Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יכול להמליץ לי כיצד לשמור על עור הידיים מבחינת יובש , לכלוך ושריטות כאשר עובדים על הרכב?

מישהו אמר לי שיש סוג של כפפות ניילון חזקות ודקות במיוחד שמכונאים משתמשים בהם. האם מישהו מכיר? יכול להמליץ? איפה ניתן לרכוש וכד'?

פורסם

בסופר פארם יש כפפות לבנות הם עדינות,ויש ירוקות חזקות יותר, הלבנות מומלצות, אם נקרע שים חדשות שוב.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חוץ מהחומר שמנקה ידיים משומן וגריז, יש חומר ששמים חלק מהמוסכניקים בתחילת היום

והוא נועד לשמור טוב יותר על הידיים.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם
כפפות לטקס.

אותו סוג של מנתחים/פרמדיקים וכו'. 20 ש"ח לקופסה - תחזיק לך שנים.

ובהכרח - זה טוב לעוד שימושים.

מעבר לניתוח פרמדיק והחלפה של שמן 20/50

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל אני בחיים לא משתמש בכפפות וגם לא ממליץ לכם.

זה מסרבל את העבודה, עלול להיתפס בכל מיני חלקים ומונע את הרגישות ביד לדברים עדינים.

אז מה קרה אם תתלכלך קצת ???

לא סוף העולם.

ויש את המשחות הגנה שמורחים לפני תחילת העבודה - ממולץ בחום.

פורסם
כפפות לטקס.

אותו סוג של מנתחים/פרמדיקים וכו'. 20 ש"ח לקופסה - תחזיק לך שנים.

שמר תודה.

איפה ניתן לרכוש ? האם יש לך שם של החברה או של הסוג? או תמונה של האריזה?

פורסם

בסופר הקרוב לביתך, אין חברות הכל אותו דבר רק תשים לב שזה כפפות מנתחים ולא ניילון שקוף.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני לא יודע מה איתכם, אבל אני בחיים לא משתמש בכפפות וגם לא ממליץ לכם.

זה מסרבל את העבודה, עלול להיתפס בכל מיני חלקים ומונע את הרגישות ביד לדברים עדינים.

אז מה קרה אם תתלכלך קצת ???

לא סוף העולם..

זה לא הקטע של להתלכלך, תקרא את השרשור הבא, לאחר מכן תבין למה חשוב כ"כ להשתמש בכפפות:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=88630

ואני מאמין שיש עוד חומרים מסרטנים ומסוכנים שנמצאים ברכב (אל תשכח את הבלמים, הרבה מוסכניקים חלו בסרטן עקב חשיפה לאסבסט למשל (הייתה כתבה גדולה ב"סופשבוע" במעריב על זה).

איתמר ג'ורג'.

פורסם

השימוש העיקרי לכפפות הוא לאו דווקא כנגד לכלוך - הרי ברור שתתלכלך ולא משנה עם כפפות או בלי, אלא יותר נגד שמן משומש מחומצן אשר מכיל חומרים מסרטנים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
האם מישהו יכול להמליץ לי כיצד לשמור על עור הידיים מבחינת יובש , לכלוך ושריטות כאשר עובדים על הרכב?

מישהו אמר לי שיש סוג של כפפות ניילון חזקות ודקות במיוחד שמכונאים משתמשים בהם. האם מישהו מכיר? יכול להמליץ? איפה ניתן לרכוש וכד'?

אם הייתה נופל אצלי במחקלה הייתי קורא לך כוסית. פחחח מכונאי עם כפפות.

בכל מקרה לעבוד עם כפפות זה מאוד לא נוח וגם גורם ליובש וריח מסריח של טלק וגומי. ניתן להשתמש בקרם סיליקון בשם VENUS שמיוצר ע"י זהר דליה שמטרתו היא בדיוק להגן על אור הידיים מפני שמנים גריז ושאר כימיכלים.

אני לא מפרסם!!!

פורסם

כפפות לרכיבה על אופניים...אבל הן לא זולות.......כשהייתי בצבא ,אז עבדתי איתם.......מאוד נוחות .....אפשר לכבס אותם ,כמובן הן לא דוחות שמן .......

מניסיון לעבוד אם כפפות LATEX מאוד לא נעים במיוחד בחורף . אתה מזיע בתוכם וקר בחוץ אז האצבעות קופאות .....הן נקראות מכל פין או בורג.... אם זה לעבודה יום יומית אז אני ממליץ על כפפות רכיבה.

או אם אתה יכול למצוא כפפות מכונאים ...הן גם לא זולות ודי דומות לאלא שהמלצתי אליהם .

• תוכן חדש...