקש …
הודעה אחרונה מאת Ilan Sh, -
- 3 תגובות
- 868 צפיות
היום אנו עושים מפגש ראשון כולם מוזמנים! מאחורי התחנת דלק יש חנייה שם אנו ניפגש.
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
ג'יפ מעופף
מאת asaf572- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תמונות שמצאתי ברשת
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
אוסף התמונות של אושרי 1 2
מאת A110-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כשאושרי העלה את האוסף היחודי שלו לאתר, היה ברור לי שצריך ללוות את האוסף, לפחות את חלקו, בפרשנות. בחרתי תריסר תמונות שעניינו אותי במיוחד, והנה הפרשנות לפניכם - http://israelmotorindustry.org/cars-in-israel-pictures תודה רבה לאושרי על הסכמתו לפרסם את התמונות מחוץ לקארספורום. קריאה מהנה!
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
ציפוי חלקים בכרום 1 2
מאת ג'ו- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רבות נכתב על היכן לבצע את הציפוי המבוקש וכמו שצריך. היום הייתי במפעל שמבצע זאת, ערכו לי "סיור" במפעל והתהליך כולל: 1. צילום החלקים. 2. ניקוי חול בפנים ושיוף בחוץ. 3. אם צריך ליישר, או לסתום חורים זה מבוצע. 4. החלקה וליטוש. 5. ציפוי בנחושת והחלקה. 6. ציפוי בניקל 60 דקות. (ראיתי אחרים שעושים 15 דקות ובהתחלה החלק נראה יפה אבל לא מחזיק) 7. ציפוי בכרום. זהו למעשה התהליך הנכון לבצע ציפוי שגם ייראה יפה וגם יחזיק מעמד. המפעל הנו "משפחתי" והעובדים בו כ 10 במספר עם ניסיון של 20 שנה ומעלה. ראית שם עשרות חלקים בתהליכים שונים כולל מחו"ל. אני לא מתווך ולא משווק אלא רק מפרסם פה את פרטי המפעל הזה וכל אחד יחליט על דעתו הוא אם זה מתאים לו וכתבתי כאן את כל…
הודעה אחרונה מאת youval11, -
- 4 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
סוף סוף הגיעה אליי הפיאט בינקינה 1965 קונברטבל .בקרוב כל הליך השיפוץ :lol: התמונה להמחשה בלבד וכך יראה בגמר השיפוץ!
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לא תכננתי לבוא אבל יצא שכן הגעתי... אז קבלו מדגם לא-מייצג של הרכבים מהמפגש, כרגיל בגלריה בפליקר. כאן אני מעלה רק ארבע תמונות אקראיות. תהנו.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
עגלת נגרר לרכב
מאת אלברטו- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
דורש לצורך העברה של רכב אספנות ממוצע עגלת נגרר שאפשר להעלות עליה רכב כדי לשנע אותו ממקום למקום אשמח לכול עזרה כולל עגלת נגרר כזו לקנייה האם קיימת עגלת אספנות?אפשר למצוא עגלת אספנות האם החוקים על עגלת אספנות תקפים כמו רכב אספנות? תודה אלברטו
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- 4 עוקבים
- 60 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
זה התחיל לפני כמה שנים טובות שנדלקתי על יצירת האומנות הזאת שנקראת "מוריס מיני מיינור" אך המזל לא הטיב עמי ולאחר שביקרתי אצל מספר בכלל לא מבוטל של בעלי מיני מיינור נתקלתי בלא מעט קשיים בכל הסוגים החל מרכבים שקשה מאוד לראות איך אני מצליח להחזיר לכביש ועד סירובים מצד המוכרים בדקה ה90 להפרד מהרכבים (אגב זה קרה שלי לא פעם ולא פעמים גם שהייתי צריך לנסוע רחוק בשעות לא שעות.) בסופו של דבר הגיע הרגע הגדול היום לקחתי חופש מהעבודה ונסעתי להזיז עניינים והרי התוצאות:
הודעה אחרונה מאת london, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים. במפגש השרון היו אתמול כמה סיבות לחגוג. כן, כמו תמיד... ראשית, הגיע חבר חדש שהתקבל בשמחה על ידי כל הנוכחים, וחשף את רכבו לראשונה. שמו שוקי, והרכב מורגן מודל 1978 (תמונות בהמשך). שנית, חבר יקר... הודיע על נישואיו הקרובים ל... וואוו, איזו שמחה!!! (עד לאישור סופי לפרסום - השמות נמצאים במערכת). שלישית, באמצע המפגש הגיעה הפתעה נוספת, תמונות בהמשך... בהזדמנות זו נאחל בילוי נעים למשפחות קליינמן ופרחי שנסעו לטיול לא קצר בחו"ל. החברים מחכים לכם כאן לשמוע חוויות. מאוחר יותר אעלה תמונות, שבת שלום, אבי.
הודעה אחרונה מאת ford84, -
בלמעלה מארבעים שנה שהרכב במשפחתי אספנו סיפורים מעניינים, חלקם משעשעים, חלקם עם מוסר השכל, אבל כולם אמיתיים וקרו במציאות. אני בטוח שלכל בעל רכב ישן יש סיפורים דומים ואולי יעלו בו הסיפורים זיכרונות ואף חיוכים. השירשור שונה קצת מהרגיל ובמידה ויהיה ביקוש אפרסם בכל שבוע סיפור נוסף מהמבחר שאספתי. הסיפור הראשון: מנוע בערה פנימית- סיפור הנסיעה לים המלח שנגמרה באש בתא המנוע. מנוע בערה פנימית סיפורינו מתחיל בתחילת שנות ה-90 בבוקר קייצי בירושלים בזמן שרותי בקבע, רגע נעצור, עוד נחזור לבוקר זה. הבה נתגלגל שבועיים קודם ליום בו החלטתי לאבזר את הרנו 4 בציוד חרום כמו משולש אזהרה חדש, כבלי התנעה, תיק עזרה ראשונה וכמובן מטף כיבוי לרכב. כל האביזרים מותקנו במקומם בתא …
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם רכבים רגילים אני מבטח בביטוח ישיר אבל לצערי הם לא מבטחים רכבי אספנות.לכן אני מעוניין בסוכנות ביטוח מומלצת מאזור השרון המבטחת רכבי אספנות.אני רוצה לעשות ביטוח חובה וצד ג . תודה מראש אריק
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
שאלה קצת פילוסופית שאין לדעתי תשובה חד משמעית אבל בין כל חכמי בפורום אולי ביחד נמצא תשובה מושכלת. הרכבים הראשונים היו פרמיטיביים ודרשו התעסקות רבה, עם השנים הלך הרכב והשתכלל והפך אמין יותר ויותר, ואז התקבלה החלטה של היצרנים על רכב מתכלה הינו רכב עם אורך חיים מוגבל מראש ללא קשר לטיב האחזקה, היכן לדעתכם נקודת האיזון בין הרכב המודרני הטוב ביותר לפני עידן הרכב המתכלה? האם שנות השמונים הם השיא, אולי התישעים, שנות האלפיים? איזה רכב ומאיזה שנתון הייתם מאמצים, מישרים קו ומשתמשים בו ביום יום בין הפשרה לרכב אמין בטוח מפנק ונוסע לבין רכב מודרני זמני? האם מרצדס 82 טובה יותר ממרצדס 2002 אמינה יותר או אולי באמת המכונית המודרנית מושלמת? מי מרים את הכ…
הודעה אחרונה מאת sharon208, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם, שמי דקל בן 19 משפץ סאאב 96, חייל מראש העין. אני מחפש מזה מספר חודשים מוסך שאוכל לעבוד בו בימי שישי כדי לרכוש ניסיון בתחום. אם מישהו יודע על מוסך שכזה אשמח לשמוע, 0503733045. יש לי אפשרות להוציא אישור עבודה מהצבא, אני בבית בסופי שבוע בשישי ובשבת. תודה מראש ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת YHS, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים שלום, לא מכבר יבאתי לארץ רכב אספנות, וקיבלתי רישיון רכב לחצי שנה. בפועל חשבתי (והסתבר שטעיתי) שעלי קודם לתקן ליקויים, ורק א"כ להגיע עימו לעמדה מספר 1 ע"מ לקבל לוחית רישוי. בפועל בפועל, תיקון הליקויים לקח הרבה יותר זמן ממה שחשבתי, ועכשיו אני כבר חצי שנה אחרי תום הרישיון הזמני ועדיין לא עברתי בעמדה מספר 1. האם משהו יודע להגיד לי מה הפרוצדורה במקרה זה. אני מודה שאני טיפה חושש לפנות בשאילתא בנושא זה למשרד התחבורה - אני חושש מבירוקרטיה מנופחת או אף מגרוע מכך. לתגובותיכם אודה ג'ו
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האריות שבחבורה
הודעה אחרונה מאת omryr, -
- 1 תגובות
- 771 צפיות
האנשים
הודעה אחרונה מאת רם מילון, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, בעבר היתה לי חיפושית גרמנית 71' ומכרתי אותה ברוב טיפשותי עקב חוסר זמן. כיום אני רוצה להתחיל פרוייקט שיפוץ חדש על רכב אחר. השאלה איזה רכב מומלץ? כזה שיש יש חלקים בארץ והמכלולים שלו פשוטים. וכמובן שהחוויה תישאר אותה החוויה תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת avizaz, -
- 6 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
בהמשך לשירשור שנגע לטילון מודל 1960 - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=416296&highlight=ICM+1960 בפעם הראשונה שאני נתקבל פנים מול פנים בטילון ICM מודל 1959. הטילון לא נסע משנות ה-60 (המספרים עליו כתומים) והינו מקורי למעט מעט שינויים קלים שניתנים לתיקון. גם המנוע הינו המנוע המקורי (מעט חלש יותר מהמנועים שהורכבו מתחילת שנות ה-60) ובמצב עבודה. הכיסא מאד נדיר והינו כיסא בודד!!! אפילו התווית המקורית מאחור נותרה כפי שהיא. ולתמונות - http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=285095&stc=1&d=1336040527 http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=285096&stc=1&d=1336040527
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 1 תגובות
- 700 צפיות
תצלומים מהאוויר - מפגש מועדון VESPA היום 4-5-12 ביפו היה נחמד וכייפי GUY
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום צילמו סרט באזור הצפון צולמו גם כמה אספנות:רנו 4 לוחית זיהוי צבאית עוד מרצדס לוחית אספנות רום כרמל מושלמת גם מספר רישוי צבאי גולף קבריולט שנת 89 גג נפתח עוד קומנדר j5 ועוד אמבולנס צבאי תמונות יעלו ברגע שהגיע למחשב .
הודעה אחרונה מאת עדן אלימלך, -
רכבים משטרתים ישנים 1 2
מאת erez a- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הי , באתר hnn פרסמו כתבה על תצוגת תכלית של מכבי האש .. תראו איזה אוצה עומד לו מאחורי הכבאי האמיץ..
הודעה אחרונה מאת erez a, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 644 צפיות
שלום לכולם יש לי 2 שאלות 1.האם אפשר לייבא רכב (לא במצב נסיעה \ או כן ) לחלקים? אם כן האם צריך לשלם מיסים עליו? 2.האם אפשר לייבא רכב כזה מאנגליה?? או בכל כל רכב מאנגליה? (במיוחד לחלקים כי ההגה בצד השני) תודה ולילה טוב
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
שלום לחברי הפורום,מאחר שלא הייתה הענות בפורום רכב כללי,החלטתי לנסות את מזלי כאן,אתם מבינים יותר ברכבים ישנים לא מדובר ברכב אספנות,אך בכל זאת באגדה מוטורית,אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנושא. אני מצטט מהשרשור בפורום רכב: לפני כמה חודשים כשהשתחררתי מהשירות הצבאי,חשקתי ב205GTI והייתי מאוד קרוב לקנות אחת 1.9 במצב טוב,עם בעלים שמאוד מאוד דאג להחזיר את הרכב למצבו המקורי,השקיע וטיפל בכל,החברים אמרו שלא כדאי,ההורים גם לא התלהבו,וממש ברגע האחרון ״השתפנתי״ וירדתי מהעניין. והאמת?מה הם מבינים? מאז חיפשתי ספורטיבית זולה לסופי שבוע,והחלטתי שלפני צעד כזה אני אנסה למכור את האוונסיס ולקנות ספורטיבית משנתון מתקדם(כבר שלושה חודשים+ ועדיין כלום) משום מה,מצאתי את עצמי נכנס ליד2 בחיפ…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 736 צפיות
יתקיים בשבת? לא ראיתי פרסומים...
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 752 צפיות
שלום, חברי פורום היקרים! לי, אמנם, אין עדיין רכב אספנות, אבל אני עוקב אחרי ההודעות בפורום ונהנה מלראות איך אתם מצילים רכבים עתיקים, במיוחד אלה שמצבם מוגדר אנוש בתחילת השיפוץ, ואיך אתם יוצרים "יש מאין". אני נדהם מכוח רצון שלכם, אדיקות, סבלנות, עבודה קשה, והמון אהבה כלפי הרכב. אני מאוד שמח שיש כזה מועדון נהדר כאן בארץ, ומי יודע, אולי אני אזכה להיות חלק ממנו מתישהו. יישר כוח! בכבוד רב, רמי
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רציתי להיתייעץ איתכם לגביי הרכבת נעילה מרכזית בפורד קורטינה שלי , הסיבה לכך היא שפירקתי את הדיפונים של הדלתות ושלחתי אותם לריפוד מחדש אצל רפד, לכן חשבתי שאם כבר הכל מפורק כדאי להרכיב נעילה מרכזית עם שלטי נוחות שזה יותר נוח מליפתוח כל פעם עם מפתחות ולפתוח כל דלת . השאלה שלי האם כדאי להרכיב בגלל שאני מפחד שזה יהרוס את המקוריות של הרכב אבל מצד שני זה יותר נוח ופחות עושה בלאי למנעולים ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת re_ilan,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 311 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- omricn
- שביט
- הצילינדר השישה עשר
- zaf
- kfirg
- ברווז
- Shay Shd Dave
- 3n
- SlowRide
- אלעדית
- פאר האורה
- lanosforce