Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הכוונה לא הבנתי אבל הכל מקורי חוץ מהג׳נטים

מנוע וגיר של סיירה, דוד של רמוס, קלאץ' קרמי, ג'נטים וכו' הם נורא מקוריים, אז נעילה מרכזית באמת תקלקל הכל.

פורסם
מנוע וגיר של סיירה, דוד של רמוס, קלאץ' קרמי, ג'נטים וכו' הם נורא מקוריים, אז נעילה מרכזית באמת תקלקל הכל.

אין מה לעשות יש דברים שכדאי מאוד לשפר אם כבר מחליפים אני מאמין

שלכולם יש דברים שהם שידרגו למען הנוחות והאמינות לדוגמא: הצתה אלקטרונית,

ואל תישכח לא כל דבר אפשר להשיג לרכבים האלו .

ותאמין לי שעדיף ורצוי שיהיה גיר 5 הילוכים מאשר 3 ואוטומט, כי הכבישים של היום

יותר איכותים ודורשים יותר מהירות מפעם .  

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

תתחדש :-)

אני גם מתלבט אם לעשות נעילה עם שלט לרכב שלי, לא רכב קלאסי כמו שלך אבל זה משדרג כשאתה לא צריך לפתוח עם מפתח.

דרך אגב, כמה עלה התענוג?

פורסם

תנסה שז איל פרסי ביצחק שדה פינת שונצינו (פרוחזאד).

פעם הוא פתח קיט ומכר לי רק מנוע אחד של נעילה מרכזית כשהייתי צריך לעשות פתיחה חשמלית לבגאז'.

פורסם
איך קוראים לחנות?

זו לא ממש חנות, אלא בית עסק/מלאכה שעושה התקנות כאלה וגם ריפודים.

כדי להגיע למקום לצריך לפנות שמאלה משונצינו לרח' בן אביגדור או ישראל בק (לא זוכר איזה משניהם, אבל הם סמוכים אחד לשני ומדובר בקטע רח' קצרצר, כך שאין בעיה למצוא) וזה יוצא העסק האחרון מצד ימין.

צריך להתמקח איתו קצת על המחיר.

אגב, המחיר שכתבתי הוא רק עבור הקיט ושלטים.

אם מישהו רוצה לקנות מנועים משומשים - יש לי שלושה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...