Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר ציריות לפיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ביררתי אצל ג'אן חלפים מחיר של ציריות לפיג'ו 205 ואמרו לי שמחיר כל צירייה הינו 700 שקלים .

המחיר הגיוני הוגן וסביר?????

פורסם

בערך 300 שקל +- לצייריה מחודשת אצל המדביק .תבדוק אם יש לו גם ל205 רגילה אני חושב שיש(אם כן אצלו אתה מקבל אחריות לשנה)

פורסם
מי הולך עם 205 למורשה?

אותו אחד שחושב שלשלם 700 שקל על ציריה זה הגיוני .

צירייה משופצת במדביק עולה משהו כמו 200-250 ש"ח , אם אני לא טועה זה המחיר לאחר החזרת צירייה ישנה , זיכוי של משהו כמו 80-90 שקל .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

קניתי צריה קצרה ב 200 ש"ח (דיסקל) משופצת.

הרכבתי לבד, ממש קל .

תזכור שמומלץ להחליף מחזיר שמן באותה הזדמנות.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם
מי הולך עם 205 למורשה?
מי שאין לו ידע, זמן, כלים או כוח להחליף בעצמו צירייה ב205 שלו, ורוצה בכל זאת לקבל עבודה איכותית.

בעצם, אם נקרא לילד בשמו - זה אני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מי שאין לו ידע, זמן, כלים או כוח להחליף בעצמו צירייה ב205 שלו, ורוצה בכל זאת לקבל עבודה איכותית.

בעצם, אם נקרא לילד בשמו - זה אני.

איכות ומוסך מורשה זה שתי דברים מנוגדים.

מי אמר שאתה צריך לחליף בעצמך?

תברר על מוסכים באיזור שאתה גר, קבל המלצות, וסע!

כן כן, לא לא.

פורסם

לא עובד עם מוסכים ליד הבית.

הרכב שלי נכנס רק למוסכים שאני בטוח שיעשו עבודה טובה, גם בלי שאני יעמוד להם על הראש - מוסך הדקל, המוסך של בני ל. והידיים של אבא :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם תרצה ציריות במחיר הכי זול שתמצא בשוק צור איתי קשר בפרטי

אבא של חבר טוב שלי מתעסק בשיפוץ הגאיים, ציריות וכל מה שקשור ואני יכול לארגן לך במחיר שלא חלמת אפילו!

פורסם
אם תרצה ציריות במחיר הכי זול שתמצא בשוק צור איתי קשר בפרטי

אבא של חבר טוב שלי מתעסק בשיפוץ הגאיים, ציריות וכל מה שקשור ואני יכול לארגן לך במחיר שלא חלמת אפילו!

ב205 יש שתי סוגים של ציריות אחת קצרה ואחת ארוכה יותר הקצרה עולה בסביבות 200 ש"ח והארוכה בסביבות 400. את שניהם לא בעיה להחליף.ואין צורך בכלים מיוחדים יותר מדי.

ציריה של 205 לא ניתן לשפץ לבד...(שלא כמו ברוב המכוניות ניתן להחליף רק פעמונים=יותר זול).

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

mush /potzkin

רשמתם שממש קל להחליף ציריה לבד ,אני ניסיתי ולא הלך לי כל כך בפירוק, יכול להיות שלא פירקתי בצורה נכונה ,אם תוכלו לפרט קצת יותר לגבי הפירוק ב 205 זה יהיה נחמד, מאיפה מילאתם שמן גיר?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

את הציריה הארוכה או הקצרה ניסית?זה משנה .

אם זאת הארוכה אז שים לב שיש 2 ברגים איפה שהתושבת שלה ,לפני שאתה מפרק אותה תפרק את המשולש ,תוציא אותו למטה בכוח זה לא הולך בקלות ,תוציא את הצייריה מהנאבה תפרק את 2 הברגים ותמשוך אותה ..קח בחשבון שינזל שמן גיר וצריך למלות חדש.

את הקצרה אותו דבר רק שבלי 2הברגים !

ואל תשחק עם המשולש וכל זה !!!!!!!!! תסגור חזק חזק !!!

אלא אם כן אתה רוצה למצוא את עצמך בתעלה..

אם אין לך ממש שום מושג בזה אל תעשה לבד .

• תוכן חדש...