Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר מזה 10 שנים, ארתור שמו, אספן מכוניות סיטרואן ישנות (CX, DS )

בחור הולנדי, נוצרי, אבל ציוני ברמות קשות, פשוט מאוהב בישראל.

כמעט כל שנה מבקר בישראל בימי העצמאות (השנה במקרה לא), מעורה בכל מה שקורה בישראל, תומך בכל צעד. קורא YNET ברמה יומית.

מעריץ את צה"ל ואוסף חולצות, סמלים, כובעים ומה לא...ביקר בכל המוזיאונים הצבאיים האפשריים בארץ (פלמח, חיל אויר וכו וכו)

לא מחמיץ אף מפגש של תמיכה בישראל בהולנד, או ביקור של אישיות ישראלית בהולנד.

אתמול בערב יצא לבלות עם מספר חברים ונשא בגאווה על גופו את דגל ישראל ועל רכבו גם שם גם דגל ישראל קטן.

מסביב למספר רישוי האחורי יש מסגרת של עם הכיתוב לובינסקי בעברית (כמובן) ומדבקות "שמור מרחק" בעברית לאות הזדהות.

ביקש למסור דרישת שלום לכל חברי המועדון ולהגיד שלישראל יש הרבה חברים בהולנד.

קבלו תמונה (עם הסיטרואן CX אספנות שלו).

חג עצמאות שמח!

ארתור.jpg

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזכיר לי שפעם ראיתי ברחוב באמסטרדם מגאן עם מדבקת "הגיע זמן המגאן" בדיוק כמו שהו מקבלים בארץ.

אני מניח שזה לא שלו.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
חבל שהוא לא מתגייר ועולה לארץ

אוהב את ישראל, למה להרוס לו?

שלח לי בפרטי את הכתובת שלו, אשלח לו במתנה כמה סמלים של צה"ל וכומתה לאוסף

יש לי גם סמל של ביקור האפיפיור בארץ, המשלב דגל ישראל והכס הקדוש, הסמל

נענד ע"י כל כוחות הביטחון שהשתתפו במבצע האבטחה שלו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מרגש...

ידידים שלי, האשה יילידת הולנד , ודוברת הולנדית , עורכים כל שנה "מנגל " בחצר ביום העצמאות.

אם יבקר בארץ ביום העצמאות וירצה להצטרף- הוא מוזמן.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
אוהב את ישראל, למה להרוס לו?

רציתי לכתוב את זה אבל התאפקתי :lol:

באמת מחמם את הלב, מאד נחמד לדעת שחוץ משינאה קיצונית כלפינו יש גם אהבה קיצונית, אפילו אם אלו אנשים טובים מעטים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ערב טוב אחים שלי, אני ארתור, הבחור הולנדי בתמונה, הצטרפתי לפורום. אנא סלח לי על הטעויות שכתבתי בעברית. תודה לכולכם על כל המילים הנעימות.

כולכם רואים CX שלי מ 1988 והוא אחד מסדרה במהדורה מוגבלת של 700 מכוניות. השם CX Croisette. יש להם גם דלק 2.2L או 2.5L turbodiesel

כל 700 המכוניות נראים אותו דבר.

אני מתמחה מכוניות הסיטרואן הידראוליים, DS, CX, XM.

אם אתה צריך את העזרה שלי או ייעוץ אנא שלח לי הודעה פרטית.

שבת שלום! עם ישראל חי!

פורסם
גם אוהב את ישראל וגם סיטרואן?? ממש אח אובד.

ואגב סיטרואן, בסופ"ש הבא תערוכת סיטרומוביל באמסטרדם.

אריה

אני בסופשבוע הקרוב באמסטרדם.

אשמח לפרטים על התערוכה.

תודה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
ערב טוב אחים שלי, אני ארתור, הבחור הולנדי בתמונה, הצטרפתי לפורום. אנא סלח לי על הטעויות שכתבתי בעברית. תודה לכולכם על כל המילים הנעימות.

כולכם רואים CX שלי מ 1988 והוא אחד מסדרה במהדורה מוגבלת של 700 מכוניות. השם CX Croisette. יש להם גם דלק 2.2L או 2.5L turbodiesel

כל 700 המכוניות נראים אותו דבר.

אני מתמחה מכוניות הסיטרואן הידראוליים, DS, CX, XM.

אם אתה צריך את העזרה שלי או ייעוץ אנא שלח לי הודעה פרטית.

שבת שלום! עם ישראל חי!

Wellcome!!!

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

• תוכן חדש...