Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

מזמן לא ביקרתי בפורום :)

רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם החלפת עינית לייזר בהד יוניט בכלליות (או רוקפורד ספציפית)-

האם זה מעשי פשוט לקנות ולהחליף - ואיזה לקנות בכלל (ואיפה כמובן)?

תודה.

פורסם

אם אתה לא טכנאי אלקטרוניקה ומבין בנושא, מומלץ שתפנה למעבדה מסודרת.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אני לא טכנאי אלקטרוניקה, אני הנדסאי (וטכנאי) מערכות טלוויזיה וקולנוע :wink: ,אבל אני מבין בנושא.

המכשיר הוא 9120G של רוקפורד, העינית שלו ממש מתה כבר והמכשיר כבר מזמן עבר את תקופת האחריות - ובכלל חשבתי להחליף אותו, אבל אם העלות של עינית לייזר חדשה לא תעלה יותר מדיי, חשבתי לנסות להחליף בעצמי.

מקסימום הלך ההד יוניט וקונים חדש :)

פורסם

זה תיקון דיי פשוט, אני רק יברר בשבילך איפה אפשר לקנות את היחידות לייזר של הרדיו דיסק הזה,

כי אני לא בטוח, בכול אופן לתקן את הרדיו דיסק במצב הזה לא בעיה לעשות לבד.

תמיר

פורסם

להתקשר לאוטופרט ולבקש את אודי. יש להם מעבדה וחלקי חילוף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמובן שלאוטופרט יש חלקי חילוף... אני פשוט רוצה לנסות למצוא בעצמי את העינית לייזר במחיר יותר זול, ולנסות להחליף בעצמי - גם כדיי לחסוך בכסף וגם כדיי ללמוד מזה משהו אולי.

תמיר- יש סיכוי שיש עיניות לייזר שהם "generic" שהרבה חברות שמייצרות רדיודיסקים משתמשות בהן? או שזה לא קורה בחברות גדולות?

• תוכן חדש...