Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.לפני כמה שעות התאוששו החשדות שלי..הריח המוזר באוטו נבע ממים עומדים.

כל צד הנוסע היה מוצף מים בגובה2,3 ס"מ.לא שמתי לב בגלל השטיחים והנסיעה בלילה.

אני חושד בבידוד הפלסטיק אשר מונח מתחת לוישרים(חגורה אנכית של פלסטיק דק אשר מונח מעל לפילטר איוורור,אין לי מושג מי יכול לוודא שאכן משם הנזילה+אין לי מושג כמה יעלה לי לתקן.אני לא רוצה ללכת למוסך המרכזי כיוון שהמחירים שם מטורפים,אגיע לשם רק בלית ברירה.דובר כאן בעבר על מוסכניקים יוצאי צ'מפיון מוטורוס אשר "תותחים"ברכבים מהקונצרן ושפתחו מוסכים פרטיים ולוקחים מחיר שפוי,אודה באם מישהו ימסור לי כתובת.הענין די דחוף - הרכב הינו קורדובה SX

הוספתי תמונה+תחמתי באדום את החלק הפלסטי,הרמתי אותו וראיתי שהפילטר רטוב+הגיעו מים עד למאוור..אודה לעזרתכם.

תומר.

mini-14.jpg

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

תתחיל את בדיקתך לאיתור התקלה בניקוי הזרבוביות(משפכים) אשר אמורים לנקז את המים שמצטברים באיזור שתחמת.

"מחלה" ידועה היא שכהמשפכים הנ"ל נסתמים, מים גולשים דרך פתחי האוורור אל תא הנוסעים.

שנית, האם נסעת עם חימום בלילה ההוא?

אם כן, סביר להניח שנזילה נובעת ממע' החימום, יש לבדוק צנרת ורדיאטור חימום.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תודה רבה על העזרה עמית,הייתי היום במוסך והחששות שלי התגלו כנכונות..החלק הפלסטי שבור..המים ככל הנראה חלחלו דרכו..השאלה היא מה הנזק לטווח הארוך.ביום שישי אני מפרק את המושב ומוציא את השטיח לגמרי לניקוי וייבוש סופי+אמרח חומר מתחת נגד עובד ורטיבות.הייתי בפליקס והם רצו:

600 ש"ח -איתור דליפה

1500 ש"ח - ייבוש שטיח

? ש"ח - חלפים

(לא כולל מע"מ כמובן)

אמרתי להם תודה רבה,ונסעתי.

הגעתי לג.וולנר וקיבלתי ממנו הדרכה ועצה איך לבדוק את הדליפה,לאחר החלפת חלק הפלסטיק המסומן אני אבדוק באם העסק חזר לקדמותו.הכנסתי את האוטו למוסך באיזור נס ציונה ומחר יוחלף החלק הסורר,בתקווה ששם תסתיים הפרשה.

תוד

פורסם

ערב טוב,

החלפת הפלסטיק+האטם בלבד לא תפתור את הבעיה.

מנסיוני עם רכבים של קונצרן VW תעשה כך.

1. בפינות של הפלסטיקים שציינת יש חורי ניקוז שנסתמים עקב אבק/עלים/לכלוך,נקה היטב את הפתחים.

2.פרק את הביטנה של הגלגל רק בחלק התחתון,פתח 3-4 ברגים בלבד ונקה את פתחי הניקוז היטב.

במידה ואתה לא מעוניין לפתוח את הביטנה העבר 'חוטר' מהחלק העליון ושייצא מהתחתון שים לב שייתכן החותר יתקע בדרך בגלל מבנה הפח (יש חיזוקים אופקים) כך שתצטרך לפתוח את הביטנה.

איזה כייף לי :)

פורסם

היום בדקתי את העסק עם ג'ריקן מים,המרזבים פתוחים לגמרי.

מרק,ציינת שיש לך נסיון עם הרכבים הללו,האם התופעה של חדירת מים דרך המאוורר הפנימי הינו שכיח ברכבי הללו?

הצד השמאלי של הפלסטיק שציינתי נסדק עקב הוצאה והחזרה בכל החלפת פילטר של האוורור הפנימי,אני בטוח ב90% שמשם התחיל כל העניין,אתה מכיר את התופעה?

פורסם

כמו שאני זוכר בדגם שברשותך הצורה של הפלסטיק היא כזו שיש שיפוע או תעלות לכיוון המרזב.

במידה והפלסטיק העליון שבור/סדוק אכן כן ,המים לא יתנקזו לפינות ומשם למרזב שבדקת,אלה ידלפו פנימה ויעברו דרך הפילטר והמאוורר פנימה לרכב.

בדוק גם את אזור הפילטר ואת התושבת שלו.

אני בזמנו תיקנתי את הסדקים על-ידי מריחה של סיליקון איכותי.

tmp.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק,תודה רבה על העזרה,בדקתי את החלק הנ"ל,הוא שלם ובמצב מצוין,הרכב היה שמור בצורה פנטסטית כשרכשתי אותו,רק החלק הזה מההתחלה היה עקום,לא ידעתי לזהות זאת והייתי בטוח שככה הוא אמור להיות(מבחינת הזווית)איפה בדיוק אני אמור למרוח סיליקון?אני מחר מתכוון לפרק את המושב,להוציא אותו,להרים את השטיח ולנקות אותו ולייבש אותו,חבל לי שכל השעות שאני הולך להשקיע נגד הריח והעובש יירדו לטימיון...

• תוכן חדש...