Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כל הכבוד לכם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חברי פורום היקרים!

לי, אמנם, אין עדיין רכב אספנות, אבל אני עוקב אחרי ההודעות בפורום ונהנה מלראות איך אתם מצילים רכבים עתיקים, במיוחד אלה שמצבם מוגדר אנוש בתחילת השיפוץ, ואיך אתם יוצרים "יש מאין". אני נדהם מכוח רצון שלכם, אדיקות, סבלנות, עבודה קשה, והמון אהבה כלפי הרכב. אני מאוד שמח שיש כזה מועדון נהדר כאן בארץ, ומי יודע, אולי אני אזכה להיות חלק ממנו מתישהו.

יישר כוח!

בכבוד רב,

רמי

פורסם
שלום, חברי פורום היקרים!

לי, אמנם, אין עדיין רכב אספנות, אבל אני עוקב אחרי ההודעות בפורום ונהנה מלראות איך אתם מצילים רכבים עתיקים, במיוחד אלה שמצבם מוגדר אנוש בתחילת השיפוץ, ואיך אתם יוצרים "יש מאין". אני נדהם מכוח רצון שלכם, אדיקות, סבלנות, עבודה קשה, והמון אהבה כלפי הרכב. אני מאוד שמח שיש כזה מועדון נהדר כאן בארץ, ומי יודע, אולי אני אזכה להיות חלק ממנו מתישהו.

יישר כוח!

בכבוד רב,

רמי

:mm_smile::mm_yeah:

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם
שלום, חברי פורום היקרים!

יישר כוח!

בכבוד רב,

רמי

רמי שלום,

אני לא יודע מאיזה איזור אתה בארץ, (כמו כולם לא רשמת בפרופיל שלך דבר), אבל תוכל לעשותה עוד צעד קטן אחד ותתחיל לבוא למפגש מועדון החמש הסמוך למקום מגוריך בימי שישי או ל אירוע בפארק אפק ביום שבת הקרוב , ואז תוכל גם לראות לשמוע והכי חשוב לגעת... כמובן שתוכל גם להרשם כחבר מועדון החמש.

להתראות,

שלמה

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...