Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני יודע, אני יודע - אני מסתכן ב"הרמה להנחתה" כדברי המאשפז וקצין הבריאות הנפשי בפורום אבל זאת אמא שלי ואכפת לי ממנה...

אז ככה - אמא שלי נוהגת בAX1400 מתפוררת ורגילה רוב הזמן להסכל על המד חום לוודא שהאוטו לא עולה באש.

על המד מהירות היא לא מסתכלת כמעט אף פעם, האוטו שלה מתחיל להתקלף במהירויות תלת ספרתיות.

כשהייתי בחו"ל היא נסעה עם האוטו שלי לצפון עם אחי הקטן.

מפה לשם - תפסו אותה על 150 (כביש של 90).

אמא שלי היא לא גבר ולא יכולה "לשלם כמו גבר" על טעויות של גבר.

אמא שלי גם לא נהגת חדשה, יש לה רשיון יותר מ20 שנה עם מעט מאוד עבירות תנועה, אף אחת מהן לא רצינית.

אמא שלי נוהגת לא רע (מספיק בסדר כדי שאהיה מוכן לתת לה את האוטו).

היא אומרת שהיא לא האמינה שהיא נסעה כ"כ מהר כי לא שמים לב באוטו שלי ואני מאמין לה (מגיעים מהר מאוד ובשקט ל150)

לצערי היא כבר דיברה עם עו"ד שהמליץ עליו איזה ידיד ושכרה את שירותיו...

המשפט שלה ביום רביעי הקרוב.

האם חברי הפורום היותר מבוגרים (כאלה עם מספיק וותק על הכביש) יכולים להעיד על וויתור של שופט לעבירה כ"כ חמורה (לפי החוק, לפחות...) לנהגת וותיקה ללא עבירות?

אנא חסכו ממני את הטפת המוסר - לא אני ביצעתי את העבירה, כשלזרו עלי בטיסה נמוכה לפנות בוקר באיילון שילמתי את ה750 ש"ח ולא טרחתי אפילו ליידע את חברי הפורום.

פורסם
כשלזרו עלי בטיסה נמוכה לפנות בוקר באיילון שילמתי את ה750 ש"ח ולא טרחתי אפילו ליידע את חברי הפורום.

חוצפה :x

פורסם

הכל תלוי בשופט ובמצב רוחו באותו יום.

יש שופטים שמסוגלים לסגור את העניין בשלילה על תנאי וקנס. לוותר לגמרי אף אחד לא יוותר.

ולגבי "תיק יחסית נקי" - במשפט תעבורה שהיה לי לפני כמה שנים, כבוד(?) השופט אבינועם הדר (בדימוס כיום) החליט שמאחר ובתיק שלי הייתה עבירה אחת ב-12 שנות נהיגה והיא עבירת מהירות של 250 ש"ח, חוצפה מצידי לטעון שיש לי עבר נקי. :evil:

אי אפשר לדעת על מי נופלים.

עו"ד יכול להוציא מול התובע עיסקת טיעון של שלילה רצינית על תנאי וקנס לא היסטרי (אל תצפו לפחות מאלף ש"ח). למעשה - אולי אפילו אימך יכולה להגיע להסדר כזה עם התובע בעצמה אם תגיע לפני שמתחילה שרשרת המשפטים.

פורסם

פעם כשהייתי בבית המשפט ברמלה, אדם מבוגר בערך בן 40 נשפט שם על מהירות הגבוה

בשלושים קמ"ש מהמותר בדרך עירונית. בעיניי השוטר הוא היה צריך לקבל קנס 750 ושלילה

לחודש כיוון שהמהירות הייתה מוגזמת, שאותם הוא כמובן קיבל אך בחר לערער ולהתמודד מול בית המשפט.

השופט החליט להתחשב בנהג כיוון שהרקורד שלו נקי מעברות קודמות חמורות וזאת ללא עורך דין

לקנס מופחת של 250 שקלים ללא שלילה.

היה לו שווה להישפט!

אופנוען

פורסם

אשפוז - תודה, אני אהיה איתה במשפט ואנסה לעזור

jalaad - במקרה שלה לא היתה לה ברירה... רשיונה נשלל במקום והיא קיבלה זימון למשפט.

פורסם

ב-150 לא שואלים אם שווה להישפט או לא.

לנסות לסגור עיסקה עם התובע לפני , או לכפור באשמה בצורה גורפת ולהצטייד בעו"ד בישיבת ההוכחות.

פורסם
השופט אבינועם הדר (בדימוס כיום) החליט שמאחר ובתיק שלי הייתה עבירה אחת ב-12 שנות נהיגה והיא עבירת מהירות של 250 ש"ח, חוצפה מצידי לטעון שיש לי עבר נקי. :evil:

בדימוס? הוא שפט אותי לפני כ-5 חודשים..חבל שלא משכתי את המשפט עוד קצת (גם כך נמשך שנה וחצי..).
פורסם

אמא של חבר, שיש בערך אותו ותק כמו לאמא שלך, ניתפסה על 146.

דרך עו"ד, היא שלחה מכתב שבו היא מסבירה שהיא כבר נוהגת הרבה מאוד זמן,היא אישה מבוגרת ואחראית והיא כניראה פשוט לא שמה לב למהירות.

המשפט בוטל, והיא יצאה עם קנס של 1000 ש"ח נידמה לי.

פורסם
אמא של חבר, שיש בערך אותו ותק כמו לאמא שלך, ניתפסה על 146.

דרך עו"ד, היא שלחה מכתב שבו היא מסבירה שהיא כבר נוהגת הרבה מאוד זמן,היא אישה מבוגרת ואחראית והיא כניראה פשוט לא שמה לב למהירות.

המשפט בוטל, והיא יצאה עם קנס של 1000 ש"ח נידמה לי.

רפובליקת בננות.

גיל, עו"ד !

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

עו"ד יש - איזה דואני/דוהני אחד (מישהו מכיר???)

העניין הוא שאם אני הייתי מעורב בבחירת העו"ד הייתי בוחר מישהו כמו אסף שמיר ושות'. העו"ד הנוכחי אגב, קיבל 2000 ש"ח ודרש עוד 500 ש"ח על הנסיעה שעוד לא הייתה לדיון השני בנצרת (הדיון הראשון היה בשביל לבטל את החודש שלילה מנהלתית שבוטלה אגב בגלל המכתב שאמא שלי כתבה (אם חד הורית, גרה במושב, אין תחבורה ציבורית וכו'...)).

האם יש טעם לשכור מחדש עו"ד או שכל עו"ד סביר יעשה את העבודה?

• תוכן חדש...