Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בורות מוחלטת בנושא ועלה במוחי משהו לא מובן שהייתי מעוניין שתסבירו לי...

אנשים קונים חלקים מפרוקיות נכון?

איך זה שמוכר את החלקים יודע בכמה למכור אותם?!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

סתם נגיד מושבים של WRX STI איך הוא ידע להתאים מחיר...

ז''א שגם יש אפשרות למצוא משהו ולקנות במחיר מציאה לא?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לא מדוייק.

ישנם חלקים "נדרשים" כגון: מראות, פנסים וכדומה. מחירם של אלה אכן נגזר ממחירם של חלפים חדשים ומצוי איפה שהןא באיזור ה-50% ממחיר חדש. שימו לב שבהרבה מהמקרים ניתן לרכוש חלק חדש תחליפי במחיר זול יותר ממשומש מקורי.

כל החלקים שאינם מתבלים בד"כ נמכרים במחיר רחוקים מאד ממחירם כחדשים, ובהרבה מקרים אם תקנה כמות נכבדה של פריטים תקבל כמה ע"ח הבית...

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם זה חלק יקר כמו מחשב מנוע, מנוע חשמלי של פנס ראשי - הם מכירים את המחיר של חדש וגובים מחיר שנראה בעיניהם "הוגן" למשומש (יש לציין שהמחיר שהם יגידו זה בערך הסכום שהם קנו את הרכב אחרי ההשבתה).

כמו שאמרו קודם, צריך להתמקח. למשומש אין מחירון לוי יצחק (וטוב שכך)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על התשובות :)

משהו שאני למשל הייתי רוצה לקנות ה מושבים ספורטיביים... לא באקטים או משהו אלה מושבים נוחים עם תמיכה בצדדים... אבל זה סתמי לבנתיים... פשוט התמחור של כל זה נראה לי לא הגיוני...

זה נשמע כמו מקום עם הרבה מציאות במחירים זולים יחסית!

לאנשים פה אולי יש סיפורים על מציאות או כל דבר שהשיגו במחירים טובים?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לאנשים פה אולי יש סיפורים על מציאות או כל דבר שהשיגו במחירים טובים?

נכון, זה מרגיש כמו חנות הכל בדולר, ובא לך לקחת הכל.

אבל,

אם לא תשים לזה סטופ, זה לא יגמר, עד שמצאתי קסנטיה בפרוקיה, פתאם גיליתי כמה שטויות קטנות אני צריך, והתחלתי להצביע לכל עבר וצעקתי: את זה! את זה!

ובסוף התעשתתי וקניתי רק מגן שמש לנהג.

עסקת חיי ללא ספק היתה במכינה לפני שנתיים, בחנות של כלי הכתיבה, היה שם סרגל רציני ממתכת, והוא עלה שקל. כל כך התלהבתי שחשבתי לקנות את כל הסל ולמכור הכל לברזלים.

פורסם

היתה פה המלצה פעם לבוא לפירוקיות וחנויות חלפים עם ידיים מלאות גריז וחולצה עם שם של מוסך :-)

יכול לעזור בעניין המחיר אולי

פורסם

לא תמיד כדאי מפרוק תלוי בחלק ובמחיר של החלק החלופי.

במקרה שלי הלך לי המאורר של המנוע, חדש "מקורי" עלה 1000 פלוס מעמ מפרוק 350 פלוס מעמ חדש חליפי 400 כולל.

כאשר העבודה להחלפה (פיזו 306) כרוכה בפירוק פגוש קידמי רדיאטור.

פורסם

כל פריט שבירצונך ליקנות בפרוקייה, תמיד תיבדוק את מחירו (הן חליפי והן מקורי)

כבר ניתקלתי במיספר מיקרים בהם המוכר דרש מחיר גבוה יותר מחדש מקורי :idea:

כמובן שמיקוח זה חלק מהקנייה.

SENA לשעבר

פורסם
כל פריט שבירצונך ליקנות בפרוקייה, תמיד תיבדוק את מחירו (הן חליפי והן מקורי)

כבר ניתקלתי במיספר מיקרים בהם המוכר דרש מחיר גבוה יותר מחדש מקורי :idea:

כמובן שמיקוח זה חלק מהקנייה.

מחזק את דבריך, ומוסיף שלפני שמשלמים- בודקים עם החלק אכן מתאים לרכבך.

חבר עם שברולט קוואליר קופה שנת 97', קנה לא מזמן בפירוקיה מכסה מתברג של מיכל דלק, שילם, ויצא לאוטו להרכיב ואז הוא גילה שהמכסה אינו מתאים, למרות שפורק אף הוא מקוואליר קופה, כנראה משנתון אחר.

:puzzled:
פורסם

בעיקר אבל בעיקר לפי הביקוש וחוסר חלקים בשוק.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

• תוכן חדש...