Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה , אנשים , קיבלתי דו"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דו"ח על נהיגה במהירות של 110 קמ"ש בדרך בגין בירושלים (מותר עד 80) מסתבר שצולמתי שם לפני כ-5 חודשים , שעה לפני שבת (אני דתי) בדרך לארןסתי הטריה , התארסנו יום קודם (והתחתנו בינתיים ) , כתוב בדוח שצריך להגיע אלי זימון למשפט או לחקירה (!?) ..

כל הענין די מוזר לי , מצד אחד אני מגיע בקושי ל110 גם בדרך בין עירונית , ונוהג זהיר ואין לי עבר או הרשעות או עבירות קודמות , מצד שני , אני מניח שיתכן שמיהרתי ולא שמתי לב ..

אני מניח שאבקש לראות את התמונה שצולמתי כדי למנוע אפשרות שאולי בנס זה רכב אחר או שהיה רכב נוסף בפריים , לא יודע..

ואחרי זה אבקש שיבטלו או יתחשבו בעברי הנקי , בנסיבות המיוחדות , בכל שהתחתנתי כולה לפני חודש.. (ואני גם סטודנט בהפסקת לימודים)..

העניין הוא שאני לא ממש בטוח שאני נוהג נכון , אשמח לכל עצה , איך עלי לנהוג במקרה הנ"ל..

פורסם

שלום רב,

עד כמה שידוע לי (אני אולי טועה, אשמח אם מישהו יתקן או יאשר) נסיעה בדרך עירונית!!! במהירות של מעל 30 קמ"ש מהמותר גוררת למשפט. בדרך בין עירונית ההגבלה היא 40 קמ"ש, אבל בגין בירושלים נחשבת עירונית, אפילו שהיא לא נראית ככה...

תריץ חיפוש, היו כמה שרשורים שנפתחו על איך להתחמק מדו"ח או לקבל קנס מופחת בלי נקודות, אני בטוח שתמצא.

לגבי הביטול של הקנס, אכן רשום שיש חוק חדש, אבל את העבירה ביצעת לפני יציאת החוק, ופה תצטרך להתייעץ עם עורך דין או מישהו שיותר בקיא ממני.

בהצלחה ומזל טוב,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

דיברתי עם המשטרה , הוא באמת אמר לי שהחוק מיושם מה1/1/06 , ועם זאת..

נראה לי שאם אגיע למשפט סיכויי טובים , רק שאני לא רוצה להגיע למשפט.

ונכון שאי אפשר לקבל כל מה שרוצים , רק ש- כתוב לי בדוח שהמשטרה שלחה שהוא נשלח בתאריך 2/1/06 - כמעט 5 חודשים אחרי ביצוע העבירה , ואחרי שנתקבל החוק , אם אני נותן לזה פרשנות מסוימת - שנראה לי שהיא קבילה משפטית , אם המשטרה הואילה לשלוח לי את הדוח רק אחרי שנכנס החוק לתוקף - גם אם העבירה בוצעה קודם - הרי שהדוח הגיע לידיי כשהמציאות המשפטית אומרת שחלה התיישנות אחרי 4 חודשים על דוח כזה , נראה לי שזה בסיס לא רע לטיעון , ומצד שני אני לא רוצה לעצבן אפחד..

מה גם שתמיד יש את הטיעון שזה פשוט לא פייר לשלוח לי את הדוח כל כך הרבה זמן באיחור כשאין לי מושג מה היה באותו יום , ואין לי דרך להגן על עצמי , וכבר ציינתי שהענין נראה לי מוזר , אני לא מגיע למהירויות כאלה בטח שלא בבגין ששורץ מצלמות.

מה אתה אומר? יש סיכוי?

פורסם

אם זאת עבירה ראשונה או שיש לך עבר ממש טוב אז אתה יכול להפגש עם התובע ולהגיע להסדר כלשהו.

בדוק שזה עובד!

אני פעם על מרדף בהיותי נהג חדש קיבלתי 600¤ קנס ועל תנאי לשנתיים!

פורסם

חשבת שאתה משתתף בסרט "עקיצה ב-60 שניות" ?:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם
אם זאת עבירה ראשונה או שיש לך עבר ממש טוב אז אתה יכול להפגש עם התובע ולהגיע להסדר כלשהו.

בדוק שזה עובד!

צור קשר עם המשתמש שאוהד את בית"ר (חבר של אורן 16v:roll: ) אני פשוט לא זוכר איך קוראים לו...

יש לכם הרבה במשותף. גם בורחים, גם בסוף ניתפסים (אז למה בכלל לברוח? :wink: ) וגם יוצאים מזה הכי בזול שאפשר (מי אמר יותר מזל משכל ולא קיבל?:-P )

קח הכל בקלות גבר ושתעבור כבר שביזות יום א'...

אופק.

• תוכן חדש...